athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.262
- Πόντοι
- 12.756
Γιατί τόση κακία ρε μουνοπανο
Πολύ κακία τύπε εμένα μου είπε ότι θα αποδημησω επειδή πάω και τρώω υγιεινά στα Μακ Ντόναλντ και στα KFCΓιατί τόση κακία ρε μουνοπανο
Δεν ειπες Μακ Ντοναλντς γαμημενε ψευτη ...Πολύ κακία τύπε εμένα μου είπε ότι θα αποδημησω επειδή πάω και τρώω υγιεινά στα Μακ Ντόναλντ και στα KFC
Τύπε πάπια εγώ που πάω KFC και παίρνω τον κουβά με της 25 φτερουγιτσες τη βγάζω η είμαι για φούντο?
Η γνώση πρέπει να μοιράζεται...σου μοιράσαμε γνωση μωρη γαμιολα και ερχεσαι να κανεις τον καμποσο στον Ρομα απο τον Πειραιά , που πινει βαλβολινες και τρωει ρινίσματα απο σκραπαρισμενα καλοριφερ
Η γνώση πρέπει να μοιράζεται...
Δεν θα μου κάνεις τον Αλεξουκο και εσύ που αλλά γράφει και άλλα εννοείΣτα Μακ Ντόναλντ κόλλησες τώρα ρε μουνι
Τι πήγες στο ξένο σπίτι που ήσουν καλεσμένος;Με τον Μπαρο ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα μου κάνεις τον Αλεξουκο και εσύ που αλλά γράφει και άλλα εννοεί
Καλησπέρα φίλε Αθηναιο ,σε περιμένω δίπλα κατά της 10παραΓιατί τόση κακία ρε μουνοπανο
Ποιο μέλος έκανε αυτή την θαυμάσια πράξη?Βρήκε ο άλλος πορτοφόλι με αρκετά λεφτα στον δρόμο κάνα χιλιάρικο και το παρέδωσε
Δεν είναι μέλος αλλα κάτι παρόμοιο μόνο ο τίμιος μισθωτός φίλος Αθηναιος θα έκανε.Ποιο μέλος έκανε αυτή την θαυμάσια πράξη?
Πόσα χρήματα είχε?Δεν είναι μέλος αλλα κάτι παρόμοιο μόνο ο τίμιος μισθωτός φίλος Αθηναιος θα έκανε.
Το λέω ποίο πάνω κάπου στο χιλιάρικοΠόσα χρήματα είχε?
να πέσει και λίγο παγωτό από πάνω ή όχι?Θελει ενα ταψακι γαλακτομπουρεκο να πεσει απο πανω να στρωσει
ΟΧΙ.να πέσει και λίγο παγωτό από πάνω ή όχι?
γιατί είσαι τόσο κάθετος?
Μαθαινω απο τον γιγαντα της γνωσης.γιατί είσαι τόσο κάθετος?