Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.600
- Πόντοι
- 6.536
καλησπερα φιλε-μπαρε....σεκλετια αποψε;πηρα τη μορφη σου και εφυγα ξανα
με τη θυμιση σου βολτα στα στενα
μυρισα τα μαυρα τα σγουρα μαλια
και εννιωσα το πονο να με τυραννα
δεν σε χρειαζομαι θελω μοναχος τα φαναρια να περνω
δεν σε χρειαζομαι και ουτε που νοιαζομαι σε πιο σοκακι θα με βρει το πρωινο.
ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
H μεγαλυτερη φωνη της ελλαδος που τραγουδαει απο σκυλαδικα μεχρι ροκιες το ιδιο αψογα,που η τον ακους στον δισκο η στο μαγαζι με μικροφωνο η χωρις η φωνη του ειναι ιδιακαλησπερα φιλε-μπαρε....σεκλετια αποψε;
Πρέπει να πιάστηκε πολύ άσχημα η μέση του μετά απο τον ύπνο στο χαλάκι της εξώπορτας, ούτε μια καρδούλα δεν έβαλε...Στην φωτό που έκανα ήταν τρομακτικά άσχημη...
Ωραίο μουνί πάντως,τσολιάς.
Ρε σεις Ντίμη.
Τελικά ποιό ακριβώς είναι το ζόρι που τραβάτε;
-Ότι στρίμωξα την δίδα Μαρία για την γενική και αόριστη αγγελία της;
-Ότι δεν έχετε υποστηρικτές;
-Ότι δεν δύναστε να επηρεάσετε την κοινότητα στο μέγεθος που την επηρεάζω εγώ;
-Ότι δεν έχετε φιλαράκια να σας αβαντάρουν;
-Ότι δεν έχετε κονέ;
-Ότι δεν σας αρέσει ο τρόπος που γράφω;
Ρε!!! ρε!!!! σύνελθε λέμε.θα σφαξω ενα σολωμο με καροτο και κοτατζ σε κρισπις και θα πιω ενα ταλισκερ γιατι ετσι γουσταρω.
Για πέρνα στο παρασύνθημα τύπε πρόμοτορ.το προβλημα μου ειναι οτι με ειπες συκοφαντη ενω εσυ εχεις κανει το ιδιο και μαλιστα σε κοπελα που δεν μπορει να απαντησει καταλληλως οπως ενας αντρας μελος γιατι θα πεσουν πανω της να την φανε οτι δεν μιλαει καλα, ειναι αγενης, κλπ κλπ
θα σφαξω ενα σολωμο με καροτο και κοτατζ σε κρισπις και θα πιω ενα ταλισκερ γιατι ετσι γουσταρω.
Σκληρή πουστάρα με περούκα,παράδρομο Συγγρού....θα σφαξω ενα σολωμο με καροτο και κοτατζ σε κρισπις και θα πιω ενα ταλισκερ γιατι ετσι γουσταρω.
Για πέρνα στο παρασύνθημα τύπε πρόμοτορ.
Ποια κοπέλα κατηγόρησε ο αχρείος όπως λές?
Ήρεμα το λέω.....
Ποια κοπέλα λες?προμοτορες υπαρχουν πολλοι στο θεμα αυτο ειναι σιγουρο, αλλα σιγουρα δεν ειμαι ενας απο αυτους, θα στο χαλασω
Πήγες καραφλα?το καροτακι φλυδα πιο ψιλοκομμενο και απο τον σολωμο λες και ειναι φυλλο χρυσου.
παλιολινατσες θα σας κανω ανθρωπους να μαθετε να τρωτε ζητουλες.
ρε εδω μιλαμε για γκουρμε καταστασεις με ουισκαρες καπνιστες και συ μας λες για τον μπιχλα.Πήγες καραφλα?
Ποια κοπέλα λες?
Μια φορά τον έχω δεί να κατηγορεί και είχε 1000 δίκια....
Ωραίο κώλο και τον κατηγόρησε ο Άγιος....την Μαρια λεω με τον ωραιο κωλο που εχει δικο της θεμα