Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Βρίσκω κάπως "σεξιστικό" το να εκμεταλλεύεσθε το φύλο σας και τις προσωπικές συνομιλίες που προσέλκυσε αυτό, προκειμένου να "πιέζετε" τους άλλους να σωπάσουν. :)
Καμία σχέση δεν έχει το φύλο μου με τα παραπάνω. Ίσα ίσα, σεξιστικό είναι που θεωρείτε πως μόνο έτσι μπορεί να προσελκύω κόσμο. Το θέμα μας με τον κύριο ήταν άλλο και καμία σχέση δεν έχει με όλα αυτά.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Καλά, μη συνεχίζεις τις μαλακίες γιατί θα σου θυμίσω πράγματα και θα ντραπείς. Stay humble για να τα πάμε καλά. Φιλιά

α, θα με μπερδεύετε με άλλον, ουδέποτε έχω ντραπεί για πράγματα που έχω πει ή έχω κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περαιτέρω μπέρδεμα εκ μέρους σας ιδιωτικής συζήτησης με εδώ θα σημαίνει κρίση σας από την ομάδα διαχείρισης. Γιατί νιώθετε όμως την ανάγκη να αισθανθώ ντροπή; σας προσέβαλα είτε ιδιωτικώς είτε δημοσίως σε κάποιο ποστ; :)

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.748
Πόντοι
456
α, θα με μπερδεύετε με άλλον, ουδέποτε έχω ντραπεί για πράγματα που έχω πει ή έχω κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περαιτέρω μπέρδεμα εκ μέρους σας ιδιωτικής συζήτησης με εδώ θα σημαίνει κρίση σας από την ομάδα διαχείρισης. Γιατί νιώθετε όμως την ανάγκη να αισθανθώ ντροπή; σας προσέβαλα είτε ιδιωτικώς είτε δημοσίως σε κάποιο ποστ; :)

Μήπως έστειλες κάμια ? ρε τύπε?

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
Καμία σχέση δεν έχει το φύλο μου με τα παραπάνω. Ίσα ίσα, σεξιστικό είναι που θεωρείτε πως μόνο έτσι μπορεί να προσελκύω κόσμο. Το θέμα μας με τον κύριο ήταν άλλο και καμία σχέση δεν έχει με όλα αυτά.

Θα μου επιτρέψετε να επιμείνω στο σεξιστικό, και αυτό για δύο λόγους. :)

Ο πρώτος έχει να κάνει με το περιεχόμενο του ιστοτόπου, και της δραστηρίοτητος των μελών του. Οπότε είμαι σχεδόν βέβαιος, πως τα περισσότερα π.μ. που λαμβάνετε είναι από σεξιστές και συνεπώς σεξιστικά. Άλλωστε έχουμε και μαρτυρία ότι σας έστειλαν ντικ πικς.

Ο δεύτερος είναι πως δυσκολεύομαι να πιστέψω πως στα π.μ. σας ζητούν πληροφορίες για εκδιδόμενες, και τα λοιπά συνήθη που διακινούνουν ως επι το πλείστον τα αρσενικά μέλη. :)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Καλά, μη συνεχίζεις τις μαλακίες γιατί θα σου θυμίσω πράγματα και θα ντραπείς. Stay humble για να τα πάμε καλά. Φιλιά
τσου μωρη χαρχαλο που απειλεις κιολας
αλλα ζεις στην χωρα των πιρφορων αν ησουν μπλοκ θα ειχες μεινει φαφουτα απο τα μπουκετα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
αλλα ζεις στην χωρα των πιρφορων αν ησουν μπλοκ θα ειχες μεινει φαφουτα απο τα μπουκετα

Γεια σου ΚΑΥΛΑ μου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

Το ότι είσαι μαλάκας το ξέρουμε... και από το προηγούμενο προφίλ σου.

Το ότι είσαι όμως ΤΟΣΟ ΑΡΧΙ-ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ, δεν νομίζω να το περίμενε κανένας... ακόμα και οι μαλάκες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καμία σχέση δεν έχει το φύλο μου με τα παραπάνω. Ίσα ίσα, σεξιστικό είναι που θεωρείτε πως μόνο έτσι μπορεί να προσελκύω κόσμο.
Εντελως απο περιεργεια, με ποιον αλλον τροπο θεωρεις οτι προσελκυεις κοσμο εδω μεσα εκτος απο το φυλο σου?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Εντελως απο περιεργεια, με ποιον αλλον τροπο θεωρεις οτι προσελκυεις κοσμο εδω μεσα εκτος απο το φυλο σου?
Με ποιον τρόπο πιστεύετε ότι μπορείτε να προσελκύσετε μια γυναίκα πέρα από το πουλί σας;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Με ποιον τρόπο πιστεύετε ότι μπορείτε να προσελκύσετε μια γυναίκα πέρα από το πουλί σας;
Με πολλούς, οπως το λεγειν μου, η προσωπικοτητα μου, η ευγενεια μου, η μορφωση μου.
Αλλά αν δεν απατωμαι, εγω ρωτησα.
Αν θελεις να υπεκφυγεις της απαντησης, πες το μου ευθεως.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το ότι είσαι μαλάκας το ξέρουμε... και από το προηγούμενο προφίλ σου.

Το ότι είσαι όμως ΤΟΣΟ ΑΡΧΙ-ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ, δεν νομίζω να το περίμενε κανένας... ακόμα και οι μαλάκες.
Μωρη σαλιαρα αφου ξερεις που οδηγει να το παιζεις φιλεναδιτσος
Σε κερατωνουν με Αλβανους και πληρωνεις διατροφες
Το εχεις ζησει το εργο και σου κατεστρεψε την ζωη ρε κουφαρι
Συνεχιζεις το ιδιο βιολι, εσυ θα τις κρατας το χερακι και αυτες θα γαμιουνται με αλλους και θα πληρωνεις και τα κερατιατικα
Για το τεστ πατροτητας τι γνωριζεις?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Με πολλούς, οπως το λεγειν μου, η προσωπικοτητα μου, η ευγενεια μου, η μορφωση μου.
Αλλά αν δεν απατωμαι, εγω ρωτησα.
Αν θελεις να υπεκφυγεις της απαντησης, πες το μου ευθεως.
Θα έκανα copy paste αλλά δεν έχεις βάλει τόνους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.981
Πόντοι
5.506
01-03-21-image-85.jpg

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom