Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Δείτε κύριε,

Για όποιον γνωρίζει στοιχειωδώς την ελληνική και έχει την ελάχιστη αντίληψη αυτών που διαβάζει, το παρακάτω είναι ξεκάθαρο:

Το "υπόνοια" δεν εκφράζει βεβαιότητα. Εκφράζει εικασία, αβεβαιότητα, αμφιβολία. Και το "ριψοκίνδυνες πρακτικές" δεν μεταφράζεται αυτομάτως ως "ακάποτο" (όπως εσείς βιάζεστε να υποθέσετε). Υπάρχουν κι άλλες ριψοκίνδυνες πρακτικές. Σφοδροί δακτυλισμοί π.χ. που έχουν ως αποτέλεσμα να πληγώνουν τα τοιχώματα του αιδοίου. Βίαιες διεισδύσεις "ερωτικών βοηθημάτων" (η κοπελιά κάνει σαφέστατη αναφορά σε "τολμηρούς" παρτενέρ που αρέσκονται σε BDSM παιχνίδια). Συνεπώς δεν της χρεώνω κάτι. Απλά την προσκαλώ στο να το ξεκαθαρίσει για να μην υπάρχει εικασία, αβεβαιότητα, αμφιβολία. Πράγμα στο οποίο δεν προέβει ποτέ.

Αναμένω βέβαια ακόμα από εσάς, τις 5-6 ενδεικτικά (εκ των 100 που γράψατε) αγγελίες c.g. που αναγγέλλουν "ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ".

Αλλά ξέχασα... Μόνο εμείς πρέπει να προσκομίζουμε απτές απόδείξεις για τα όσα γράφουμε. Εσείς δεν χρειάζεται να το πράττετε γιατί είμαστε στο Bou. :2funny:

οτι ναναι συνεχισε τις μλκιες, εισαι απλος συκοφαντης στο θεμα της Μαριας (γιατι αραγε εκει:think::think:) και μας λες μλκιες για βιαιαες διεισδυσεις, δαχτυλισμους και πιπες μπλε

εγραψες την χειριστη πουστια, γιατι για τον μεσο αναγνωστη το μπου ριψοκινδυνη τακτικη ειναι το ακαποτο

επισης ξεχνας γκεμπελακο οτι εσυ το εχεις γραψει καιρο πριν, το να ερχεσαι τωρα να μου ζητας αποδειξεις ενω εσυ πολυ ανετα το εγραψες χωρις αποδειξεις δειχνει ποσο αφιλοτιμος εισαι

μιλας για κατανοηση της ελληνικης γλωσσα και εχεις 50 χιλιαδες μνμ και δεν μπορεις να κατανοησεις οτι το "ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ" δεν ειναι κυριολεκτικη εκφραση, γιατι προφανως δεν σε συνεφερε

και δεν ειναι μονο η μαρια που το εχεις κανει αυτο, αλλα δεν ειμαι αργοσχολος σαν εσενα να εχω 50 χιλιαδες μνμ, ποσο μαλλον να κατσω να διαβασω τα δικα σου για να βρω και αλλες περιπτωσεις πουστιας

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Στην μπούτσα μου γενικά τύπε.
Εδώ χαλλλλλαρώνουμε....
Αυτοί που το παίρνουν στα σοβαρά είναι οι Τιτανικοί.....
Πίσω από το πληκτρολόγιο μπορείς μπορείς να λές ότι θες,οπότε ποιά η ουσία....

χαλαρωνουμε μεχρι να μην χαλαρωνουμε. τα λες εκ τους ασφαλους, σε εχω δει μια χαρα να χωνεις σε αρθρα. σοβαρα τα πηρε ο σαιντ αρα ερχεσαι στα λογια μου, μεγα ναυαγιο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.202
Πόντοι
3.846
βρε ξεφτιλα συκοφαντεις για ακαποτα και επειδη δεν εχεις να πεις τπτ για αυτο επικεντρωνεσαι στο μουνι

και ναι οταν λες για μουνι στο ενα θεμα ενω μιλας με το σεις και με το σας σε αλλα δειχνει δυο μετρα και δυο σταθμα

και ειναι ακρως ειρωνικο αυτο που της λες της κοπελας
παίκτη όταν βγαίνεις έξω, να φοράς καπέλο και μέσα πάντα με το a/c στους 25C.

Αφού έχεις φτάσει το μέγιστο αριθμό μηνυμάτων για σήμερα, απάντησέ μου και αύριο, δεν έχω πρόβλημα, μη σε καθυστερώ από τις δουλειές σου.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
παίκτη όταν βγαίνεις έξω, να φοράς καπέλο και μέσα πάντα με το a/c στους 25C.

Αφού έχεις φτάσει το μέγιστο αριθμό μηνυμάτων για σήμερα, απάντησέ μου και αύριο, δεν έχω πρόβλημα, μη σε καθυστερώ από τις δουλειές σου.

καλη η μαλακια σου. εν τω μεταξυ με εναν μιλαω 10 απαντατε, ετσι αντρικα ωραια

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
οτι ναναι συνεχισε τις μλκιες, εισαι απλος συκοφαντης στο θεμα της Μαριας (γιατι αραγε εκει:think::think:) και μας λες μλκιες για βιαιαες διεισδυσεις, δαχτυλισμους και πιπες μπλε

εγραψες την χειριστη πουστια, γιατι για τον μεσο αναγνωστη το μπου ριψοκινδυνη τακτικη ειναι το ακαποτο

επισης ξεχνας γκεμπελακο οτι εσυ το εχεις γραψει καιρο πριν, το να ερχεσαι τωρα να μου ζητας αποδειξεις ενω εσυ πολυ ανετα το εγραψες χωρις αποδειξεις δειχνει ποσο αφιλοτιμος εισαι

μιλας για κατανοηση της ελληνικης γλωσσα και εχεις 50 χιλιαδες μνμ και δεν μπορεις να κατανοησεις οτι το "ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ" δεν ειναι κυριολεκτικη εκφραση, γιατι προφανως δεν σε συνεφερε

και δεν ειναι μονο η μαρια που το εχεις κανει αυτο, αλλα δεν ειμαι αργοσχολος σαν εσενα να εχω 50 χιλιαδες μνμ, ποσο μαλλον να κατσω να διαβασω τα δικα σου για να βρω και αλλες περιπτωσεις πουστιας

Εντάξει.

Οι ενδεικτικές 5-6 αγγελίες από τις 100 που τα c.g. αναγράφουν "ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ" που είναι;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.592
Πόντοι
6.536
χαλαρωνουμε μεχρι να μην χαλαρωνουμε. τα λες εκ τους ασφαλους, σε εχω δει μια χαρα να χωνεις σε αρθρα. σοβαρα τα πηρε ο σαιντ αρα ερχεσαι στα λογια μου, μεγα ναυαγιο
Το ότι μπορεί να τα έχω χώσει δεν σημαίνει ότι δεν είμαι χαλαρός.
Εδώ υπάρχει μέλος που τα χώνει σε όλους ενώ ταυτόχρονα του κάνουν μασάζ νέτα στην O'ahu....
@Νίπλης

Δεν είσαι ο καλόγερος ε?

:coffee:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Το ότι μπορεί να τα έχω χώσει δεν σημαίνει ότι δεν είμαι χαλαρός.
Εδώ υπάρχει μέλος που τα χώνει σε όλους ενώ ταυτόχρονα του κάνουν μασάζ νέτα στην O'ahu....
@Νίπλης

Δεν είσαι ο καλόγερος ε?

:coffee:

αν εννοεις καλογορεο τον Νιπλη οχι δεν ειμαι

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.202
Πόντοι
3.846
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει dem, αλλά δεν έχεις υποστηρικτές.
Ο λόγος είναι αρχικά επειδή έχεις άδικο. Καμία Μαρία δεν πρόσβαλλε ο The Saint, απλά γράφει με χιούμορ. Τώρα αν αλλού γράφει τη λέξη μουνί και αλλού γράφει ευλογία Κυρίου και έλεος, δεν είναι δείγμα υποκρισίας αλλά πλούσιου λεξιλογίου και καλού χειρισμού της ελληνικής.

Και επειδή δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά ,όπως άλλωστε ούτε εσένα, μπορώ να πω ότι μου είναι πιο συμπαθής επειδή είναι γενικά χιουμορίστας, έχει ωραίο λόγο, δεν προσβάλλει τον κόσμο, αυτοσαρκάζεται και κάνει πλάκα με τους φίλους του χωρίς να γίνεται κακός. Και η κόντρα που είχε με τον Καλόγερο ξεκίνησε επειδή ο Καλόγερος τον έβριζε συνέχεια και τον έλεγε αποτυχημένο γκαρσόνι χωρίς να τον ξέρει.
Αντίθετα εσύ συνεχώς βρίζεις τον κόσμο ,δε μπορείς να ξεχωρίσεις τι λέγεται αστεία και τι σοβαρά και επιμένεις σε μία υπόθεση σαν ένας ιππότης για τη Μαιρούλα λες και έπεσε η κοπέλα σε κατάθλιψη.

Για αυτό δε σε υποστηρίζει κανείς.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.086
Πόντοι
12.756
@athinaios44

Ρε μαλάκα τι του έκανες του σκληρού ομοφυλόφιλου @sescoulas και έχει ξεσαλώσει στην μαλακία?

:confused:
μπηκα και αμεσως μου κανατε ΖΕΠΕΛΙΝ τα βελουδινα μου ρε μαλακα...
Υ.Γ...Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ γιατι τσακωνεται με αυτιστικους ενω ξερει τοσα χρονια οτι δεν θα βγαλει ακρη;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
μπηκα και αμεσως μου κανατε ΖΕΠΕΛΙΝ τα βελουδινα μου ρε μαλακα...
Υ.Γ...Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ γιατι τσακωνεται με αυτιστικους ενω ξερει τοσα χρονια οτι δεν θα βγαλει ακρη;
Σου έβαλα ενα like να πας στις 40.0000 :tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.676
Πόντοι
3.556
καλησπερα παιδια, θαρρω πως τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη για μεταγραφές που θα δωσουν αντιντ βαλιου σε τούτο το νήμα. :coffee:

αντινγκ ντεσπεραντο τυχοδιώκτη @νεκροστομετωπο :wanker::wanker::wanker:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom