ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.074
- Πόντοι
- 5.006
Καλο μηνα χωρις βρισιες απο τους αθυροστομους και με ρομαντικη διαθεση καθως μπαινουμε σιγα σιγα στο φθινοπωρο και τα φυλλα πεφτουν
Καλο μηνα χωρις βρισιες απο τους αθυροστομους και με ρομαντικη διαθεση καθως μπαινουμε σιγα σιγα στο φθινοπωρο και τα φυλλα πεφτουν
ωραίο το Καρπενήσι αρκεί να μη φυσάει
Εύγε για τη ρομαντική διάθεση.
εισαι αροδου τωρα η εχεις δεσει στο λιμανι του καρπενησιου?Ναι. Δεν έχει καλή μαρίνα για τα σκάφη κι όποτε έχει Γαρμπή πρέπει να τα τραβήξεις έξω.
εισαι αροδου τωρα η εχεις δεσει στο λιμανι του καρπενησιου?
Τι τσιμπησες?Περιμένω τον πιλότο του λιμενικού να με βάλει μέσα να δέσω.
ελπιζω να μην καβαλας καμια χοντρη και βουλιαξει το τεντερΠεριμένω τον πιλότο του λιμενικού να με βάλει μέσα να δέσω.
Δεν πρόλαβα. Τα χλαπάκιασε όλα η καινούργια φιλενάδα του Μεγαλειοτάτου.Τι τσιμπησες?
Ο Άλεξ με την φιλενάδα του, έχουν ρομαντική διάθεση και θα μείνουν στο σκάφος.ελπιζω να μην καβαλας καμια χοντρη και βουλιαξει το τεντερ
καλκανι αντικριστο να παρεις ειναι σπεσιαλιτε εκει εχουν δικες τους φαρμες εκτροφηςΟ Άλεξ με την φιλενάδα του, έχουν ρομαντική διάθεση και θα μείνουν στο σκάφος.
Μόνος μου θα βγω για προμήθειες.
Για αυγοτάραχο φρικασέ έχω ακούσει, αλλά θα σας εμπιστευτώ.καλκανι αντικριστο να παρεις ειναι σπεσιαλιτε εκει εχουν δικες τους φαρμες εκτροφης
ο τομας το φτιαχνει καλυτεροΓια αυγοτάραχο φρικασέ έχω ακούσει, αλλά θα σας εμπιστευτώ.
Δεν θελω να σε ξερω....σαν πεφταστέρια στο Στερέωμα των ματιωνΣιας Κοσιώνη.
Παρε τωρα ταραμα και ερχεται και το φρικασε οσονουπωΓια αυγοτάραχο φρικασέ έχω ακούσει, αλλά θα σας εμπιστευτώ.
θα ξεκινησω μια νεα νουβελα σημερα το βραδυ....Δεν θελω να σε ξερω.
Εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μου.θα ξεκινησω μια νεα νουβελα σημερα το βραδυ....
Να πάρω μεζέ αδελφέ?θα ξεκινησω μια νεα νουβελα σημερα το βραδυ....
Βρε αντε γαμησου εσύ μουνοπανοΕχεις την αμεριστη συμπαρασταση μου.
οχι οτι τη χρειαζεσαι αλλα την εχεις.
κοιτα εδω εναν πουστη παλι πρωτομηνιαΝα πάρω μεζέ αδελφέ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βρε αντε γαμησου εσύ μουνοπανο
κοιτα εδω εναν πουστη παλι πρωτομηνια
Πρέπει να αναλύσουμε το θέμα των νέων ταυτοτήτων, θ' ανοίξεις νήμα;κοιτα εδω εναν πουστη παλι πρωτομηνια