awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Καλά, μη συνεχίζεις τις μαλακίες γιατί θα σου θυμίσω πράγματα και θα ντραπείς. Stay humble για να τα πάμε καλά. Φιλιά
περιμένω
όπως το είπατε όμως, να τα θυμίσετε σε μένα, όχι σε τρίτους, αλλιώς παραβαίνετε κανόνες
βεβαίως και σε όλους να τα θυμίζατε, θα ήταν το ίδιο άκαρπο
δεν έχω προσβάλει κανέναν πίσω από την πλάτη του, δεν έχω γράψει τίποτα και ποτέ δημοσίως που να αντιτίθεται σε όσα λέω ιδιωτικώς. Πλην όμως, δεν γίνεται να μπλοφάρετε με ψεύδη, ούτε να ισχύουν οι κανόνες για όλους μας, εκτός από εσάς
θα καταλάβαινα ειλικρινώς να αισθανθείτε άσχημα από ένα σχόλιο μου όπως το "από εσάς θα περίμενα να διαλέξετε πολλούς" αν γράφαμε σε ένα φιλολογικό σάιτ με γαλλικά και πιάνο
εδώ δεν το καταλαβαίνω, και λέγοντας "εδώ" δεν εννοώ το επίπεδο τρίτων ούτε την θεματολογία, εννοώ τις συζητήσεις που εσείς η ίδια έχετε τροφοδοτήσει και το πόσο σας αρέσει να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις.
επίσης θα το καταλάβαινα αν το σχόλιο μου, ανεξαρτητα αν κρινεται ταιριαστό με το φορουμικό σας ύφος, ήταν αψυχολόγητο ως προς το περιεχομενο του
εφόσον χαριεντίζεστε (και πολύ καλά κάνετε) με πληθώρα μελών σε αλληλοπαραθέσεις, δεν βρίσκω ότι μου ήρθε ουρανοκατέβατα
ακόμα όμως και έτσι, ακόμα και αν δεν σας καταλαβαίνω, εάν μου το ζητούσατε όχι δουλοπρεπώς αλλά μονάχα ευγενικά και σεβόμενη τους κανόνες του σάιτ, θα είχα σβήσει εξαρχής το ποστ (όπως έχω κάνει για πληθώρα μελών ανεξαρτήτως αν τους συμπαθώ ή όχι)
εσείς όμως χρησιμοποιείτε την ύπαρξη ιδιωτικής συζήτησης αυτή καθ αυτή με υπαινιγμούς για διπρόσωπο ή ντροπιαστικό περιεχόμενο εκ μέρους μου, οπου εκ των πραγματων δεν μπορω να διαψευσω τις υπονοιες σας , καθοτι σεβομαι απολυτα την ιδιωτικοτητα άπαντων
επίσης με κατηγορείτε ρατσιστή ενώ ξέρετε ότι ούτε δικαιούμαι ούτε έχω καμία όρεξη ούτε υποχρεουμαι να παραθέσω σε τι αναφέρεστε, παραποιώντας το σύμφωνα με την σεβαστή αλλά διόλου πάνσοφη και κοινό κτήμα όλων, ιδεολογία-κοσμοθεωρία σας
θα έπρεπε να ντρέπεστε που είτε είστε ένας κοινός συκοφάντης είτε εν μέσω της θολωμένης και εύθικτης κρίσης σας, με συγχέετε με ατομα που σας αποστέλλουν πορτραίτα των φαλλών τους, τρώνε απόρριψη και μετά σας υβρίζουν, είτε έχουν διαφορετική σταση απεναντι σας πριν και μετα την ιδιωτικη συνομιλια (πραγμα που ευκολα φαινεται στα ποστ μου οτι ουδεποτε διεπραξα-το σιχαινομαι σφοδρα)
Λυπάμαι για το επίπεδο της νέας γενιάς, λυπάμαι για τυχόν αμετροεπη ευαισθησια που σας εχουνε προκαλεσει εκπροσωποι του αντρικου φύλου αλλα κυρίως λυπάμαι που η κατάπτυστη συμπεριφορά σας θα περάσει όχι απαρατήρητη αλλά ανεκτή από την Κοινότητα.
Χωρίς καθόλου φιλάκια,
ένας πατριώτης που όταν εσείς μαθαίνατε τον αντιρατσισμό στα ρακομελάδικα, εγώ έβαζα το κορμί μου ασπίδα για την ακεραιότητα αδύναμων μειοψηφιών, χωρίς όμως να εθελοτυφλω στο ποια είναι πλεον η αδύναμη πλευρά που χρήζει (νομιμης, ηθικής και γνώρισμα ενεργού πολίτη) προστασίας
Τελευταία τροποποίηση: