dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.558
- Πόντοι
- 8.345
Δείτε κύριε,
Για όποιον γνωρίζει στοιχειωδώς την ελληνική και έχει την ελάχιστη αντίληψη αυτών που διαβάζει, το παρακάτω είναι ξεκάθαρο:
Το "υπόνοια" δεν εκφράζει βεβαιότητα. Εκφράζει εικασία, αβεβαιότητα, αμφιβολία. Και το "ριψοκίνδυνες πρακτικές" δεν μεταφράζεται αυτομάτως ως "ακάποτο" (όπως εσείς βιάζεστε να υποθέσετε). Υπάρχουν κι άλλες ριψοκίνδυνες πρακτικές. Σφοδροί δακτυλισμοί π.χ. που έχουν ως αποτέλεσμα να πληγώνουν τα τοιχώματα του αιδοίου. Βίαιες διεισδύσεις "ερωτικών βοηθημάτων" (η κοπελιά κάνει σαφέστατη αναφορά σε "τολμηρούς" παρτενέρ που αρέσκονται σε BDSM παιχνίδια). Συνεπώς δεν της χρεώνω κάτι. Απλά την προσκαλώ στο να το ξεκαθαρίσει για να μην υπάρχει εικασία, αβεβαιότητα, αμφιβολία. Πράγμα στο οποίο δεν προέβει ποτέ.
Αναμένω βέβαια ακόμα από εσάς, τις 5-6 ενδεικτικά (εκ των 100 που γράψατε) αγγελίες c.g. που αναγγέλλουν "ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ".
Αλλά ξέχασα... Μόνο εμείς πρέπει να προσκομίζουμε απτές απόδείξεις για τα όσα γράφουμε. Εσείς δεν χρειάζεται να το πράττετε γιατί είμαστε στο Bou.
οτι ναναι συνεχισε τις μλκιες, εισαι απλος συκοφαντης στο θεμα της Μαριας (γιατι αραγε εκει) και μας λες μλκιες για βιαιαες διεισδυσεις, δαχτυλισμους και πιπες μπλε
εγραψες την χειριστη πουστια, γιατι για τον μεσο αναγνωστη το μπου ριψοκινδυνη τακτικη ειναι το ακαποτο
επισης ξεχνας γκεμπελακο οτι εσυ το εχεις γραψει καιρο πριν, το να ερχεσαι τωρα να μου ζητας αποδειξεις ενω εσυ πολυ ανετα το εγραψες χωρις αποδειξεις δειχνει ποσο αφιλοτιμος εισαι
μιλας για κατανοηση της ελληνικης γλωσσα και εχεις 50 χιλιαδες μνμ και δεν μπορεις να κατανοησεις οτι το "ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ" δεν ειναι κυριολεκτικη εκφραση, γιατι προφανως δεν σε συνεφερε
και δεν ειναι μονο η μαρια που το εχεις κανει αυτο, αλλα δεν ειμαι αργοσχολος σαν εσενα να εχω 50 χιλιαδες μνμ, ποσο μαλλον να κατσω να διαβασω τα δικα σου για να βρω και αλλες περιπτωσεις πουστιας