Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.083
- Πόντοι
- 3.656
Αμα δεν σ αρεσει βαλε ριγανη.το δοκιμαζω
Αμα δεν σ αρεσει βαλε ριγανη.το δοκιμαζω
εναμηνγαμησω....τι πουτανα ειναι η ζωη“Με λένε Χαράλαμπο, είμαι παντρεμένος 18 χρόνια & έκανα σχέση με τον Τάσο, τον κουμπάρο. Είμαι σε αδιέξοδο”
Η ιστορία του Χαράλαμπου είναι μια ιστορία που αντικατοπτρίζει τις πολύπλοκες και δύσκολες στιγμές που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στην πορεία της προσwww.enimerotiko.gr
Θελει την βοηθεια μας ο ανθρωπος.“Με λένε Χαράλαμπο, είμαι παντρεμένος 18 χρόνια & έκανα σχέση με τον Τάσο, τον κουμπάρο. Είμαι σε αδιέξοδο”
Η ιστορία του Χαράλαμπου είναι μια ιστορία που αντικατοπτρίζει τις πολύπλοκες και δύσκολες στιγμές που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στην πορεία της προσwww.enimerotiko.gr
εντάξει τώρα με μία φορά δε πειράζει, επόμενο παρατράγουδο...“Με λένε Χαράλαμπο, είμαι παντρεμένος 18 χρόνια & έκανα σχέση με τον Τάσο, τον κουμπάρο. Είμαι σε αδιέξοδο”
ταχινιθα τσιμπήσουμε τίποτα?
πάει 12...
γιατι οχι τιποτα ποικιλιες κρεατων,λουκανικων,τυριων,αλλαντικων?ταχινι
για πρωινο λεμε...μεσημερι ναι επιβαλλεται κρεατικογιατι οχι τιποτα ποικιλιες κρεατων,λουκανικων,τυριων,αλλαντικων?
μεσημερι ειναι τωρα,ορεκτικο λεμε ΟΡΕΚΤΙΚΟγια πρωινο λεμε...μεσημερι ναι επιβαλλεται κρεατικο
τέτοια ώρα?ταχινι
τωρα ξυπνησα πρωι ειναι ακομαμεσημερι ειναι τωρα,ορεκτικο λεμε ΟΡΕΚΤΙΚΟ
τωρα ξυπνησατέτοια ώρα?
δεν δουλευες?τωρα ξυπνησα πρωι ειναι ακομα
ΣΚ οχι καθομαιδεν δουλευες?
πρωινό είχε γιαούρτι με βρώμηγια πρωινο λεμε...μεσημερι ναι επιβαλλεται κρεατικο
γιαουρτακι προβειο 2%με την πετσουλα τρωω μου αρεσει καργαπρωινό είχε γιαούρτι με βρώμη
καμιά φορά πετάω και ταχίνι εκεί μέσα, σήμερα το ξέχασα...
ταχίνι με γεύση τσίπουρο λες να βγάλουν?