The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.212
- Πόντοι
- 25.467
...εγω ειμαι επισκεπτης καθηγητης ακομα, δν συμπληρωσα δεκαετια
Κανονικά ούτε καν βοηθός καθηγητή δεν θα έπρεπε να είστε.
...εγω ειμαι επισκεπτης καθηγητης ακομα, δν συμπληρωσα δεκαετια
Γαμιολα και εσυΚανονικά ούτε καν βοηθός καθηγητή δεν θα έπρεπε να είστε.
...σωστο κ αυτο, αλλα ειχα μοριαΚανονικά ούτε καν βοηθός καθηγητή δεν θα έπρεπε να είστε.
Γαμιολα και εσυ
Είχα εκτακτο ραντεβού με αθηναιο,θα έρθω αυριοΣας περίμενα σήμερα να κοινωνήσετε. Σας είχα φυλάξει και γλυκό κουταλιού βύσσινο.
Είχα εκτακτο ραντεβού με αθηναιο,θα έρθω αυριο
Είχα εκτακτο ραντεβού με αθηναιο,θα έρθω αυριο
θα ερθω και εγω....Αύριο θα είμαι στη μονή με τις καλογραίες. Ελάτε την Πέμπτη που θα συλειτουργώ στην πανήγυρη της Αγίας Παρασκευής στην Αιόλου.
Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίσατε λίγο με τον συνδυασμό Odin,του Θεού του πολέμου και της Τετάρτης με το ψωρόγατο στο άβαταρ.......εγω ειμαι επισκεπτης καθηγητης ακομα, δν συμπληρωσα δεκαετια
θα ερθω και εγω....
Τελικά έχετε γενικότερο πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής. Προσωπικά δεν υποστήριξα κανέναν. Απλώς σας επεσήμανα πως αυτό για το οποίο κατηγορείτε τον κ. @Odin_ είναι μειωτικό, τόσο για το ίδιο, όσο και για την δίδα @Anna24, και σας ζήτησα να προσκομίσετε κάποιες απτές αποδείξεις για τους ισχυρισμούς σας και εσείς αντ΄αυτού συνεχίζετε την γνωστή τακτική της λασπολογίας σε όποιον σας εγκαλεί να κάνετε το δέον αυτονόητο.
Το ωραίο με αυτούς τους κλωνοτύπους, που μετέχουν 18 χρόνια σε πουτανοσάιτ είναι πως θεωρούν όλους τους υπόλοιπους ναυάγια, θεωρώντας εαυτόν ως λέκτορα πανεπιστημίου και βάλε.
Τι ασχολείσαι με χαζούς....
Και εσύ κόψε τις αγορεύσεις.
Είπαμε σε στηρίζουμε.....
αυτη η περσονα που χρησιμοποιεις εχει κουρασει βλακακο. εισαι μαιντανος θες δεν θες
Οκ έχω δουλειά εκείνη τη μέρα,μετά πάμε ρομβης κερναωΑύριο θα είμαι στη μονή με τις καλογραίες. Ελάτε την Πέμπτη που θα συλειτουργώ στην πανήγυρη της Αγίας Παρασκευής στην Αιόλου.
ΜπριαμTι τσίμπησες σήμερα τιτανοτεράστιε;
ναυαγιο εισαι οταν γραφεις 50 χιλιαδες μνμ και γραφεις με τετοιο δηθεν τροπο και απλα δεν το εχεις καταλαβει
Τίποτε δεν αποκλείεται τύπε....χαζος και ηλιθιος μπορει να εισαι εσυ μαστορα
Αυτό το εμπεδώσαμε.
Καμιά απτή απόδειξη για τις καταγγελίες στις οποίες προβήκατε έχετε να μας προσκομίσετε; Ή θα συνεχίσετε με την γνωστή σας επωδό.