κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.896
- Πόντοι
- 19.795
Σας ξεχασαμε ηδηΑκούγεται ότι ο φίλος Βάρος θα κάνει την ηλεκτρική εγκατάσταση γύρω από την πισίνα
Σας ξεχασαμε ηδηΑκούγεται ότι ο φίλος Βάρος θα κάνει την ηλεκτρική εγκατάσταση γύρω από την πισίνα
Όχι βρε κουτό.Θα κρεμάσει λαμπιόνια πανηγυριώτικα;
Όχι βρε κουτό.
Είναι ολυμπιακών διαστάσεων και θα εγκαταστήσει τους προβολείς.
αν επιζησω θα σας διηγηθω ποιο μου αρεσε γιατι θα τα δοκιμασω ολα
Άφησε και μούσια τυπε και έχω να σε χώσω σε ένα ζαχαροπλαστειο να γίνεις σου παστρι σεφΚΑΗΚΑΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ
Σε ποιο μαν?Άφησε και μούσια τυπε και έχω να σε χώσω σε ένα ζαχαροπλαστειο να γίνεις σου παστρι σεφ
Στον παρλιαρο απλά θα πρέπει να τον μερεμετιζει και λιγάκιΣε ποιο μαν?
Στον παρλιαρο απλά θα πρέπει να τον μερεμετιζει και λιγάκι
Τον πουστη επειδή είμαι παλιανθρωπος θέλω να τον έχει βάλει η δικιά του μετά το λιοπυρι να βαράει και κομπρεσέρ με το κλιματιστικό κλειστό για οικονομία
Που να ρώταγα για καμιά νικαια θα με στέλνανε στα περιβολακιαΜεχρι Σαλαμίνα εχει παει εδω το νημα τυπε , και ο γερος που εχει παει Ταυλανδη ...
κοψε πιστωτικο και ριξε αλλου διχτυα
Που να ρώταγα για καμιά νικαια θα με στέλνανε στα περιβολακια
Θα πάω σε μέρη για καμάκι με πολλές επιτυχίεςπάρε τα ρίσκα σου , και έλα να τους πεις πως πέρασες
ανοιξε νημα τοτε και κανε καθημερινο βλογκακι να μαθαινουν τα μεληΘα πάω σε μέρη για καμάκι με πολλές επιτυχίες
Η γνώση είναι δύναμη και δεν διατίθεται τσαμπα θα το κάνω μόνο για μέλη μέλι μέλοιανοιξε νημα τοτε και κανε καθημερινο βλογκακι να μαθαινουν τα μελη
θα παρουν τα μυαλα σου αερα με τοσα λεφτα που θα μαζεψεις, δεν εισαι και μαθημένοςΗ γνώση είναι δύναμη και δεν διατίθεται τσαμπα θα το κάνω μόνο για μέλη μέλι μέλοι
Θα σε βάλω ομμορυθμο εταίρο σε εε κοίτα να μην έχεις πολλά στο όνομα σουθα παρουν τα μυαλα σου αερα με τοσα λεφτα που θα μαζεψεις, δεν εισαι και μαθημένος