Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.621
- Πόντοι
- 1.406
Τυπε εχεις ετοιμες τις ρουκετες με τα 50ρικα αλα Κμαν?Εισαι με τα καλα σου?
Εσυ στη θεση της αν λαμβανες εμβασματα, θα εξαφανιζοσουν ή θα κολλουσες για περαιτερω?
Τυπε εχεις ετοιμες τις ρουκετες με τα 50ρικα αλα Κμαν?Εισαι με τα καλα σου?
Εσυ στη θεση της αν λαμβανες εμβασματα, θα εξαφανιζοσουν ή θα κολλουσες για περαιτερω?
ΣΥΝΗΘΩΣ εξαφανιζονται...ψαχνουν το επομενο κοροιδο στα καπακια..Εισαι με τα καλα σου?
Εως και ολιγον κορόιδο.τζεντλεμαν εισαι βρε πουστη , ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ
θα δείξει σε λιγες μερες τι θα γίνειΕισαι με τα καλα σου?
την ξερω την ιστορια Χασοδικη...εισαι γαλαντομος ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣΕως και ολιγον κορόιδο.
Αν σου πω οτι εχω αγορασει αιφον πριν χρονια σε θηλυκο μελος του μπου, που δεν συναντησα ποτέ, και της το εστειλα με κουριερ, πώς θα το ακουσεις?
Εως και ολιγον κορόιδο.
Αν σου πω οτι εχω αγορασει αιφον πριν χρονια σε θηλυκο μελος του μπου, που δεν συναντησα ποτέ, και της το εστειλα με κουριερ, πώς θα το ακουσεις?
Εισαι σιγουρος οτι ξερεις ?την ξερω την ιστορια Χασοδικη...εισαι γαλαντομος ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ
δικη σου απόφαση ήταν, αφου ηθελες και το πήρες καλα έκανες.Εως και ολιγον κορόιδο.
ναι αν και καποιες λεπτομερειες τις εχω ξεχασει γιατι ημουν χρονια επισκεπτηςΕισαι σιγουρος οτι ξερεις ?
που ειναι ο μαλακας ο σαικο να του ζητησει δανεικα τωρα ρε πουστη , κοιμαται το βλημα και οι ευκαιρίες πετάνε στο μπουτην ξερω την ιστορια Χασοδικη...εισαι γαλαντομος ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ
Φτιαχνει θυληκο κλωνοπου ειναι ο μαλακας ο σαικο να του ζητησει δανεικα τωρα ρε πουστη , κοιμαται το βλημα και οι ευκαιρίες πετάνε στο μπου
Το εντελως απιθανο ηταν οτι μετα με πηρε τηλεφωνο για να με ευχαριστησει, και μου εδωσε και τη μανα της να μιλησουμε, η οποια επισης μου ειπε οτι ειναι καταυποχρεωμενες και με περιμενουν στη Θεσσαλονικη να με φιλοξενησουνδικη σου απόφαση ήταν, αφου ηθελες και το πήρες καλα έκανες.
για λεφτα μαλλον δεν δινει του αγγελου του νερο μονο αν εχει αιδοιο αλλα γενικα βοηθα ο Αλεξπου ειναι ο μαλακας ο σαικο να του ζητησει δανεικα τωρα ρε πουστη , κοιμαται το βλημα και οι ευκαιρίες πετάνε στο μπου
Εισαι σιγουρος οτι ξερεις ?
να πας , ειναι ωραία η Θεσσαλονίκη , θα περάσεις καταπληκτικαΤο εντελως απιθανο ηταν οτι μετα με πηρε τηλεφωνο για να με ευχαριστησει, και μου εδωσε και τη μανα της να μιλησουμε, η οποια επισης μου ειπε οτι ειναι καταυποχρεωμενες και με περιμενουν στη Θεσσαλονικη να με φιλοξενησουν
Χασοδικη μην με προκαλειςΟοοοοχι αυτη.
Γι αυτην δεν εχω δωσει ούτε ενα ευρω
Aν την ήξερε η Μαντόκα, την ξέρει και αυτός.
come again?Aν την ήξερε η Μαντόκα, την ξέρει και αυτός.
ξερασε τα όλα , ΟΛΑΧασοδικη μην με προκαλεις
Παρακαλω? Τι εχασα?Χασοδικη μην με προκαλεις