athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.086
- Πόντοι
- 12.756
μαλλον εχει πρεσβυωπεια....Μπερδέψαμε τα 0νικά...
μαλλον εχει πρεσβυωπεια....Μπερδέψαμε τα 0νικά...
Καμπερνέκαλα κρασια φιλε
Πρέπει να ηρεμήσεις τα πνεύματα...μαλλον εχει πρεσβυωπεια....
Καμπερνέ
Σόδομα και γοδομα μανΟ άλλος ο ομοφυλόφιλος ο σέσκουλας κοροϊδεύει για Saint....
Χόρτασε πουτσα από Αθηναίο και ψάχνεται αλλού τώρα....
Αγιος μπουτσα του......Πρέπει να ηρεμήσεις τα πνεύματα...
και τα δικά μου αλλά στην λιτανεία εσύ και εγώ είμασταν, οι τεμπελχανάδες ήτο στα κρεβάτια τουςΤα σέβη μου, φίλτατε.
@athinaios44
Ρε μαλάκα τι του έκανες του σκληρού ομοφυλόφιλου @sescoulas και έχει ξεσαλώσει στην μαλακία?
O νεκρός στο μέτωπο με είπε κλώνο που απαντάω στον εαυτό μου
Γιατί;Μπερδέψαμε τα 0νικά...
Μη βριζεις μανμπηκα και αμεσως μου κανατε ΖΕΠΕΛΙΝ τα βελουδινα μου ρε μαλακα...
Υ.Γ...Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ γιατι τσακωνεται με αυτιστικους ενω ξερει τοσα χρονια οτι δεν θα βγαλει ακρη;
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει dem, αλλά δεν έχεις υποστηρικτές.
Ο λόγος είναι αρχικά επειδή έχεις άδικο. Καμία Μαρία δεν πρόσβαλλε ο The Saint, απλά γράφει με χιούμορ. Τώρα αν αλλού γράφει τη λέξη μουνί και αλλού γράφει ευλογία Κυρίου και έλεος, δεν είναι δείγμα υποκρισίας αλλά πλούσιου λεξιλογίου και καλού χειρισμού της ελληνικής.
Και επειδή δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά ,όπως άλλωστε ούτε εσένα, μπορώ να πω ότι μου είναι πιο συμπαθής επειδή είναι γενικά χιουμορίστας, έχει ωραίο λόγο, δεν προσβάλλει τον κόσμο, αυτοσαρκάζεται και κάνει πλάκα με τους φίλους του χωρίς να γίνεται κακός. Και η κόντρα που είχε με τον Καλόγερο ξεκίνησε επειδή ο Καλόγερος τον έβριζε συνέχεια και τον έλεγε αποτυχημένο γκαρσόνι χωρίς να τον ξέρει.
Αντίθετα εσύ συνεχώς βρίζεις τον κόσμο ,δε μπορείς να ξεχωρίσεις τι λέγεται αστεία και τι σοβαρά και επιμένεις σε μία υπόθεση σαν ένας ιππότης για τη Μαιρούλα λες και έπεσε η κοπέλα σε κατάθλιψη.
Για αυτό δε σε υποστηρίζει κανείς.
και τα δικά μου αλλά στην λιτανεία εσύ και εγώ είμασταν, οι τεμπελχανάδες ήτο στα κρεβάτια τους
Καμπερνέ
Καλά.....<< Εἰρήνη ὑμῖν ἀδελφοί >> ......εντάξει είμαστε τώρα;Πρέπει να ηρεμήσεις τα πνεύματα...
Δεν εννοούσα αυτό....Καλά.....<< Εἰρήνη ὑμῖν ἀδελφοί >> ......εντάξει είμαστε τώρα;
Ναι βγάλε την σκούφια σου και βάρα τον κ.Κουταβούλιαθα πεθανει αυτος θεμα χρονου απο μουνιαση...ανιατη ασθενεια
δεν ξερω...δεν κοιταω ξενους κωλουςΝαι βγάλε την σκούφια σου και βάρα τον κ.Κουταβούλια
Ποιανής είναι ο κώλος αυτός;