Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Καλά, μη συνεχίζεις τις μαλακίες γιατί θα σου θυμίσω πράγματα και θα ντραπείς. Stay humble για να τα πάμε καλά. Φιλιά

περιμένω
όπως το είπατε όμως, να τα θυμίσετε σε μένα, όχι σε τρίτους, αλλιώς παραβαίνετε κανόνες
βεβαίως και σε όλους να τα θυμίζατε, θα ήταν το ίδιο άκαρπο
δεν έχω προσβάλει κανέναν πίσω από την πλάτη του, δεν έχω γράψει τίποτα και ποτέ δημοσίως που να αντιτίθεται σε όσα λέω ιδιωτικώς. Πλην όμως, δεν γίνεται να μπλοφάρετε με ψεύδη, ούτε να ισχύουν οι κανόνες για όλους μας, εκτός από εσάς

θα καταλάβαινα ειλικρινώς να αισθανθείτε άσχημα από ένα σχόλιο μου όπως το "από εσάς θα περίμενα να διαλέξετε πολλούς" αν γράφαμε σε ένα φιλολογικό σάιτ με γαλλικά και πιάνο

εδώ δεν το καταλαβαίνω, και λέγοντας "εδώ" δεν εννοώ το επίπεδο τρίτων ούτε την θεματολογία, εννοώ τις συζητήσεις που εσείς η ίδια έχετε τροφοδοτήσει και το πόσο σας αρέσει να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις.

επίσης θα το καταλάβαινα αν το σχόλιο μου, ανεξαρτητα αν κρινεται ταιριαστό με το φορουμικό σας ύφος, ήταν αψυχολόγητο ως προς το περιεχομενο του

εφόσον χαριεντίζεστε (και πολύ καλά κάνετε) με πληθώρα μελών σε αλληλοπαραθέσεις, δεν βρίσκω ότι μου ήρθε ουρανοκατέβατα

ακόμα όμως και έτσι, ακόμα και αν δεν σας καταλαβαίνω, εάν μου το ζητούσατε όχι δουλοπρεπώς αλλά μονάχα ευγενικά και σεβόμενη τους κανόνες του σάιτ, θα είχα σβήσει εξαρχής το ποστ (όπως έχω κάνει για πληθώρα μελών ανεξαρτήτως αν τους συμπαθώ ή όχι)

εσείς όμως χρησιμοποιείτε την ύπαρξη ιδιωτικής συζήτησης αυτή καθ αυτή με υπαινιγμούς για διπρόσωπο ή ντροπιαστικό περιεχόμενο εκ μέρους μου, οπου εκ των πραγματων δεν μπορω να διαψευσω τις υπονοιες σας , καθοτι σεβομαι απολυτα την ιδιωτικοτητα άπαντων

επίσης με κατηγορείτε ρατσιστή ενώ ξέρετε ότι ούτε δικαιούμαι ούτε έχω καμία όρεξη ούτε υποχρεουμαι να παραθέσω σε τι αναφέρεστε, παραποιώντας το σύμφωνα με την σεβαστή αλλά διόλου πάνσοφη και κοινό κτήμα όλων, ιδεολογία-κοσμοθεωρία σας

θα έπρεπε να ντρέπεστε που είτε είστε ένας κοινός συκοφάντης είτε εν μέσω της θολωμένης και εύθικτης κρίσης σας, με συγχέετε με ατομα που σας αποστέλλουν πορτραίτα των φαλλών τους, τρώνε απόρριψη και μετά σας υβρίζουν, είτε έχουν διαφορετική σταση απεναντι σας πριν και μετα την ιδιωτικη συνομιλια (πραγμα που ευκολα φαινεται στα ποστ μου οτι ουδεποτε διεπραξα-το σιχαινομαι σφοδρα)

Λυπάμαι για το επίπεδο της νέας γενιάς, λυπάμαι για τυχόν αμετροεπη ευαισθησια που σας εχουνε προκαλεσει εκπροσωποι του αντρικου φύλου αλλα κυρίως λυπάμαι που η κατάπτυστη συμπεριφορά σας θα περάσει όχι απαρατήρητη αλλά ανεκτή από την Κοινότητα.

Χωρίς καθόλου φιλάκια,
ένας πατριώτης που όταν εσείς μαθαίνατε τον αντιρατσισμό στα ρακομελάδικα, εγώ έβαζα το κορμί μου ασπίδα για την ακεραιότητα αδύναμων μειοψηφιών, χωρίς όμως να εθελοτυφλω στο ποια είναι πλεον η αδύναμη πλευρά που χρήζει (νομιμης, ηθικής και γνώρισμα ενεργού πολίτη) προστασίας

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
περιμένω
όπως το είπατε όμως, να τα θυμίσετε σε μένα, όχι σε τρίτους, αλλιώς παραβαίνετε κανόνες
δεν έχω προσβάλει κανέναν πίσω από την πλάτη του, δεν έχω γράψει τίποτα και ποτέ δημοσίως που να αντιτίθεται σε όσα λέω ιδιωτικώς. Πλην όμως, δεν γίνεται να μπλοφάρετε με ψεύδη, ούτε να ισχύουν οι κανόνες για όλους μας, εκτός από εσάς

θα καταλάβαινα ειλικρινώς να αισθανθείτε άσχημα από ένα σχόλιο μου όπως το "από εσάς θα περίμενα να διαλέξετε πολλούς" αν γράφαμε σε ένα φιλολογικό σάιτ με γαλλικά και πιάνο

εδώ δεν το καταλαβαίνω, και λέγοντας "εδώ" δεν εννοώ το επίπεδο τρίτων ούτε την θεματολογία, εννοώ τις συζητήσεις που εσείς η ίδια έχετε τροφοδοτήσει και το πόσο σας αρέσει να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις.

επίσης θα το καταλάβαινα αν το σχόλιο μου, ανεξαρτητα αν κρινεται ταιριαστό με το φορουμικό σας ύφος, ήταν αψυχολόγητο ως προς το περιεχομενο του

εφόσον χαριεντίζεστε (και πολύ καλά κάνετε) με πληθώρα μελών σε αλληλοπαραθέσεις, δεν βρίσκω ότι μου ήρθε ουρανοκατέβατα

ακόμα όμως και έτσι, ακόμα και αν δεν σας καταλαβαίνω, εάν μου το ζητούσατε όχι δουλοπρεπώς αλλά μονάχα ευγενικά και σεβόμενη τους κανόνες του σάιτ, θα είχα σβήσει εξαρχής το ποστ (όπως έχω κάνει για πληθώρα μελών ανεξαρτήτως αν τους συμπαθώ ή όχι)

εσείς όμως χρησιμοποιείτε την ύπαρξη ιδιωτικής συζήτησης αυτή καθ αυτή με υπαινιχμούς για διπρόσωπο ή ντροπιαστικό περιεχόμενο εκ μέρους μου, οπου εκ των πραγματων δεν μπορω να διαψευσω τις υπονοιες σας , καθοτι σεβομαι απολυτα την ιδιωτικοτητα άπαντων

επίσης με κατηγορείτε ρατσιστή ενώ ξέρετε ότι ούτε δικαιούμαι ούτε έχω καμία όρεξη ούτε υποχρεουμαι να παραθέσω σε τι αναφέρεστε, παραποιώντας το σύμφωνα με την σεβαστή αλλά διόλου πάνσοφη και κοινό κτήμα όλων, ιδεολογία-κοσμοθεωρία σας

θα έπρεπε να ντρέπεστε που είτε είστε ένας κοινός συκοφάντης είτε με συγχέετε με ατομα που σας αποστέλουν πορτραίτα των φαλλών τους, τρώνε απόρριψη και μετά σας υβρίζουν, είτε έχουν διαφορετική σταση απεναντι σας πριν και μετα την ιδιωτικη συνομιλια (πραγμα που ευκολα φαινεται στα ποστ μου οτι ουδεποτε διεπραξα-το σιχαινομαι σφοδρα)

Λυπάμαι για το επίπεδο της νέας γενιάς, λυπάμαι για τυχόν αμετροεπη ευαισθησια που σας εχουνε προκαλεσει εκπροσωποι του αντρικου φύλου αλλα κυρίως λυπάμαι που η κατάπτυστη συμπεριφορά σας θα περάσει όχι απαρατήρητη αλλά ανεκτή από την Κοινότητα.

Χωρίς καθόλου φιλάκια,
ένας πατριώτης που όταν εσείς μαθαίνατε τον αντιρατσισμό στα ρακομελάδικα, εγώ έβαζα το κορμί μου ασπίδα για την ακεραιότητα αδύναμων μειοψηφιών, χωρίς όμως να εθελοτυφλω στο ποια είναι πλεον η αδύναμη πλευρά που χρήζει (νομιμης, ηθικής και γνώρισμα ενεργού πολίτη) προστασίας

ως

Της στέλνουν πολλά μηνύματα και τα μπερδεύει.

Και εμένα μου έλεγε κάτι για χοντροδάκτυλα, αλλά μετά θυμήθηκε πως αυτό της το είχε γράψει ο Πρίκγηψ, και τα γύρισε. :)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
Εκατσες και εγραψες ολοκληρο σεντονι μωρε τυπε επειδης σου κουνησε το δαχτυλο η χαρχαλω :tired:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εσένα που σε έχει οδηγήσει το να χώνεις μπουκέτα σε γκόμενες; Λέμε τώρα, γιατί ούτε σε γκόμενα δεν είσαι ικανός να ρίξεις μπουκέτο γιατί θα σε κάνει τόπι στο ξύλο.
Όπα.
Όντως βαράει γυναίκες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
περιμένω

εσείς όμως χρησιμοποιείτε την ύπαρξη ιδιωτικής συζήτησης αυτή καθ αυτή με υπαινιγμούς για διπρόσωπο ή ντροπιαστικό περιεχόμενο εκ μέρους μου, οπου εκ των πραγματων δεν μπορω να διαψευσω τις υπονοιες σας , καθοτι σεβομαι απολυτα την ιδιωτικοτητα άπαντων

θα έπρεπε να ντρέπεστε που είτε είστε ένας κοινός συκοφάντης είτε εν μέσω της θολωμένης και εύθικτης κρίσης σας, με συγχέετε με ατομα που σας αποστέλλουν πορτραίτα των φαλλών τους, τρώνε απόρριψη και μετά σας υβρίζουν, είτε έχουν διαφορετική σταση απεναντι σας πριν και μετα την ιδιωτικη συνομιλια (πραγμα που ευκολα φαινεται στα ποστ μου οτι ουδεποτε διεπραξα-το σιχαινομαι σφοδρα)

Χωρίς καθόλου φιλάκια,

Οκ, ωραια ολα αυτα, αλλά πιστευεις οτι αξιζει η συγκεκριμενη να ασχολεισαι τοσο πολυ?

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
Εκατσες και εγραψες ολοκληρο σεντονι μωρε τυπε επειδης σου κουνησε το δαχτυλο η χαρχαλω :tired:

Είναι ολίγον εύθικτος, όταν κάοιοι υπονοούν κάτι μεμπτό χωρίς να παραθέσουν κάτι το απτό που να το υποστηρίζει. :)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Οι γυναίκες πρέπει να έχουν παρελθόν, και οι άντρες μέλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι.

Το καλό τώρα αρχίζει. :)
Είπα να κάνω λίγες ελξεις κυρίε και φοβήθηκα μην έγινε τίποτα ενδιαφέρον.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Οκ, ωραια ολα αυτα, αλλά πιστευεις οτι αξιζει η συγκεκριμενη να ασχολεισαι τοσο πολυ?

δεν παίζω για το βάθρο ούτε για να στεφθώ σε υψηλότερο σκαλί από τον (όποιο) απέναντι
παίζω, γιατί ακίνητος σκουριάζω :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
περιμένω

Χωρίς καθόλου φιλάκια,

Σταμάτησα στις 3 σειρές. Κουραστικός όπως πάντα και κυρίως ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467

Οιοσδήποτε φορτώνει χρέπι στον ανεμιστήρα χωρίς να το τεκμηριώσει αξίζει τέοια απάντηση.

Άλλωστε το έχετε κάνει και εσείς πολλάκις. :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Ο εν λόγω απλά είπε κάτι σεξιστικούλι και καθώς θυμάμαι πως κάποτε μου είπε και κάτι ρατσιστικούλι, θεώρησα σωστό να του αναφέρω πως δε χρειάζεται να μοιράζει τα σκατά του σε αυτό το νήμα. Γνώμη μου ότι μπορεί να το κάνει αλλού και όχι με εμένα που ξέρει ότι γενικά, δεν ενοχλώ αν δε με ενοχλήσουν.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Της στέλνουν πολλά μηνύματα και τα μπερδεύει.

Και εμένα μου έλεγε κάτι για χοντροδάκτυλα, αλλά μετά θυμήθηκε πως αυτό της το είχε γράψει ο Πρίκγηψ, και τα γύρισε. :)

η ικανότητα σας να πηδάτε από το ένα θέμα στο άλλο, όντας ταυτόχρονα και επί της ουσίας στα δύο θέματα ταυτόχρονα και σε ένα εκ των δύο να υφίσταται ένα δηλητηριώδες ευφυολόγημα με συγκινεί κάθε φορά - ιδίως αν έχω σερβιρίσει το τζιν μου

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
Σταμάτησα στις 3 σειρές. Κουραστικός όπως πάντα και κυρίως ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Συγγνώμην και πάλι, αλλά εσείς είστε αυτή που "απείλησε" πως θα προβεί σε αποκαλύψεις που θα τον κάνουν να ντρέπεται. :)

Και όσο "εκτός θέματος" κι αν είναι, το να σας ζητά να προβείτε σε αυτές τις αποκαλύψεις δεν νομίζω πως είναι κάτι που δεν αντιλαμβάνεστε για ποιόν σκοπό το κάνει. :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
η ικανότητα σας να πηδάτε από το ένα θέμα στο άλλο, όντας ταυτόχρονα και επί της ουσίας στα δύο θέματα ταυτόχρονα και σε ένα εκ των δύο να υφίσταται ένα δηλητηριώδες ευφυολόγημα με συγκινεί κάθε φορά - ιδίως αν έχω σερβιρίσει το τζιν μου
Μη γίνεσαι δυσάρεστος και ανεπιθύμητος, σα «λαθρούκος» σε αυτό το νήμα μωρέ..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Συγγνώμην και πάλι, αλλά εσείς είστε αυτή που "απείλησε" πως θα προβεί σε αποκαλύψεις που θα τον κάνουν να ντρέπεται. :)

Και όσο "εκτός θέματος" κι αν είναι, το να σας ζητά να προβείτε σε αυτές τις αποκαλύψεις δεν νομίζω πως είναι κάτι που δεν αντιλαμβάνεστε για ποιόν σκοπό το κάνει. :)
Δεν καταλάβατε. Δεν το κάνω για το σόου. Στον ίδιο και μόνο απευθύνομαι, και αυτό γιατί από το πουθενά μπαίνει και μου πουλάει κι εμένα πνεύμα - με μια εσάνς σεξισμού. Και επειδή ήδη αποδείχτηκε μαλάκας μια φορά μαζί μου, τον συμβουλεύω να μην το κάνει δεύτερη.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
που ξέρει ότι γενικά, δεν ενοχλώ αν δε με ενοχλήσουν.

εντάξει και η Μαφία αυτά λέει (παραλληλισμός είναι, μην εξοργίζεσθε)
απλώς, δεν θεωρεί ενόχληση και το "τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου, κατάδικα μου" - πράγμα το οποίο μποστά στα φαντασμαγορικά μπαμ μπουμ περνάει στο ντούκου :)

και εσείς, από κούφιους κρότους, άλλο τίποτα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Μωρη σαλιαρα αφου ξερεις που οδηγει να το παιζεις φιλεναδιτσος
Σε κερατωνουν με Αλβανους και πληρωνεις διατροφες
Το εχεις ζησει το εργο και σου κατεστρεψε την ζωη ρε κουφαρι
Συνεχιζεις το ιδιο βιολι, εσυ θα τις κρατας το χερακι και αυτες θα γαμιουνται με αλλους και θα πληρωνεις και τα κερατιατικα
Για το τεστ πατροτητας τι γνωριζεις?
Σάλτα γαμήσου ρε σκουπιδαριό! Άνεργε μαλάκα που κουβαλάς κουράδες από το ένα μέρος στο άλλο!

Κουράδα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
εντάξει και η Μαφία αυτά λέει (παραλληλισμός είναι, μην εξοργίζεσθε)
απλώς, δεν θεωρεί ενόχληση και το "τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου, κατάδικα μου" - πράγμα το οποίο μποστά στα φαντασμαγορικά μπαμ μπουμ περνάει στο ντούκου :)

και εσείς, από κούφιους κρότους, άλλο τίποτα
Κατεστραμμένος το λιγότερο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom