Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
Αφου δεν σου αρεσει κανενας και ολοι ειναι θλιβεροι, αντε, τη βολτα σου, μην σε κραταμε
μπα εδω θα μεινει! οταν θεωρει οτι επιτελει φεμινιστικο εργο αηδονιζεται με τις απαντησεις που δινει θεωρωντας τες αποστοματικες! της αρεσει να τριβεται στις γκλιτσες των τσομπανηδων και ας μη το παραδεχεται.

σε καθε περιπτωση αναφερω ξανα στην ρωγου οτι δεν ευθυνονται 100% οι βιαστες σε περιπτωσεις οπως η δικη της!
βρισκουν και τα κανουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
μπα εδω θα μεινει! οταν θεωρει οτι επιτελει φεμινιστικο εργο αηδονιζεται με τις απαντησεις που δινει θεωρωντας τες αποστοματικες! της αρεσει να τριβεται στις γκλιτσες των τσομπανηδων και ας μη το παραδεχεται.

σε καθε περιπτωση αναφερω ξανα στην ρωγου οτι δεν ευθυνονται 100% οι βιαστες σε περιπτωσεις οπως η δικη της!
βρισκουν και τα κανουν
Την εβαψες
Θα σε πει σεξιστή

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.028
Πόντοι
12.756
τι ωραίο που ήταν το νήμα μέχρι χθες!
Πειράζαμε τον πουσι, αυτός τσίμπαγε,διαβάζαμε τον νιπλη σε ποια ξενοδοχεία στο Παρίσι τον έχει παίξει,ερχότανε και ο Αθηναίος να γράψει μια μαλακία να περάσει ή ωρα και ξεφεύγαμε.
Τώρα έφυγαν όλοι αυτοί και ήρθανε οι κλώνοι και εδώ....σαν τα βαμπιρ μαλάκα μου!
περίμενε να μπει ο Μραμπ να γίνει δουλίτσα..
Αθηναίος έπεσε για ύπνο, αύριο είναι η τελευταία του μέρα σαν ζωντανός

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Ξύνεσαι να σου θυμίσω αν και ήδη έδωσα ένα hint. Πληροφοριακά, έχω αναφερθεί στο πόσο λάθος είναι να δημοσιοποιείται περιεχόμενο από ιδιωτικές συνομιλίες. Όχι όμως και να κάνουμε απλές αναφορές σε αυτές.

συγγνώμη δεν είχα καταλάβει ότι σας ευφραίνει ο αυτοεξεφτελισμός
συνεχίστε, ελεύθερα :)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
Ξύνεσαι να σου θυμίσω αν και ήδη έδωσα ένα hint. Πληροφοριακά, έχω αναφερθεί στο πόσο λάθος είναι να δημοσιοποιείται περιεχόμενο από ιδιωτικές συνομιλίες. Όχι όμως και να κάνουμε απλές αναφορές σε αυτές. Μη γίνεσαι υπερβολικός και το ερμηνεύεις κατά το δοκούν. Δεν είχα σκοπό να το ξεκινήσω όλο αυτό αλλά μιας και η καφρίλα σου σε έκανε ανεπανόρθωτα δυσάρεστη περσόνα στα μάτια μου, αλλά εδώ μέσα αράζουμε και οι δυο, σοφότερο θα ήταν να το πάρεις αλλιώς και να μη συνεχίσεις την καφρίλα σου μαζί μου. Από την τελευταία φορά που σου μίλησα δεν σε ενόχλησα ξανά. Γιατί να το κάνεις εσύ και μάλιστα με το ίδιο τροπάρι - ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ; Απορώ.
γιατί εδώ μέσα είμαστε κάφροι σεξιστές!!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
Την εβαψες
Θα σε πει σεξιστή
γαμωτο και δεν ειμαι καθολου!!!!
ασε που θα πεταχτουν και 4-5 λευκοι ιπποτες αυλικοι και παρατρεχαμενοι σαλιαρηδες να συνταχτουν μαζι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
γαμωτο και δεν ειμαι καθολου!!!!
ασε που θα πεταχτουν και 4-5 λευκοι ιπποτες αυλικοι και παρατρεχαμενοι σαλιαρηδες να συνταχτουν μαζι
Μπα δεν νομιζω

Υ.Γ. Ωπα, πεταχτηκε ενας

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.211
Πόντοι
25.467
Συγνωμη, για να καταλαβω δηλαδη.
Βγαινει και κατηγορει κοσμο για σεξισμο και μας τα χωνει οταν λεμε οτι την προσεγγιζουν λογω του φυλου της, καποια που εχει βαλει ως φωτογραφια προφιλ την ρωγα της με piercing?
Καλα καταλαβαινω?

Αυτό που γράφετε είναι όντως σεξιστικό. Το ότι έχει βάλει φωτό προφίλ την ρώγα της δεν σημαίνει ότι πρέπει να της κάνουν οπωσδήποτε σεξιστικό σχόλιο.

Εκτός αν εσείς που έχετε την φωτό που έχετε στο προφίλ σας αναμένετε να σας υποκλινόμεθα οπωσδήποτε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
πρωτος πρωτος σεξιστης ειναι αυτος που την εχει προσλαβει στη δουλεια που κανει γιατι δε νομιζω να την πηρε με τα προσοντα, ουτε με το χαρακτηρα που μας δειχνει εδω περα! αν ειχε λιγο αξιοπρεπεια και περηφανεια δε θα το αποδεχοταν! αλλα δε μας πειραζει οταν μας συμφερει ο σεξισμος :) οταν δε μας συμφερει θυμομαστε τα φεμινιστικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αυτό που γράφετε είναι όντως σεξιστικό. Το ότι έχει βάλει φωτό προφίλ την ρώγα της δεν σημαίνει ότι πρέπει να της κάνουν οπωσδήποτε σεξιστικό σχόλιο.

Εκτός αν εσείς που έχετε την φωτό που έχετε στο προφίλ σας αναμένετε να σας υποκλινόμεθα οπωσδήποτε.
Επειδη ως νομικος γνωριζω να αποφευγω τις κακοτοπιες, αν ξαναδιαβασετε το ποσταρισμα μου, κανω ΕΡΩΤΗΣΗ. Και δεν εκφέρω αποψη. Ουδείς μπορει να μου πει οτι εξεφρασα σεξιστική (ή αλλη) αποψη θετοντας απλως ενα ερωτημα παραθετοντας αντικειμενικα πραγματικα περιστατικα (τις κατηγοριες για σεξισμο και την αναρτηση της συγκεκριμενης φωτο).

• Like
Αντιδράσεις: alpula

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356

παραδεξου οτι χεστηκες για τις δικες μας φωτο και της τυπισσας την εκανες ζουμ για αρχη και μετα ξανα πες με σεξιστη!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
παίζει καμιά πίτσα;
Rea1a00d23549e2ce595cd596bdb242bb

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.211
Πόντοι
25.467
Επειδη ως νομικος γνωριζω να αποφευγω τις κακοτοπιες, αν ξαναδιαβασετε το ποσταρισμα μου, κανω ΕΡΩΤΗΣΗ. Και δεν εκφέρω αποψη. Ουδείς μπορει να μου πει οτι εξεφρασα σεξιστική (ή αλλη) αποψη θετοντας απλως ενα ερωτημα παραθετοντας αντικειμενικα πραγματικα περιστατικα (τις κατηγοριες για σεξισμο και την αναρτηση της συγκεκριμενης φωτο).

Λαμπρά.

Αναδιατυπώνω και γράφω πως η ερώτησή σας έχει σεξιστική βάση. :)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
Πάω για ύπνο, αύριο θέλω να είμαι φρεσκαδούρα,έχω κλείσει μασαζ με όλα τα παρελκόμενα!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
παραδεξου οτι χεστηκες για τις δικες μας φωτο και της τυπισσας την εκανες ζουμ για αρχη και μετα ξανα πες με σεξιστη!
Εγω τυπε τον επαιξα και χωρις ζουμ,κοβει το ματι μου :bigdick:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom