kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.653
- Πόντοι
- 2.356
τυχερε! πρεπει να κανω λειζερ προσεχως γιατι δε θα βλεπουμε καλα τα μωρακια στις παραλιες!Εγω τυπε τον επαιξα και χωρις ζουμ,κοβει το ματι μου
τυχερε! πρεπει να κανω λειζερ προσεχως γιατι δε θα βλεπουμε καλα τα μωρακια στις παραλιες!Εγω τυπε τον επαιξα και χωρις ζουμ,κοβει το ματι μου
Θα θεσω το θεμα και στην κολομβιανή σε λιγο για να παρω και μια γυναικεια γνωμηΛαμπρά.
Αναδιατυπώνω και γράφω πως η ερώτησή σας έχει σεξιστική βάση.
Πάω για ύπνο, αύριο θέλω να είμαι φρεσκαδούρα,έχω κλείσει μασαζ με όλα τα παρελκόμενα!
όχι όχι!Στεφανια ρε μπαγασα?
τι ωραίο που ήταν το νήμα μέχρι χθες!
Πειράζαμε τον πουσι, αυτός τσίμπαγε,διαβάζαμε τον νιπλη σε ποια ξενοδοχεία στο Παρίσι τον έχει παίξει,ερχότανε και ο Αθηναίος να γράψει μια μαλακία να περάσει ή ωρα και ξεφεύγαμε.
Τώρα έφυγαν όλοι αυτοί και ήρθανε οι κλώνοι και εδώ....σαν τα βαμπιρ μαλάκα μου!
Θα με υποχρεωσεις.όχι όχι!
Θα σας αποστείλω αύριο Pm μετά την συνεύρεση!
παραδεξου οτι χεστηκες για τις δικες μας φωτο και της τυπισσας την εκανες ζουμ για αρχη και μετα ξανα πες με σεξιστη!
ο κ. Αυγόντολόρες;
Α μπραβοΒασικά χέστηκα για όλες τις φωτό.
Και τις δικές σας, και τις δικές της.
Ο καθένας βάζει ό,τι φωτό θέλει, ανάλογα με την περσόνα που θέλει να κτίσει.
Ούτε από πάνελ στο φτιάξε καφέ να στα πω δε θα ακούγαμε τέτοια μαλακία κύριε χασοδίκη μου. Η ερώτησή σας ήταν ρητορική.Επειδη ως νομικος γνωριζω να αποφευγω τις κακοτοπιες, αν ξαναδιαβασετε το ποσταρισμα μου, κανω ΕΡΩΤΗΣΗ. Και δεν εκφέρω αποψη. Ουδείς μπορει να μου πει οτι εξεφρασα σεξιστική (ή αλλη) αποψη θετοντας απλως ενα ερωτημα παραθετοντας αντικειμενικα πραγματικα περιστατικα (τις κατηγοριες για σεξισμο και την αναρτηση της συγκεκριμενης φωτο).
μου έχει λείψει η παλιά φωτό προφίλ σουΒασικά χέστηκα για όλες τις φωτό.
λαμπρα!!!! αρα τι περσονα κτιζει η "κυρια" ?Βασικά χέστηκα για όλες τις φωτό.
ισχυει, η καινουρια ειναι μπουρδαμου έχει λείψει η παλιά φωτό προφίλ σου
να βαλω μια εγω τα ζωγραφισμενα βυζακια μου;μου έχει λείψει η παλιά φωτό προφίλ σου
προσπαθεις να αναπαραχθείς τωρα που ξερεις οτι θα πεθάνεις ?μην τυχον και παμε να ριξουμε ενα πουτσο ρε μαλακες τοτε γαμιεστε και γινεται λαιλαπα
Ένας ηθικολόγος άντρας είναι βασικά υποκριτής. Ενώ μια ηθικολόγος γυναίκα είναι δίχως άλλο άσχημη.πρωτος πρωτος σεξιστης ειναι αυτος που την εχει προσλαβει στη δουλεια που κανει γιατι δε νομιζω να την πηρε με τα προσοντα, ουτε με το χαρακτηρα που μας δειχνει εδω περα! αν ειχε λιγο αξιοπρεπεια και περηφανεια δε θα το αποδεχοταν! αλλα δε μας πειραζει οταν μας συμφερει ο σεξισμος οταν δε μας συμφερει θυμομαστε τα φεμινιστικα
να βαλω μια εγω τα ζωγραφισμενα βυζακια μου;
μου έχει λείψει η παλιά φωτό προφίλ σου
Η νεραϊδούλα στο προφίλ σας ξώβυζη, τι φάση;λαμπρα!!!! αρα τι περσονα κτιζει η "κυρια" ?