shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Να πάρουμε και τον φίλο Αθηναίο;Προχωρα και ερχομαι
Να πάρουμε και τον φίλο Αθηναίο;Προχωρα και ερχομαι
ti tsimpises?Για πες εσύ πως τα βλέπεις τα πράγματα ;
Για το πρώτο σκέλος απαντώ Μπριζόλες και Σαλάτα ,για το δεύτερο μέρος δεν το βλέπω εσύ τι tsimpises?ti tsimpises?
θα ηρεμήσουμε πιστεύω.
είχε πανσέληνο προχθές, είναι και ο ερμής ανάδρομος...
θα στρώσει το πράγμα όμως
ομελέτα περιποιημένηΓια το πρώτο σκέλος απαντώ Μπριζόλες και Σαλάτα ,για το δεύτερο μέρος δεν το βλέπω εσύ τι tsimpises?
Χθές έφαγα ομελέτα με λουκάνικο χωριάτικο και κολοκυθάκια πολύ καύλαομελέτα περιποιημένη
θα δείξει...
Τον πούλο!Χθές έφαγα ομελέτα με λουκάνικο χωριάτικο και κολοκυθάκια πολύ καύλα
είναι μυστικό.Aυτο το κωλομπαρα που γραφετε συνεχεια που το τονιζετε;
Παίζει να είμαι εγώ ο επόμενος γτ το σκέφτομαι εδώ και καιρό να αποχωρήσω από το siteκανας αλλος;
Στάμου?γιαουρτακι προβειο 2%με την πετσουλα τρωω μου αρεσει καργα
με τοο, αλλά επειδή είμαι ήδη στο 2ο κανονάκι τρίτη φορά δεν θα υπάρξει οπότε...Παίζει να είμαι εγώ ο επόμενος γτ το σκέφτομαι εδώ και καιρό να αποχωρήσω από το site
Μ2Παίζει να είμαι εγώ ο επόμενος γτ το σκέφτομαι εδώ και καιρό να αποχωρήσω από το site
Ασε τα χαζα και ετοιμασε βροχερα μουνια γιατι πλησιαζει κακοκαιρια να μπουμε σε μουντΠαίζει να είμαι εγώ ο επόμενος γτ το σκέφτομαι εδώ και καιρό να αποχωρήσω από το site
Εδώ έχετε άδικο, κατά την άποψη μου. Όταν βλέπεις ότι ο άλλος παρεξηγεί ενώ εσύ δεν έχεις αυτή την πρόθεση, σταματάς. Αν έχεις βέβαια την πρόθεση να παρεξηγηθείτε, συνεχίζεις.Πρόβλημα του.
Δε μπορώ είχα πάει για κοινωνίαΡιξε κανα μπινελικι ρε κοιλιοδουλε γιατι εχει ξεφυγει η κατασταση
Έτσι! Εσείς να τηρείτε τα χρηστά ήθη . Μην του δίνετε σημασία του δαιμονισμένου.Δε μπορώ είχα πάει για κοινωνία
Ριξε ρε μουνοπανο κανα μπινελικι που σε επιασαν τωρα οι ντροπες παλιοκαριοληΔε μπορώ είχα πάει για κοινωνία
Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. ΣΕ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΩ.οι βαζελοι ειναι ενα σπανιο ειδος βλακειας ηληθιοτητας χαζομαρας και βλαχιας......αντε και γαμησου ρε τυπε ουτε να σε δω σε αβαταρ δεν ξαναθελω...