Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Τίποτε δεν αποκλείεται τύπε....
Όλα είναι πόσιμπλ....

οντως, αλλα στις 2-3 κουβεντες που εχουμε πει δεν σου εδωσα το δικαιωμα να με λες χαζο, ακομα και στο μπου και ειδικα για ενα ναυαγιο σαν τον saint

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.592
Πόντοι
6.536
οντως, αλλα στις 2-3 κουβεντες που εχουμε πει δεν σου εδωσα το δικαιωμα να με λες χαζο, ακομα και στο μπου και ειδικα για ενα ναυαγιο σαν τον saint
Είδες πουθενά να σε πώ χαζό εσένα συγκεκριμένα?
Και ο Saint μόνο ναυάγιο δεν είναι.
Καλό σου απόγευμα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467

Συγγνώμην και πάλι, αλλά εδώ πέφτετε σε ένα λάθος λογικής. Εφόσον εσείς, όπως μας γράψατε παραπάνω δεν χρειάζεται να προσκομίσετε κανένα στοιχείο επειδή είμεθα στο Bou, και συνεπώς παίρνετε το δικαίωμα από μόνος σας να καταγγέλλετε και να συκοφαντείτε όποιον σας κάνει κέφι, γιατί να μην έχει το ίδιο δικαίωμα και ο κ. @Marquis_de_Sade ;;;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Τελικά επιβεβαιώνετε τον ισχυρισμό μου περί μη κατανόησης της ελληνικής από μέρους σας.

Δεν θέλω να σας σοκάρω, αλλά προσωπικά είμαι συνειδητοποιημένος "λούζερ". Μέχρι και νήμα για εμένα και τους ομοίους μου άνοιξα. Εσείς πάλι μάλλον τρέφετε την αυταπάτη πως είστε κάτι ανώτερο.

απο εσενα που εχεις φτιαξει ολοκληρη περσονα στο bou σιγουρα. εγω ετσι μιλαω και εξω, δεν ηρθα εδωμεσα να κανω οτι ειμαι καποιος αλλος.
οσο για την Ελληνικη δεν μπορεις να κρινεις το κατα ποσον την κατανοω

αν θες να λες οτι δεν υποστηριξες αλλα σε πειραξε κατι το μειωτικο που ειπα, θα επρεπε να μην μιλας μειωτικα στην Μαρια πχ (την οποια δεν εχω δει και μπορει να μην δω και ποτε για να μην κατηγορηθω και για αυτο) και να ελεγες τα ιδια οποτε απεθυνεται καποιος με με μειωτικους χαρακτηρισμους στον οποιοδηποτε εδωμεσα και οχι επιλεκτικα

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Είδες πουθενά να σε πώ χαζό εσένα συγκεκριμένα?
Και ο Saint μόνο ναυάγιο δεν είναι.
Καλό σου απόγευμα.

ειπες στο saint "μην ασχολεισαι με χαζους" ενω βρισκεται σε κουβεντα μαζι μου, αλλα κατα τα αλλα δεν το ειπε για εμενα συγκεκριμενα οκ

για εμενα ειναι ναυαγιο τι να κανουμε

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.767
Πόντοι
11.146
Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίσατε λίγο με τον συνδυασμό Odin,του Θεού του πολέμου και της Τετάρτης με το ψωρόγατο στο άβαταρ....
Είπα "άλλος ένας ψυχάκιας".....

:dunno:
...μου κανει εντυπωση αγαπητε μαρκησιε που δεν γνωριζετε το συμβολο της "μαυρογατας" μεσα σε κυκλο!!!! :cool2:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
απο εσενα που εχεις φτιαξει ολοκληρη περσονα στο bou σιγουρα. εγω ετσι μιλαω και εξω, δεν ηρθα εδωμεσα να κανω οτι ειμαι καποιος αλλος.
οσο για την Ελληνικη δεν μπορεις να κρινεις το κατα ποσον την κατανοω

αν θες να λες οτι δεν υποστηριξες αλλα σε πειραξε κατι το μειωτικο που ειπα, θα επρεπε να μην μιλας μειωτικα στην Μαρια πχ (την οποια δεν εχω δει και μπορει να μην δω και ποτε για να μην κατηγορηθω και για αυτο) και να ελεγες τα ιδια οποτε απεθυνεται καποιος με με μειωτικους χαρακτηρισμους στον οποιοδηποτε εδωμεσα και οχι επιλεκτικα

Και για δείξτε μας την ανάρτηση με την οποία συμπεριφέρομαι μειωτικά στην δίδα Μαρία;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Συγγνώμην και πάλι, αλλά εδώ πέφτετε σε ένα λάθος λογικής. Εφόσον εσείς, όπως μας γράψατε παραπάνω δεν χρειάζεται να προσκομίσετε κανένα στοιχείο επειδή είμεθα στο Bou, και συνεπώς παίρνετε το δικαίωμα από μόνος σας να καταγγέλλετε και να συκοφαντείτε όποιον σας κάνει κέφι, γιατί να μην έχει το ίδιο δικαίωμα και ο κ. @Marquis_de_Sade ;;;

ο καθενας κανει οτι γουσταρει. εγω εχω γραψει οτι γραφεται και αυτο ηταν. και δεν εχω φιλαρακια να με αβανταρουνε, δεν μπηκα για αυτο στο μπου ουτε για να γραφω με τις ωρες

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
ο καθενας κανει οτι γουσταρει. εγω εχω γραψει οτι γραφεται και αυτο ηταν. και δεν εχω φιλαρακια να με αβανταρουνε, δεν μπηκα για αυτο στο μπου ουτε για να γραφω με τις ωρες

Εφόσον ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς να χρειάζεται να δίνει λογαριασμό (όπως εσείς υποστηρίξατε παραπάνω) , γιατί ζητάτε το λογαριασμό από τον κ. @Marquis_de_Sade ;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Και για δείξτε μας την ανάρτηση με την οποία συμπεριφέρομαι μειωτικά στην δίδα Μαρία;

Φαντάζομαι ότι με τα 150 που ζητάτε, κατά το διάλλειμα μεταξύ 1ου και 2ου γύρου, ρίχνετε κάνα σφουγγάρισμα, κάνα πλύσιμο πιάτων, κάνα σιδέρωμα κ.λπ.

ξεκινας ειρωνικα

Βεβαίως. Έχει και πληθώρα μάλιστα.

Αλλά 150 + έξτρα, για ένα μενού με μοναδικό πιάτο: Μουνί με λίγη γαρνιτούρα πίπα, δεν είναι λίγο αλμυρή η τιμούλα;

μετα περνας στα μουνια ενω αλλου εισαι με το σεις και με το σας

Το "τα κάνω όλα, εκτός από πρωκτικό" που αναφέρει στην αγγελία της, είναι λίγο γενικό και αόριστο.

Αφήστε που αφήνει υπόνοιες για "ριψοκίνδυνες" πρακτικές.

και τελος αφηνεις μια χαρα υπονοιες για ακαποτα, ενω το τα κανω ολα παιζει να το λενε 100 αγγελιες και ΣΑΦΩΣ δεν σημαινει κανω ακαποτα, γιατι καμια δεν θα το διαφημιζε. αλλα πετας την λασπη σου, η οποια ειναι πολυ ισχυροτερη απο την δικη μου γιατι ο οποιοσδηποτε νεος θα εναν σχολιαστη των 50 χιλαιδων μνμτων και με τοσες φιλιες στο σαιτ, σε αντιθεση με εμενα των 2 χιλιαδων που δεν εχω κονε.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Εφόσον ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς να χρειάζεται να δίνει λογαριασμό (όπως εσείς υποστηρίξατε παραπάνω) , γιατί ζητάτε το λογαριασμό από τον κ. @Marquis_de_Sade ;

απλα τον ειπα και εγω χαζο, δεν ζητησα λογαριασμο.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
ξεκινας ειρωνικα

μετα περνας στα μουνια ενω αλλου εισαι με το σεις και με το σας

και τελος αφηνεις μια χαρα υπονοιες για ακαποτα, ενω το τα κανω ολα παιζει να το λενε 100 αγγελιες και ΣΑΦΩΣ δεν σημαινει κανω ακαποτα, γιατι καμια δεν θα το διαφημιζε. αλλα πετας την λασπη σου, η οποια ειναι πολυ ισχυροτερη απο την δικη μου γιατι ο οποιοσδηποτε νεος θα εναν σχολιαστη των 50 χιλαιδων μνμτων και με τοσες φιλιες στο σαιτ, σε αντιθεση με εμενα των 2 χιλιαδων που δεν εχω κονε.

Μάλιστα!!!

Θεωρείτε λοιπόν μειωτικές τις διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, μήπως μπορείτε να μας αναρτήσετε, όχι εκατό (όπως γράφετε), αλλά 5-6 αγγελιές από c.g. που γράφουν "ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ" ;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
απλα τον ειπα και εγω χαζο, δεν ζητησα λογαριασμο.

Μην αναιρείτε το εαυτό σας και πολύ περισσότερο αυτά που ο ίδιος γράψατε. Του γράψατε πως δεν του δώσατε το δικαίωμα. Κοντολογίς, τον εγκαλείτε.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Μάλιστα!!!

Θεωρείτε λοιπόν μειωτικές τις διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, μήπως μπορείτε να μας αναρτήσετε, όχι εκατό (όπως γράφετε), αλλά 5-6 αγγελιές από c.g. που γράφουν "ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ" ;

δεν ειναι διεκρινιστικες ερωτησεις να λες για μουνια και ακαποτα. το δευτερο ειναι απλη συκοφαντια, πολυ χειροτερη απο αυτο για το οποιο με κατηγορεις

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom