Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
Ρεζ τι ειναι τα μπλε ρε συ;

Βλεπέτε μπλε ανθρωπάκια; :)

Μην ανησυχείτε καθόλου. :)

Στρουμφάκια είναι. :)

Δρ. ΜΟΥΝΙΠΟΥΛΟΒΕΡΡΡΡΡΡ!!!

ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ. ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
το σεξιστής από πού συνεπάγεται; αν θεωρείται κοινωνικώς (που από μένα, όχι) ατόπημα η συγκατοίκηση με άνω του ενός, γιατί το αποδίδετε (σ.σ. ότι το αποδίδω) μόνο σε εσάς και όχι στους πολυπληθείς θαυμαστές σας εξίσου; :)

αν και με κάλυψε ο κ.Άγιος με την απάντηση του, να γράψω και αυτοπροσώπως ότι εικάζω ότι η καλλιτεχνική σας έκθεση της σαρκός σας σε πληθώρα νημάτων αλλά και η περιγραφή μέσω των γραφομένων σας της διάχυτης φιληδονίας σας, με οδηγεί ίσως εσφαλμένα αλλά όχι αβάσιμα, στην πεποίθηση ότι διατηρείτε πολλούς εραστές ή στο πιο ταπεινό σενάριο: πολλούς εκ του σύνεγγυς θαυμαστές της σιλουέτας σας σε πλατωνικό επίπεδο. Αν θεωρείτε ότι υπέπεσα σε λογικό σφάλμα, παρακαλώ, αναπτύξτε το
Συνειρμός που μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με καλά ναρκωτικά. Να μας πείτε τις άκρες σας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.044
Πόντοι
12.756
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Καθώς είχαμε κουβέντα για 90s και κλάμπινγκ την προηγούμενη εβδομάδα, ας βάλω έναν ύμνο της εποχής να συνοδεύσει τα κοκτέιλς στον κήπο. Είναι cover του tiesto :headbaning1: όχι το πρωτότυπο, έτσι για αλλαγή.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Συνειρμός που μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με καλά ναρκωτικά. Να μας πείτε τις άκρες σας.

εδώ εσείς κάνατε τον συνειρμό ότι είμαι ρατσιστής :confused: , δεν νομίζω ότι οι άκρες μου είναι πιο ακριανές από τις δικές σας

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
Καθώς είχαμε κουβέντα για 90s και κλάμπινγκ την προηγούμενη εβδομάδα, ας βάλω έναν ύμνο της εποχής να συνοδεύσει τα κοκτέιλς στον κήπο. Είναι cover του tiesto :headbaning1: όχι το πρωτότυπο, έτσι για αλλαγή.

Να βάλω κι εγώ ένα της εποχής μου (σε πολύ νεότερη διασκευη όμως).

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Να βάλω κι εγώ ένα της εποχής μου (σε πολύ νεότερη διασκευη όμως).

Ενδιαφέρουσα διασκευή!

Δεν το είχα ακούσει καθόλου, όχι ότι είμαι γνώστης Ελληνικής μουσικής, αλλά μου άρεσε μπορώ να πω.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
ξηγησου κοκκινα τριανταφυλλα και πολλες γαρδενιες σκεπασε με με αυτα σαν να ειμαι ο Γονιδης

Εγώ πάλι προτείνω να σας φέρουμε καμιά γρόσσα πιάτα στο κεφάλι, για να σιγουρευτούμε ότι θα σας θάψουμε "τελειωμένο" σε περίπτωση που την γλυτώσετε από το εμβόλιο. :)

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
έκτακτη ανακοίνωση στους λιγοστούς πιστούς τρόφιμους ή/και τρεφόμενους από την Κλινική:

Σήμερα πρωινές ώρες (περίπου την ώρα που ο Πούσυ γυρίζει από το Παγκράτι με λεκέδες από κραγιόν σε αναρχοφεμιναζί απόχρωση και εσάνς λιβανιού παντού πάνω του), επικοινώνησε με την Γραμματειακή μας Υποστήριξη ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στο οποίο στεγαζόμαστε από εφέτο και ζήτησε αύξηση ενοικίου, καθότι πάτησε πόδι η γυναίκα του. Ο ΚΕΠΙΚάριος Ψυχοπαθής -ο οποίος εδώ που τα λέμε δεν είναι καθόλου ο ΚΕΠΙΚάριος αλλά καθόταν στην εν λόγω θέση, άδετος και άτακτος- παρέδωσε το ακουστικό στον δικηγόρο του Κλινικάρχη, διότι ο Κλινικάρχης απουσίαζε τακτοποιώντας του μια διευκόλυνση με το Προξενείο Κούβας, για το οποίο ο δικηγόρος του Κλινικάρχη όντας στούρνος στην Τρίτη Δέσμη και ευρισκόμενος στην Νομική από καθαρό θαύμα, διατηρεί την εντύπωση ότι σημαίνει "το κτίριο που σου κάνουν προξενιό - όταν το φόρουμ έχει ξεμείνει από μοντέλες". Να μην τα πολυλογώ, φύσει πρακτικός άνθρωπος, εκτός από λιγούρης και φλωροδαπίτης, ο δικηγόρος αντιπρότεινε να περιοριστούμε στον έναν όροφο των εγκαταστάσεων μας ώστε να μείνει σταθερό το μηνιαίο χρηματικό αντίτιμο και να γλιτώσουμε την κατά τα άλλα αναπόφευκτη πτώχευση. Πράγματι: η συμφωνία κλείστηκε :)

Ως εκ τούτου, ανακοινώνεται ότι μέχρι τα μεσάνυχτα που βγαίνουν τα φαντάσματα και οι φιλολογικές ανησυχίες του Πούσυ, έχετε διορία άπαντες από τον χαμηλόβαθμο τραυματιοφορέα μέχρι τον πιο παντογνώστη όλων των αθηναϊκών περιοχών μπον βιβέρ Αρχιδοξύστη Μπράμπους, από τον πλέον κατά φαντασίαν ασθενή μέχρι το πιο βαρύ περιστατικό, από φανερούς κατοίκους μέχρι θαυμαστές του Ντε Νίρο σε κάλυψη-απόκρυψη, να διαλέξετε ένα ταίρι με το οποίο θα συγχωνευτεί ο προσωπικός σας χώρος εφεξής, με κοινό γραφείο, τουαλέτα, φούρνο μικροκυμάτων, φραπεδιέρα, σεξουαλικά βοηθήματα, φιάλη ουίσκι και ίδια χορωδία ρεψιμοκλανοροχαλητού.

Οι κύριοι Αθηναίος_44πριν6χρόνιαεγγραφής και Ρωγοεραστής έχουνε προσημειωθεί στον ίδιο θάλαμο για να μην παρεξηγηθούν αμφότεροι ότι έστω μια στιγμή αμφιβάλαμε. Οι υπόλοιποι τσακιστείτε ή θα ξεμείνετε στην ορφανή θέση ΚΕΠΙΚ με τον Ψυχοπαθή να σας κοζάρει επίμονα και ανυπόμονα.

Εκ της μη διευθύνσεως,
Μ.Ε.Σ.

υγ
προφανώς σε περίπτωση διεκδικήσεως συγκατοίκου από άνω του ενός καψουρευμένου, θα προτιμηθεί αυτός/ή/ό που το δικαιολόγησε καλύτερα :)
Δυνατό αγαπητέ!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
2 πρεζακια τις προαλλες μιλανε με ενα τυπο και του λενε ποσα μπλε θες;λεει αυτος μια καρτελα..βγαζουν τα ζακια μια καρτα με πολλα χαπια,τα παιρνει ο πελατης και τα ζακια λεγανε ειναι καλος πελατης αυτος παιρνει παντα καρτελα απο μπλε
Μηπως ηταν βιαγκρα τυπε? :confused:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Αυτό προκύπτει από προσωπική μας συνομιλία, ευχαριστώ

θα διαφωνήσω, εσείς το "προκύψατε" από την προσωπική μας συνομιλία και ουδόλως αποδέχομαι την κατηγορία

πλην όμως, η διακριτικότητα, η εχεμύθεια και η έμφυτη καλοσύνη του χαρακτήρα σας -δεδομένης και της πολυκαταγεγραμμένης ευαισθησίας σας στο ζήτημα της διακριτικότητας των Άλλων- είναι ιδιαιτέρως διασκεδαστική :) σας ευχαριστώ για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά σας, είναι μια δυαδική κατάσταση που με ερεθίζει πιο πολύ και από τα βυζά της Κelly Carlson:)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom