brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.286
- Πόντοι
- 2.606
Έχει κάτι μπαχαρια νομίζω μέσα ήμουν κοντά να το πάρω αλλά δεν ήξερα πωσ τρώγετεΕγώ το τρώω κατ' ευθείαν.
Το μαγειρεύουν κιόλας.
Έχει κάτι μπαχαρια νομίζω μέσα ήμουν κοντά να το πάρω αλλά δεν ήξερα πωσ τρώγετεΕγώ το τρώω κατ' ευθείαν.
Το μαγειρεύουν κιόλας.
Προσωπικά, τα έχω μειώσει όλα αυτά πάρα πολύ. Γενικά το κόκκινο κρέας.Σύγκλινο καλό δύσκολο να βρείς Αθήνα.
Τρώγονται αλλά καλύτερα να τα ψήσεις λίγο.
Ναι, νομίζω έχουν διάφορες εκδόσεις.Έχει κάτι μπαχαρια νομίζω μέσα ήμουν κοντά να το πάρω αλλά δεν ήξερα πωσ τρώγετε
Οι παππούδες μας με αυτό μεγάλωσαν.Προσωπικά, τα έχω μειώσει όλα αυτά πάρα πολύ. Γενικά το κόκκινο κρέας.
Κυρίως κοτόπουλο τρώω και όχι συχνά.
Στείλε φωτό αν δεν έφυγες να σου πωΈχει κάτι μπαχαρια νομίζω μέσα ήμουν κοντά να το πάρω αλλά δεν ήξερα πωσ τρώγετε
Έτσι μου βγήκε τον τελευταίο καιρό.Οι παππούδες μας με αυτό μεγάλωσαν.
Σύγκλινο,ορτύκια και λαλάγγια.
Μια χαρά είναι με μέτρο.
Χθες προχθές το είδα αλλά τι ειναι αυτό χοιρινό?Οι παππούδες μας με αυτό μεγάλωσαν.
Σύγκλινο,ορτύκια και λαλάγγια.
Μια χαρά είναι με μέτρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στείλε φωτό αν δεν έφυγες να σου πω
Παστό μανιάτικο.Χθες προχθές το είδα αλλά τι ειναι αυτό χοιρινό?
Έχω πάει 300 φορές στη μανη και δεν μου το έχει βγάλει κανείς για μεζέ μιλάω για μέσα μανηΠαστό μανιάτικο.
Γαμάει
Χθες προχθές το είδα αλλά τι ειναι αυτό χοιρινό?
Πας σε τσιγκούνηδες....Έχω πάει 300 φορές στη μανη και δεν μου το έχει βγάλει κανείς για μεζέ μιλάω για μέσα μανη
Έλαφρώς ψήσιμο θέλει.Το φτιάχνουν στα χοιροσφάγεια.
Χρησιμοποείται κυρίως στα αυγά καγιανά, και στην μανιάτικη μακαρονάδα μαζί με ένα τηγανητό αυγό.
Δεν χρειάζεται ψήσιμο. Απλά λίγο ζέσταμα για να βγάλει τα αρώματά του.
Ρε τους πουστηδες θα ΤΟΥΣ γαμησω την άλλη φοράΠας σε τσιγκούνηδες....
Λαλάγγια και σύγκλινο έχουνε όλα τα σπίτια.
Να ζητήσεις το πράγμα το "καλό"...Ρε τους πουστηδες θα ΤΟΥΣ γαμησω την άλλη φορά
Τυπε μάλλον θα μου βγάλουν άμα το πω αυτό κανα ηκ11Να ζητήσεις το πράγμα το "καλό"...
Ναι πήγα στο τραγοπαπα και με κοινωνησεΚοινώνησες σαββατιάτικα ρε δον Άντζελο;
Ριξε ρε μουνοπανο κανα μπινελικι που σε επιασαν τωρα οι ντροπες παλιοκαριολη
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!Ριξε ρε μουνοπανο κανα μπινελικι που σε επιασαν τωρα οι ντροπες παλιοκαριολη
Τυπε μάλλον θα μου βγάλουν άμα το πω αυτό κανα ηκ11
Δεν μπορεις να πας να κοινωνησεις.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!
Αφου σε τρωει για μπινελικι.