You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.200
- Πόντοι
- 3.846
Ο Αίας ο Σαλαμίνιος (ο ψηλός) ήταν ξάδερφος του Αχιλλέα και γνωστός τρωωφάγος ,από τους καλύτερους πολεμιστές των Αχαιών.ανιστορητος στην αρχαιοτητα υπηρχαν 2 αιαντες ο λοκρος και ο τελαμωνιος
ο τελαμωνιος ο πιο γνωστος αιαντας και θρυλος της νησου σαλαμινος ητω γιγαντοσωμος
Όταν σκοτώθηκε ο Αχιλλέας ,ο Αίας ζήτησε να πάρει αυτός τα όπλα του λόγω συγγένειας. Οι Αχαιοί όμως έκαναν ψηφοφορία (πάντα δημοκράτες οι αρχαίοι ημών πρόγονοι) όπου κέρδισε ο Οδυσσέας γιατί το είχε με τις δημόσιες σχέσεις.
Από την οργή ο Άγιαξ τρελάθηκε και επιτέθηκε σε ένα κοπάδι πρόβατα που το έσφαξε επειδή νόμιζε ότι ήταν οι Αχαιοί. Τελικά μέσα στην τρέλα του αυτοκτονεί με τη βοήθεια ενός συμπολεμιστή του. Και μετά έγινε ομάδα στην Ολλανδία.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.558
- Πόντοι
- 8.345
Θα συμπληρώσετε και τίποτα άλλο; Ή ολοκληρώσατε.
αντε γραψε καμια μαλκια μπας και φτασεις τα 100k μηνυματα ξεφτιλα μαιντανε
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.212
- Πόντοι
- 25.467
αντε γραψε καμια μαλκια μπας και φτασεις τα 100k μηνυματα ξεφτιλα μαιντανε
Έχετε τελικά κανένα επιχείρημα να παραθέσετε; Ή γράφετε μόνο βρισίδια για να καλλιεργείτε την εντύπωση του "σκληρού καριόλη".
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.558
- Πόντοι
- 8.345
Έχετε τελικά κανένα επιχείρημα να παραθέσετε; Ή γράφετε μόνο βρισίδια για να καλλιεργείτε την εντύπωση του "σκληρού καριόλη".
ποτε δεν υπαινιχθηκα οτι ειμαι σκληρος καριολης, απλα αθυροστομος.
ευτυχως δεν ειμαι μαιντανος σαν εσενα να γραφω την 10 μνμ την ημερα λες και δεν εχω ζωη και να εχω φτιαξει μια περσονα σε φορουμ σαν το μπου
μονο στο μπου θα γινοταν ενα γελοιος σαν εσενα προσωπικοτητα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.212
- Πόντοι
- 25.467
ποτε δεν υπαινιχθηκα οτι ειμαι σκληρος καριολης, απλα αθυροστομος.
ευτυχως δεν ειμαι μαιντανος σαν εσενα να γραφω την 10 μνμ την ημερα λες και δεν εχω ζωη και να εχω φτιαξει μια περσονα σε φορουμ σαν το μπου
μονο στο μπου θα γινοταν ενα γελοιος σαν εσενα προσωπικοτητα
Συκοφάντης είστε. Αθυρόστομος ήταν ο σκουτεράκιας και ο κ. Τελησταλονεοεξηνταενιάς όταν ήταν Λάκης τριαντατριάρης.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.558
- Πόντοι
- 8.345
Συκοφάντης είστε. Αθυρόστομος ήταν ο σκουτεράκιας και ο κ. Τελησταλονεοεξηνταενιάς όταν ήταν Λάκης τριαντατριάρης.
ναι περιμενα 18 χρονια αφου μπηκα στο σαιτ και 9 χρονια αφου εφτιαξε λογαριασμο για να συκοφαντησω καποιον.
εχω πει 5 πραγματα για τον odin και σπευσατε μαιντανοι, bromance κλπ να τον υποστηριξετε. δεν θα καθομαι να συζηταω με 10 ατομα
και στο ειπα και πριν, αντε κραξε στο τοπικ της Μαριας που το παιζεις ιστορια ασε με στην ησυχια μου γελοιε μαιντανε
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 2.606
Ti tsimpises?Μάλιστα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.591
- Πόντοι
- 6.536
Στηρίζω Άγιο.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.212
- Πόντοι
- 25.467
ναι περιμενα 18 χρονια αφου μπηκα στο σαιτ και 9 χρονια αφου εφτιαξε λογαριασμο για να συκοφαντησω καποιον.
εχω πει 5 πραγματα για τον odin και σπευσατε μαιντανοι, bromance κλπ να τον υποστηριξετε. δεν θα καθομαι να συζηταω με 10 ατομα
και στο ειπα και πριν, αντε κραξε στο τοπικ της Μαριας που το παιζεις ιστορια ασε με στην ησυχια μου γελοιε μαιντανε
Τελικά έχετε γενικότερο πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής. Προσωπικά δεν υποστήριξα κανέναν. Απλώς σας επεσήμανα πως αυτό για το οποίο κατηγορείτε τον κ. @Odin_ είναι μειωτικό, τόσο για το ίδιο, όσο και για την δίδα @Anna24, και σας ζήτησα να προσκομίσετε κάποιες απτές αποδείξεις για τους ισχυρισμούς σας και εσείς αντ΄αυτού συνεχίζετε την γνωστή τακτική της λασπολογίας σε όποιον σας εγκαλεί να κάνετε το δέον αυτονόητο.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.212
- Πόντοι
- 25.467
Ti tsimpises?
Ένα αρχίδι καπαμά τσίμπησε, και τώρα τον τρώει ο κώλος του να τσιμπήσει και δεύτερο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.591
- Πόντοι
- 6.536
Είπαμε στηρίζουμε....
Άρχισε να αγορεύει πάλι ο μπούστης ο Κεχαγιόγλου του bou.....
Άρχισε να αγορεύει πάλι ο μπούστης ο Κεχαγιόγλου του bou.....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.212
- Πόντοι
- 25.467
Στηρίζω Άγιο.
Το ωραίο με αυτούς τους κλωνοτύπους, που μετέχουν 18 χρόνια σε πουτανοσάιτ είναι πως θεωρούν όλους τους υπόλοιπους ναυάγια, θεωρώντας εαυτόν ως λέκτορα πανεπιστημίου και βάλε.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.591
- Πόντοι
- 6.536
Τι ασχολείσαι με χαζούς....Το ωραίο με αυτούς τους κλωνοτύπους, που μετέχουν 18 χρόνια σε παουτανοσάιτ είναι πως θεωρούν όλους τους υπόλοιπους ναυάγια, θεωρώντας εαυτόν ως λέκτορα πανεπιστημίου και βάλε.
Και εσύ κόψε τις αγορεύσεις.
Είπαμε σε στηρίζουμε.....
Τελευταία τροποποίηση:
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.765
- Πόντοι
- 11.146
...εγω ειμαι επισκεπτης καθηγητης ακομα, δν συμπληρωσα δεκαετιαΤο ωραίο με αυτούς τους κλωνοτύπους, που μετέχουν 18 χρόνια σε πουτανοσάιτ είναι πως θεωρούν όλους τους υπόλοιπους ναυάγια, θεωρώντας εαυτόν ως λέκτορα πανεπιστημίου και βάλε.