Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.086
Πόντοι
12.756
αυριο που θα πεθάνεις θα κανω κλώνο athinaios18 , η ημερομηνία θανάτου σου
και θα πω να γινει γλομπεαρχης
ρε μαλακα,ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ολους και ολες τους εχει θερισει το αστρα εκτος τον μπαρο..τι αρκουδογυφτας μεταλλαγμενος ειναι αυτος ρε;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
που βουλιάζαμε μαζί στην υγειά της
μοναξιάς σου τώρα πίνεις

Πόσο δύσκολο έχει γίνει να ξεδίνεις στα μπαράκια
που βουλιάζαμε μαζί
επεσα ψυχολογικα τωρα παω να βρω τον τρουμπ για τεκιλες :undecided:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
υπάρχει μία σκηνή στο nip tuck που οι δύο πλαστικοί χειρουργούν την Kelly Carlson και πριν προχωρήσουν στην αύξηση του -ήδη αυξημένου εδώ που τα λέμε- στήθους της, γραπώνουν το δεξί/αριστερό εξ' αυτών, με το χέρι του ενός να προσπαθεί να εμποδίσει το χέρι του άλλου

οπότε η άχαρη πλην συμπαθέστατη νοσοκόμα τους πλησιάζει και λέει: για αυτό ο Θεός έδωσε 2 στην γυναίκα, για να μην τσακώνονται τα αγοράκια

Άλλο άστοχο σχόλιο. Θέλεις να απαντήσεις;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Του έχετε δώσει την εντύπωση της πολυγαμικής προφανώς. :)
Κάποιος να πει στον κύριο ότι εδώ είναι όλοι ψυχοπαθείς, όχι κοινωνιοπαθείς. Οι ρατσιστές, σεξιστές του λόγου του, να πάνε σε άλλο νήμα/πτέρυγα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
Κάποιος να πει στον κύριο ότι εδώ είναι όλοι ψυχοπαθείς, όχι κοινωνιοπαθείς. Οι ρατσιστές, σεξιστές του λόγου του, να πάνε σε άλλο νήμα/πτέρυγα.

Έχω την εντύπωση πως προσπάθησε να σας κάνει μια φιλοφρόνηση, αλλά δεν του "βγήκε" 'οπως περίμενε. :)

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
ελεγα να γυρισω ντιρλα στο ποστο πιο μετα

Εντάξει τότε. :)

Αλλά αν ξυπνήσετε αύριο με κάνα μάτι και κάνα νεφρό λιγότερα, μην έρθετε να μου διαμαρτυρηθείτε. :)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.086
Πόντοι
12.756
μπλε? δεν ξερω τι ειναι?
2 πρεζακια τις προαλλες μιλανε με ενα τυπο και του λενε ποσα μπλε θες;λεει αυτος μια καρτελα..βγαζουν τα ζακια μια καρτα με πολλα χαπια,τα παιρνει ο πελατης και τα ζακια λεγανε ειναι καλος πελατης αυτος παιρνει παντα καρτελα απο μπλε

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
Εντάξει τότε. :)

Αλλά αν ξυπνήσετε αύριο με κάνα μάτι και κάνα νεφρό λιγότερα, μην έρθετε να μου διαμαρτυρηθείτε. :)
αυτα τα εχω διπλα ενταξει...

το σηκωτι φοβαμαι μη μου πεσει στον δρομο (να το κλεψουν δεν παιζει)

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

το σεξιστής από πού συνεπάγεται; αν θεωρείται κοινωνικώς (που από μένα, όχι) ατόπημα η συγκατοίκηση με άνω του ενός, γιατί το αποδίδετε (σ.σ. ότι το αποδίδω) μόνο σε εσάς και όχι στους πολυπληθείς θαυμαστές σας εξίσου; :)

αν και με κάλυψε ο κ.Άγιος με την απάντηση του, να γράψω και αυτοπροσώπως ότι εικάζω ότι η καλλιτεχνική σας έκθεση της σαρκός σας σε πληθώρα νημάτων αλλά και η περιγραφή μέσω των γραφομένων σας της διάχυτης φιληδονίας σας, με οδηγεί ίσως εσφαλμένα αλλά όχι αβάσιμα, στην πεποίθηση ότι διατηρείτε πολλούς εραστές ή στο πιο ταπεινό σενάριο: πολλούς εκ του σύνεγγυς θαυμαστές της σιλουέτας σας σε πλατωνικό επίπεδο. Αν θεωρείτε ότι υπέπεσα σε λογικό σφάλμα, παρακαλώ, αναπτύξτε το

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
2 πρεζακια τις προαλλες μιλανε με ενα τυπο και του λενε ποσα μπλε θες;λεει αυτος μια καρτελα..βγαζουν τα ζακια μια καρτα με πολλα χαπια,τα παιρνει ο πελατης και τα ζακια λεγανε ειναι καλος πελατης αυτος παιρνει παντα καρτελα απο μπλε
μπουμπλεγκαν πρεζοχαπα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom