brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.279
- Πόντοι
- 2.606
φυλακη εισαι?Καλησπέρα σας!
φυλακη εισαι?Καλησπέρα σας!
Είσαι χαζός..Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ - Page 25 - bourdela.com forum
https://www.protothema.gr/politics/article/1406025/kasselakis-anoigei-ta-hartia-tou-tin-triti-gia-to-ean-tha-einai-upopsifios-gia-tin-proedria-tou-suriza/www.bourdela.com
αυτο εδω ειναι ενα μουνοπανο που ειναι πουσταρα και δεν εχει τιποτα στην ζωη του....ειναι ενα απλο σκουπιδι
μου την πεφτει πολυ καιρο τωρα και δεν απαντουσα....
θα κανω και τωρα πασο γιατι τον εβρισα σε αλλο νημα....οσο αυτο το αναρχιδο γραφει εδω εγω σας χαιρετω....θα βρειτε το δοκιμιο μου στα βιβλιοπωλεια....
Στηριζω Διο......Αντε πάλι
θα κάτσεις εδώ που κάθεσαι και μην με στεναχωρείς γιατί θα αρπάξω την μαγκούρα .....
σκασε καριολη.....αλλη μια να ξαναγραψεις εδωΕίσαι χαζός..
Όταν εσυ κοροϊδεύεις είναι καλά...
Αφού κάνεις πλάκα να την δέχεσαι.
Μου παρεξηγήθηκες κιόλας κόρη....
Τι θα κάνεις?σκασε καριολη.....αλλη μια να ξαναγραψεις εδω
αντε γαμησου λεω εγω σοβαρα,,,το αρχισες απο την περασμενη εβδομαδα...αν νομιζεις οτι βαζω μαλαπερδες η λεω μαλακιες ειναι για να πειραξω κοσμο εισαι ηλιθιος....και εισαι....δεν μου αρεσει το χιομορ που κανεις εσυ....εφυγαΤι θα κάνεις?
Ήρεμα μιλάω βρε μαλακα.
Πλάκα σου κάνω,ξύπνα.
αντε γαμησου λεω εγω σοβαρα,,,το αρχισες απο την περασμενη εβδομαδα...αν νομιζεις οτι βαζω μαλαπερδες η λεω μαλακιες ειναι για να πειραξω κοσμο εισαι ηλιθιος....και εισαι....δεν μου αρεσει το χιομορ που κανεις εσυ....εφυγα
αντε και γαμησου
Ρε κωλομπαρα ξεκόλλα ρε με τον αδερφό
Πλάκα του κάνω,ξεκόλλα και σύ.Ρε κωλομπαρα ξεκόλλα ρε με τον αδερφό
Ναι αλλά πέρασες το όριο και είδες δε το σηκωνειΠλάκα του κάνω,ξεκόλλα και σύ.
Πρόβλημα του.Ναι αλλά πέρασες το όριο και είδες δε το σηκωνει
ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πρόβλημα του.
Ακόμα δεν έφυγες που έλεγες?ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ
ακομα ειμαι ηρεμοςπαιδια αυτα ΜΟΝΟ με ραντεβου θανατου λυνοντα
οι βαζελοι ειναι ενα σπανιο ειδος βλακειας ηληθιοτητας χαζομαρας και βλαχιας......αντε και γαμησου ρε τυπε ουτε να σε δω σε αβαταρ δεν ξαναθελω...
Με μάρτυρα Αθηναιοπαιδια αυτα ΜΟΝΟ με ραντεβου θανατου λυνοντα