The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Αισθηματική νουβέλα;μουνοπανα αυριο μεταξυ 18\8 2023 και 18\8 2028 να ειστε εδω
ΘΑ ΠΩ ΙΣΤΟΡΙΑ
Αισθηματική νουβέλα;μουνοπανα αυριο μεταξυ 18\8 2023 και 18\8 2028 να ειστε εδω
ΘΑ ΠΩ ΙΣΤΟΡΙΑ
Πρέπει να τον επιβραβεύσετε με ένα έκτακτο κονδύλι.Αισθηματική νουβέλα;
Σας ενόχλησε που ήρθατε δεύτερος στην προηγούμενη ψηφοφορία;ευτυχως που δεν ανοιγει και αυτος νηματα με ψηφοφορίες
Πόσα;iste edo re xamoyres?
κανουμε σχεδια για πολυτελη διακοπεςiste edo re xamoyres?
μπαρμπουλη καθοτι παρασκευη,καθοτι ερωτικο καλοκαιρι,καθοτι ο πληθωρισμος τρεχει,καθοτι ειμαι φουλ ερωτευμενος
Περάστε με τη βρωμογαλλίδα το απόγευμα να δούμε τι θα κάνουμε...μπαρμπουλη καθοτι παρασκευη,καθοτι ερωτικο καλοκαιρι,καθοτι ο πληθωρισμος τρεχει,καθοτι ειμαι φουλ ερωτευμενος
ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕ ΤΡΑΓΟ!!!!!!!!!!
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩκανουμε σχεδια για πολυτελη διακοπες
τυπε ειναι σχεδια επι χαρτουΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ
μην εισαι αποτομος,αμα την δεις θα σου φυγει το τακουνιΠεράστε με τη βρωμογαλλίδα το απόγευμα να δούμε τι θα κάνουμε...
προτεινω να βαλουμε ολοι απο 10 χιλιαδες δραχμες να αγορασουμε ενα νησι,να το φορτωσουμε με ποτα ,ναρκωτικα και γυναικες και να πηγαινουμε εκει..τυπε ειναι σχεδια επι χαρτου
...μαγκα μου δν θελω να σε στεναχωρησω αλλα βαζοντας ολοι απο 10.000 δρχ (δλδ 30 ευρω) το μονο νησι μου αγοραζεις ειναι αυτο!προτεινω να βαλουμε ολοι απο 10 χιλιαδες δραχμες να αγορασουμε ενα νησι,να το φορτωσουμε με ποτα ,ναρκωτικα και γυναικες και να πηγαινουμε εκει..
ειμαστε πολλοι......μαγκα μου δν θελω να σε στεναχωρησω αλλα βαζοντας ολοι απο 10.000 δρχ (δλδ 30 ευρω) το μονο νησι μου αγοραζεις ειναι αυτο!
Αυστηρα για ενα ατομο, οποτε ξεχνας ντρογκια, γυναικες κ πιωματα!
Αντε αμα εισαι κοντα στη παραλια να πλησιασει καμμια κυρα-γιωργενα με μουστακι
ρίξε ένα τρειλερ σήμερα για να κρατηθει η αγωνία μεχρι αύριο ..μουνοπανα αυριο μεταξυ 18\8 2023 και 18\8 2028 να ειστε εδω
ΘΑ ΠΩ ΙΣΤΟΡΙΑ
μεταξυ 18\8 2023 και 18\8 2028 ειπα ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!ρίξε ένα τρειλερ σήμερα για να κρατηθει η αγωνία μεχρι αύριο ..
οχι τέτοιο τρέιλερ
Να με βάλεις και εμένα στην ιστορία.μεταξυ 18\8 2023 και 18\8 2028 ειπα ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
θα ριξω ομως για εσενα μεχρι αυριο κατι
μεγαλο μερος της ιστοριας μας εγινε στην βιλα μας στην σαντορινηΝα με βάλεις και εμένα στην ιστορία.