Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.085
- Πόντοι
- 3.656
Ναι ειμαι.Είστε αχρείος.
Ναι ειμαι.Είστε αχρείος.
Έπαθες κοντολαγνιτιδα κι εσύ...Δεν θελω να σε ξερω.
Θα σου στείλει πμ Ο αδελφός θα του πω εγώ.πότε θα βγει η καινούρια νουβέλα να ανέβει το επίπεδο. Δε βλέπω και καμία κορασίδα να ποστάρετε, θα δω ταινία τελικά.
Λίρες Μαδαγασκάρης?
πότε θα βγει η καινούρια νουβέλα να ανέβει το επίπεδο. Δε βλέπω και καμία κορασίδα να ποστάρετε, θα δω ταινία τελικά.
Να φερουμε την Τεα τωρα που ξαναμπηκε δυναμικα?Για κορασίδες να πάτε στους παππούληδες & μικροτσούτσουνους. Εκεί είναι μαζεμένοι όλοι οι εραστές.
Εμείς εδώ έχουμε να τον βρέξουμε σε μουνί από τα 23α γενέθλια του Βασιλέως Όθωνα.
Αφηστα αυτα. Την εποχη εκεινη βαζατε σαλιο και τον βρεχατε. Τωρα βαζετε λιπαντικο και τον λιπαινετε.Για κορασίδες να πάτε στους παππούληδες & μικροτσούτσουνους. Εκεί είναι μαζεμένοι όλοι οι εραστές.
Εμείς εδώ έχουμε να τον βρέξουμε σε μουνί από τα 23α γενέθλια του Βασιλέως Όθωνα.
Ελεύθερα.Να φερουμε την Τεα τωρα που ξαναμπηκε δυναμικα?
Εσείς να πάτε να ελέγξετε τα λιπαντικά της Χάρλεϊ Ντέιβιντσον, μη σας κόλλησει κάνα μοτέρ την ώρα που έχετε πάνω τη γκόμενα.Αφηστα αυτα. Την εποχη εκεινη βαζατε σαλιο και τον βρεχατε. Τωρα βαζετε λιπαντικο και τον λιπαινετε.
Τα σέβη μου φίλτατε.
Πηγαίνω να δώσω συμβουλές για την <<υπέρταση>> και επιστρέφωΤα σέβη μου φίλτατε.
Πειραζουν τους υπερτασικους τα ολοσωμα γυαλιστερα σορτς????Πηγαίνω να δώσω συμβουλές για την <<υπέρταση>> και επιστρέφω
Να αυτό εδώ πρέπει να αποφεύγετεστους υπερτασικούς........
To περιεχόμενο τους πειράζειΠειραζουν τους υπερτασικους τα ολοσωμα γυαλιστερα σορτς????