Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.211
Πόντοι
25.467
τι ωραίο που ήταν το νήμα μέχρι χθες!
Πειράζαμε τον πουσι, αυτός τσίμπαγε,διαβάζαμε τον νιπλη σε ποια ξενοδοχεία στο Παρίσι τον έχει παίξει,ερχότανε και ο Αθηναίος να γράψει μια μαλακία να περάσει ή ωρα και ξεφεύγαμε.
Τώρα έφυγαν όλοι αυτοί και ήρθανε οι κλώνοι και εδώ....σαν τα βαμπιρ μαλάκα μου!

Άσχετο.

Ωραία η κριτική σας. :)

• Like
Αντιδράσεις: alpula

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μου θυμισες εναν τυπο που εγραφε για την εσανς κωλιλας τωρα :2funny: Ποιος ηταν ,θυμαται κανεις??
Του αγαπημενου μας since1991 ηταν

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Μπορείς να ζητήσεις να παρέμβει ο συντονισμός και να κρίνει αν αυτό συνιστά παραβίαση των κανόνων.

περίεργο, θα μπορούσα να ισχυριστώ το ίδιο για το ποστ που σας πείραξε, αντί να καταφεύγατε στο γνώριμο (ενίοτε δικαιολογημένο αλλά συχνότατα φαιδρό) παιχνιδακι σας : στις προσωπικές συζητήσεις

Μιλάω για την εντύπωση μου που έδωσες και είναι η θέση μου, δεν μπορείς να με κατηγορήσεις για αυτό.

μπορώ, γιατί δεν μιλησατε ιδιωτικώς για τα ιδιωτικά και δημοσίως για τα δημόσια
και μπορώ επί 2 γιατί εσείς ησαστε που σκιζατε τα ιμάτια σας για τον παραπάνω διαχωρισμό

Σε καμία περίπτωση δε θα έφτανα παραπέρα - σε αντίθεση με εσένα εγώ γνωρίζω τα όρια.

δεν πείθετε - ξαναδιαβάστε το ρολάκι σας

Ειναι θλιβερό που δε μπαίνεις καν στη διαδικασία να παραδεχτείς ότι καμία φορά γίνεσαι αφόρητα κάφρος! Είμαι σίγουρη ότι τότε θα ήταν όλα καλύτερα.

καμία φορά γίνομαι απίστευτα κάφρος
αλλά δεν είχα την τιμή να γίνω σε εσάς συγκεκριμένα ουδέποτε

θα είναι πράγματι όλα καλύτερα - αν δεν ξανα αναφερθώ στην κακοπαιγμένη περσόνα σας
(η αυστηρη συσταση ομως για την ανηθικη αναφορα σας σε ιδιωτικη συζητηση, ισχύει και η υστατη συμβουλη να πραξετε το σωστό επίσης παραμενει)

Αντίο σας, εγωκεντρική ντράμα κουίν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
περίεργο, θα μπορούσα να ισχυριστώ το ίδιο για το ποστ που σας πείραξε, αντί να καταφεύγατε στο γνώριμο (ενίοτε δικαιολογημένο αλλά συχνότατα φαιδρό) παιχνιδακι σας : στις προσωπικές συζητήσεις

και μπορώ επί 2 γιατί εσείς ησαστε που σκιζατε τα ιμάτια σας για τον παραπάνω διαχωρισμό

θα είναι πράγματι όλα καλύτερα - αν δεν ξανα αναφερθώ στην κακοπαιγμένη περσόνα σας
(η αυστηρη συσταση ομως για την ανηθικη αναφορα σας σε ιδιωτικη συζητηση, ισχύει και η υστατη συμβουλη να πραξετε το σωστό επίσης παραμενει)

Ξύνεσαι να σου θυμίσω αν και ήδη έδωσα ένα hint. Πληροφοριακά, έχω αναφερθεί στο πόσο λάθος είναι να δημοσιοποιείται περιεχόμενο από ιδιωτικές συνομιλίες. Όχι όμως και να κάνουμε απλές αναφορές σε αυτές. Μη γίνεσαι υπερβολικός και το ερμηνεύεις κατά το δοκούν. Δεν είχα σκοπό να το ξεκινήσω όλο αυτό αλλά μιας και η καφρίλα σου σε έκανε ανεπανόρθωτα δυσάρεστη περσόνα στα μάτια μου, αλλά εδώ μέσα αράζουμε και οι δυο, σοφότερο θα ήταν να το πάρεις αλλιώς και να μη συνεχίσεις την καφρίλα σου μαζί μου. Από την τελευταία φορά που σου μίλησα δεν σε ενόχλησα ξανά. Γιατί να το κάνεις εσύ και μάλιστα με το ίδιο τροπάρι - ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ; Απορώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Δεν καταλαβαινω γιατι γραφεις τοσα ρε τύπε, αφου σου ειπε οτι μεχρι τρεις γραμμες μπορει να διαβασει, μετα κουραζεται.
Stay Humble για να τα πατε καλα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
Με ποιον τρόπο πιστεύετε ότι μπορείτε να προσελκύσετε μια γυναίκα πέρα από το πουλί σας;
δεν ειδα τον αλεξ να εχει ντικπικ ανεβασμενη στο προφιλ του! και συνηθως το πουλι το βλεπετε τελευταιο σε αντιθεση με εμας που εχουμε δει σχεδον τα παντα που τεχνηεντως δεν κρυβετε και πολυ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντελως απο περιεργεια, με ποιον αλλον τροπο θεωρεις οτι προσελκυεις κοσμο εδω μεσα εκτος απο το φυλο σου?
με το λογο της παντως σιγουρα οχι!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
δεν ειδα τον αλεξ να εχει ντικπικ ανεβασμενη στο προφιλ του! και συνηθως το πουλι το βλεπετε τελευταιο σε αντιθεση με εμας που εχουμε δει σχεδον τα παντα που τεχνηεντως δεν κρυβετε και πολυ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με το λογο της παντως σιγουρα οχι!
Θλιβερέ τύπε νιώθω μόνο συμπόνοια για σένα. Ας μην πω περισσότερα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
θα διαφωνήσω, εσείς το "προκύψατε" από την προσωπική μας συνομιλία και ουδόλως αποδέχομαι την κατηγορία

πλην όμως, η διακριτικότητα, η εχεμύθεια και η έμφυτη καλοσύνη του χαρακτήρα σας -δεδομένης και της πολυκαταγεγραμμένης ευαισθησίας σας στο ζήτημα της διακριτικότητας των Άλλων- είναι ιδιαιτέρως διασκεδαστική :) σας ευχαριστώ για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά σας, είναι μια δυαδική κατάσταση που με ερεθίζει πιο πολύ και από τα βυζά της Κelly Carlson:)
η κυκλοθυμια ειναι γυναικειου φυλου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Συγνωμη, για να καταλαβω δηλαδη.
Βγαινει και κατηγορει κοσμο για σεξισμο και μας τα χωνει οταν λεμε οτι την προσεγγιζουν λογω του φυλου της, καποια που εχει βαλει ως φωτογραφια προφιλ την ρωγα της με piercing?
Καλα καταλαβαινω?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Συγνωμη, για να καταλαβω δηλαδη.
Βγαινει και κατηγορει κοσμο για σεξισμο και μας τα χωνει οταν λεμε οτι την προσεγγιζουν λογω του φυλου της, καποια που εχει βαλει ως φωτογραφια προφιλ την ρωγα της με piercing?
Καλα καταλαβαινω?
Δεν γενίκευσα, ήμουν πολύ συγκεκριμένη. Δε σε αφορά κούκλα μου

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

απολογούμαι, είμαι εκτός των νερών μου από Παγκράτι και έξω

Δεν καταλαβαινω γιατι γραφεις τοσα ρε τύπε, αφου σου ειπε οτι μεχρι τρεις γραμμες μπορει να διαβασει, μετα κουραζεται.

ναι αλλά θα συγκινήσω τον Πούσυ που του πουλάω πνεύμα στα ποστ
και σε προσωπικές συζητήσεις τον έχω προσεγγίσει για καφέ :)
και ας διαψεύσει, αν τολμάει :)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom