κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.074
- Πόντοι
- 19.795
Μη με βάλεις. Δεν μου αρέσει αυτό το "βίλα ΜΑΣ"μεγαλο μερος της ιστοριας μας εγινε στην βιλα μας στην σαντορινη
Μη με βάλεις. Δεν μου αρέσει αυτό το "βίλα ΜΑΣ"μεγαλο μερος της ιστοριας μας εγινε στην βιλα μας στην σαντορινη
ειμαστε πολλοι...
για πε10 private islands for a once-in-a-lifetime vacation - Tripadvisor
Truly get away from it all at these island escapes.www.jetsetter.com
ωραιο το concept δε με νοιαζει η συμμετοχη αλλα για τα ναρκωτικα θα σας κανω καλη τιμουλα!
10 private islands for a once-in-a-lifetime vacation - Tripadvisor
Truly get away from it all at these island escapes.www.jetsetter.com
ωραιο το concept δε με νοιαζει η συμμετοχη αλλα για τα ναρκωτικα θα σας κανω καλη τιμουλα!
μαζευτειτε συγκεντωθειτε πειτε τι θελετε και ποσο και θα κανω αναλογη προσφορα...για πε
μαρκετ πας οχι αλλα πληρωνομαι και σε ειδος!!...οποιοι εχουν ακρες με χωρια δεχομαι ντενεκεδες λαδι,τυρια,μελια,κανα κατσικακι,κοτες,αυγα φρεσκα κτλ κτλθα μας εξυπηρετουσε πολυ αν επαιρνες και market pass για τα ντραγκς
ουτε μια καλη κουβεντα δεν ειπες ...υπαρχουν και πραγματικοι,τιμιοι,δεξιοι ανθρωποι εδω μεσαΓνωστά κυφηναρια πάλι αργοσχολοι και ένας μαυραγοριτης
Με φωτογραφίσες προφίλ και ανφαςουτε μια καλη κουβεντα δεν ειπες ...υπαρχουν και πραγματικοι,τιμιοι,δεξιοι ανθρωποι εδω μεσα
ο μαυραγοριτης ποιος ειναι να τον κανω παρεα;!!Γνωστά κυφηναρια πάλι αργοσχολοι και ένας μαυραγοριτης
νου σου απο νιπλη....θα σου ψυρισει μεχρι της τζιβανεςο μαυραγοριτης ποιος ειναι να τον κανω παρεα;!!
δουναι και λαβειννου σου απο νιπλη....θα σου ψυρισει μεχρι της τζιβανες
ρε θα σκαει ψιλος στο πατωμα και θα τον πουλαει στην διπλη τιμη σου λεω....δουναι και λαβειν
ωραια αν εχει επιχειρηματικο πνευμα θα συνεργαστουμε κιολας!ρε θα σκαει ψιλος στο πατωμα και θα τον πουλαει στην διπλη τιμη σου λεω....
μακαρι...εγω του παραγγειλα 5 τζι προχτες και μου εφερε ταπερακιαωραια αν εχει επιχειρηματικο πνευμα θα συνεργαστουμε κιολας!
ρε τυπε σου φτιαχνει τη προικα σου και παραπονιεσαι κιολας;αχαριστια φιλοςμακαρι...εγω του παραγγειλα 5 τζι προχτες και μου εφερε ταπερακια