Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.470
Πόντοι
606
O νεκρός στο μέτωπο με είπε κλώνο που απαντάω στον εαυτό μου :uglystupid:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
O νεκρός στο μέτωπο με είπε κλώνο που απαντάω στον εαυτό μου :uglystupid:

Δεν έχει την αίσθηση του μέτρου. Την απώλεσε όταν χάλασε ο πυκνωτής του ηλεκτροσόκ και του αμολήσανε 500 τζάουλ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.662
Πόντοι
5.006
μπηκα και αμεσως μου κανατε ΖΕΠΕΛΙΝ τα βελουδινα μου ρε μαλακα...
Υ.Γ...Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ γιατι τσακωνεται με αυτιστικους ενω ξερει τοσα χρονια οτι δεν θα βγαλει ακρη;
Μη βριζεις μαν

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει dem, αλλά δεν έχεις υποστηρικτές.
Ο λόγος είναι αρχικά επειδή έχεις άδικο. Καμία Μαρία δεν πρόσβαλλε ο The Saint, απλά γράφει με χιούμορ. Τώρα αν αλλού γράφει τη λέξη μουνί και αλλού γράφει ευλογία Κυρίου και έλεος, δεν είναι δείγμα υποκρισίας αλλά πλούσιου λεξιλογίου και καλού χειρισμού της ελληνικής.

Και επειδή δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά ,όπως άλλωστε ούτε εσένα, μπορώ να πω ότι μου είναι πιο συμπαθής επειδή είναι γενικά χιουμορίστας, έχει ωραίο λόγο, δεν προσβάλλει τον κόσμο, αυτοσαρκάζεται και κάνει πλάκα με τους φίλους του χωρίς να γίνεται κακός. Και η κόντρα που είχε με τον Καλόγερο ξεκίνησε επειδή ο Καλόγερος τον έβριζε συνέχεια και τον έλεγε αποτυχημένο γκαρσόνι χωρίς να τον ξέρει.
Αντίθετα εσύ συνεχώς βρίζεις τον κόσμο ,δε μπορείς να ξεχωρίσεις τι λέγεται αστεία και τι σοβαρά και επιμένεις σε μία υπόθεση σαν ένας ιππότης για τη Μαιρούλα λες και έπεσε η κοπέλα σε κατάθλιψη.

Για αυτό δε σε υποστηρίζει κανείς.

καταρχην στα ποσως με ενδιαφερει αν εχω υποστηρικτες, εχω το δικιο με το μερος μου και αυτο μου φτανει. το αν εχω αδικο δεν θα το αποφασισεις εσυ, ουτε το κρινουν οι υποστηρικτες
γιαυτο απεφευγα να τσακωνομαι τοσα χρονια με μαιντανους σαν τον zadren καλη ωρα, γιατι ειχε υποστηρικτες σαν και του λογου σου ετοιμους να γραψουν. δεν ηταν ποτε οι δημοσιες σχεσεις εδω ο σκοποες μου για να εχω κυκλο

πεταχτηκες να υποστηριξεις τον φιλο σου και προσβαλεις και καλα κανοντας χιουμορ. τετοιο χιουμορ κανεις με ατομα που εχεις καποια ανεση. το αν βριζω συνεχως τον κοσμο ασε να το ξερω καλυτερα. οταν μου την λενε οπως εσυ που εκανες τον εξυπνο βριζω

οσο για τον ωραιο λογο και το χιουμορ του σαιντ, εμενα παντα μου φαινοτνα γλειωδης, απλα ειπαμε δεν τα εβαζα με μαιντανους λογω των υποστηρικτων σαν και του λογου σου
το αν το ειπε με χιουμορ για την Μαρια ειναι δικη σου εκτιμηση, εγω λεω οτι το εκανε εκ του πονηρου για να την συκοφαντησει

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
και τα δικά μου αλλά στην λιτανεία εσύ και εγώ είμασταν, οι τεμπελχανάδες ήτο στα κρεβάτια τους :undecided:

Έχω πάψει πια να ελπίζω. Μόνο όταν έχουμε ατροκλασία έρχονται για να σελεμίσουν τους άρτους. :confused:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.558
Πόντοι
8.345
Τελευταία τροποποίηση:

Eraser..