troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.928
- Πόντοι
- 5.506
με το κοτερο του νιπληπρώτα θα πάρουμε το κότερο και μετά το νησί. Πώς θα πηγαινοερχόμαστε;
με το κοτερο του νιπληπρώτα θα πάρουμε το κότερο και μετά το νησί. Πώς θα πηγαινοερχόμαστε;
Αγάπη είναι φως, ο κωλος προβολέας,όλες τις αγαπώ μα μια με τύλιξε σε κορδελα
Με ολο τον σεβασμο...μαλλον πρεπει να σου κοψουν τα ολιγολεπταΑγάπη είναι φως, ο κωλος προβολέας,όλες τις αγαπώ μα μια με τύλιξε σε κορδελα
σε γαμαει ο σελεμπρες και δεν εχτιμαςΜε ολο τον σεβασμο...μαλλον πρεπει να σου κοψουν τα ολιγολεπτα
την ξεπικριζεις την μελιτζανα???σε γαμαει ο σελεμπρες και δεν εχτιμας
εισαι χυδαιος ρε μαλακα.....την ξεπικριζεις την μελιτζανα???
Συγγνωμη.εισαι χυδαιος ρε μαλακα.....
πες τα....μια μερα μπηκε ο ζαμουνης και εφυγε με τα αισχηεδώ οι αθρώποι είναι τζεντλεμένια ,δε θα μιλάτε λες και είστε στη λαχαναγορά
βλεπω να εχεις την ιδια καταληξη με τον καρυωτακηΑγάπη είναι φως, ο κωλος προβολέας,όλες τις αγαπώ μα μια με τύλιξε σε κορδελα
Δεν ήρθαν οι γαρίδες??ειχα γαριδομακαροναδα σημερα αλλα χαλασε η δουλεια
ακριβα τα μακαρονια με τον πουστη τον κυριακοειχα γαριδομακαροναδα σημερα αλλα χαλασε η δουλεια
ναιΔεν ήρθαν οι γαρίδες??
βαλε και κανα δυο κουτες κιπριανι για παστιτσο αυτα προυφαν μιγαλ τρυπα. Σόρρυ μαν μου πιάσανε το φορτίο,πες μου πάλι τη διεύθυνση να σου στείλω άλλοΒρήκαν 64 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες στον Πειραιά -Δείτε εικόνες και βίντεο - iefimerida.gr
Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συμμετοχή τελωνειακών Αρχών καθώς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε., εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023, 64 κιλά κοκαΐνης από εμπορευματοκιβώτιο στο Λιμάνι του Πειραιά.www.google.com
Για τον πούτσο πωλητης είσαι ..Είναι ιταλικά αυτά τύπε μου δεν τα δουλεύω μόνο από Ινδία φέρνω, μιλά με τον πάπια στο νήμα τροφίμων αυτός μπορεί να σε εξυπηρετήσει