brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.765
- Πόντοι
- 2.606
σε λιγο θα τρωμε τσενταρ σε φετες του τοστ με το τσιπουρο και συ μας λες για γραβιερα ζαλογγουΓραβιέρα Ζαλόγγου γαμάει
σε λιγο θα τρωμε τσενταρ σε φετες του τοστ με το τσιπουρο και συ μας λες για γραβιερα ζαλογγουΓραβιέρα Ζαλόγγου γαμάει
Δοκίμασε μετσοβόνε καπνιστό με το τσίπουρο και τα λέμε μετάσε λιγο θα τρωμε τσενταρ σε φετες του τοστ με το τσιπουρο και συ μας λες για γραβιερα ζαλογγου
κανα αλλο πολυ πικαντικο σκληρο αλλα οχι με πιπερια μεσα και παπρικες να ειναι πικαντικο απο μονο του?Δοκίμασε μετσοβόνε καπνιστό με το τσίπουρο και τα λέμε μετά
Κεφαλοτύρι Κεφαλλονιάς και το Σαν Μιχάλη Σύρουκανα αλλο πολυ πικαντικο σκληρο αλλα οχι με πιπερια μεσα και παπρικες να ειναι πικαντικο απο μονο του
εγω συνηθως με παρμεζανα η ρεγκατο το πινωΚεφαλοτύρι Κεφαλλονιάς και το Σαν Μιχάλη Σύρου
Το Συριανό ακόμα πιο αλμυρό
τικελλη ηθελα να πωκατσε να βαλω ενα τσιλλιλη με φτιαξατε
Το συριανό φέρνει ελάχιστα προς παρμεζάνα αλλά είναι πολύ ανώτεροεγω συνηθως με παρμεζανα η ρεγκατο το πινω
τικελλη ηθελα να πω
σε λιγο θα τρωμε τσενταρ σε φετες του τοστ με το τσιπουρο και συ μας λες για γραβιερα ζαλογγου
τικελλη ηθελα να πω
τα αλλαντικα δεν μ αρεσουν μονο τα τυριαΕγώ επειδή είμαι γνωστός τσίπης, παίρνω πλέον προσούτο πάρμας αντί παστουρμά.
Είναι φθηνότερο 2.50€ το κιλό .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από όσους ήξερα που πίναν ούζο , ο καλύτερος πλησίασε τα 60 . Δεν τα πάτησε.
τα αλλαντικα δεν μ αρεσουν μονο τα τυρια
καλα το κρεστορ παει συνεφο τι μας ειπες τωρα 240 χολιστερινηΝαι αλλά ο καρδιολόγος επιμένει ότι πρέπει να τα μειώσω πολύ.
Αν γίνεται , λέει , τις μισές μέρες τουλάχιστον , να μη βάζω τυρί στο στόμα μου.
καλα το κρεστορ παει συνεφο τι μας ειπες τωρα 240 χολιστερινη
κανα αλλο πολυ πικαντικο σκληρο αλλα οχι με πιπερια μεσα και παπρικες να ειναι πικαντικο απο μονο του?
Εχει γαλακτοκομικα πολυ πιο "φιλικα" οπως ανθοτυρο, μανουρι, κλπΝαι αλλά ο καρδιολόγος επιμένει ότι πρέπει να τα μειώσω πολύ.
Αν γίνεται , λέει , τις μισές μέρες τουλάχιστον , να μη βάζω τυρί στο στόμα μου.
αν επιζησω θα σας διηγηθω ποιο μου αρεσε γιατι θα τα δοκιμασω ολα