The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
ειχα γαριδομακαροναδα σημερα αλλα χαλασε η δουλεια
Έκοψε το αυγολέμονο;
ειχα γαριδομακαροναδα σημερα αλλα χαλασε η δουλεια
Δεν είμαι πωλητής τύπε, έμπορος, επιχειρηματίας, και τοκογλύφος.Για τον πούτσο πωλητης είσαι ..
Ναι το βλέπω , σου έρχονται οι πελάτες θύματα μόνοι τους και τους στέλνεις αλλούΔεν είμαι πωλητής τύπε, έμπορος, επιχειρηματίας, και τοκογλύφος.
λακισαν τα κοκοριαΈκοψε το αυγολέμονο;
Τους στέλνει σε εσένα;Ναι το βλέπω , σου έρχονται οι πελάτες θύματα μόνοι τους και τους στέλνεις αλλού
Η πίτα πρέπει να μοιράζεται τύπε όλοι πρέπει να ζήσουνΝαι το βλέπω , σου έρχονται οι πελάτες θύματα μόνοι τους και τους στέλνεις αλλού
Χρήματα μια φορά
Τους στέλνει σε εσένα;
τυποι εδω οταν μπινελικονομαστε κανουμε μπιφ?
τυποι εδω οταν μπινελικονομαστε κανουμε μπιφ?
τυπε το καταλαβαμε οτι στα γεννεθλια σου κοστιζουν πιο πολυ τα κερια απο την τουρταΤο είναι το μπιφ;
Μπιφτέκι συνθηματικά;
τυπε το καταλαβαμε οτι στα γεννεθλια σου κοστιζουν πιο πολυ τα κερια απο την τουρτα
τι σημαινει αυτο τυπε ειμαι μοντερειτεντ?Είστε ανάγωγος.
Ψιτ....είσαι ο υπερτυχερος του μπου γερολαδα....25.000 ευρωπουλα και αποκτάς την ΑΝΕΚΔΟΤΗ ποιητική συλλογή μου...τι σημαινει αυτο τυπε ειμαι μοντερειτεντ?
Γιατί δε την βγάζεις σε πλειστηριασμο?Ψιτ....είσαι ο υπερτυχερος του μπου γερολαδα....25.000 ευρωπουλα και αποκτάς την ΑΝΕΚΔΟΤΗ ποιητική συλλογή μου...
Μουνοσκυλαiste edo re xamoyres?
ελα να παρεις μια εμου του αιδοιου διγραμμηΨιτ....είσαι ο υπερτυχερος του μπου γερολαδα....25.000 ευρωπουλα και αποκτάς την ΑΝΕΚΔΟΤΗ ποιητική συλλογή μου...
ελα να παρεις μια εμου του αιδοιου διγραμμη
Τσακο και εσύΕίστε άξεστος!