Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.024
- Πόντοι
- 3.656
για την καυλαντα...τωρα ξεκιναειλίγα δεν είναι?
για την καυλαντα...τωρα ξεκιναειλίγα δεν είναι?
θέλει κάτι να σπάσει την ανία όσων μείναμε μέσα χωρίς παρέα. Κάτι ανεβαστικό, κάτι να γελάσουμε.Σκέφτομαι να ανοίξω ένα εορταστικό νήμα, αλλά δεν σας βλέπω ζεστούς.
paliompoysthdesθέλει κάτι να σπάσει την ανία όσων μείναμε μέσα χωρίς παρέα. Κάτι ανεβαστικό, κάτι να γελάσουμε.
Το μισό κουτί θα έχει τουλουμπες και το άλλο μισό παγωτινια αρέσουν και τα δύο στον φίλο Βάρο.στον βάρο θα πηγαίνεις τουλούμπες
Έχω παραδώσει λεφτά και πορτοφόλιμην το παιζεις τιμιος....κανεις δεν θα σε γαμησει
πολυ δουλεια καλρ μου φιλε....μηπως να παμε πιο αριστερα?Έχω παραδώσει λεφτά και πορτοφόλι
ε οχι και παλιο, εδώ είμαστε όλοι πιτσιρικαρίαpaliompoysthdes
Ωραίες η τουλουμπες αλλά , προτιμώ γλυκά με σοκολάτα
Αν βρει κάποιος ένα πορτοφόλι στον δρόμο με αρκετά χρήματα θα το παρέδωσετε;
kala φαγαμε αλλα μια λουκουμαδες μερεντα το τραβαει τωρα.
το πορτοφολι, ναι
Για ρώτα πρώτα το μέλος ντόναλντ ντακ τι περιέχει και μετά αν έχεις ακόμη διάθεση φάε...kala φαγαμε αλλα μια λουκουμαδες μερεντα το τραβαει τωρα.
Τωρα θα μπει ο φαγανας να χεσει τη μερεντα, και τους λουκουμαδες θα σας πει οτι θα σας τους φερει μετα.kala φαγαμε αλλα μια λουκουμαδες μερεντα το τραβαει τωρα.
θα φερει λουκουμαδες βοτσαλατους σαν τα λουκουμια.Τωρα θα μπει ο φαγανας να χεσει τη μερεντα, και τους λουκουμαδες θα σας πει οτι θα σας τους φερει μετα.
Φάε φρούτοεφαγα μπιφτεκια μοσχαρι κοτοπουλο σαλατες και 3 φετες ψωμι ψημενο,ενα γλυκακι θα πηγαινε αλλα ειναι θερμιδικη υπερβολη.
Φάε μηλόπιτα από μακντόναλντς μόνο, τα άλλα για πέταμα