The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.200
- Πόντοι
- 25.467
Δεν μπήκα ακόμα. Τώρα θα μπω.μαλιστα........ενας αλβανος παραγωγος τσιπουρου,ενας αρβανιτης και ο ΑΡΙΣΤΟΣ που μπηκε
Δεν μπήκα ακόμα. Τώρα θα μπω.μαλιστα........ενας αλβανος παραγωγος τσιπουρου,ενας αρβανιτης και ο ΑΡΙΣΤΟΣ που μπηκε
εσυ δεν εισαι αριστος παππουλη,ο βλαντ τσεπες ο απεθαντος εισαιΔεν μπήκα ακόμα. Τώρα θα μπω.
Μάλιστα. Ο Αρβανίτης ποιος είναι;εσυ δεν εισαι αριστος παππουλη,ο βλαντ τσεπες ο απεθαντος εισαι
χαρτοπολεμοςΜάλιστα. Ο Αρβανίτης ποιος είναι;
Είστε σίγουρος;χαρτοπολεμος
και ο Τσαπο το ιδιο εκανε...αναλογισου λοιπονΕίστε σίγουρος;
Και το ρωτώ διότι επέρεται για την αριστοκρατική καταγωγή του
Έχουμε απτά στοιχεία;και ο Τσαπο το ιδιο εκανε...αναλογισου λοιπον
παπια,ΠΑΠΙΑΈχουμε απτά στοιχεία;
Πεκίνου;παπια,ΠΑΠΙΑ
ο τονος πορνογερε στο ιΠεκίνου;
Για λιγες ωρες πηγα πριν χρονια. "καλα ειναι".Τύποι εχει πάει κανείς μποντρουμ στα μεμετια ? Αξίζει?
Έτσι όπως τα λες καλύτερα να παω στη λούτσα της Ιταλίας το ριμινιΓια λιγες ωρες πηγα πριν χρονια. "καλα ειναι".
Αν θελω να ειμαι ειλικρινης, η Κως ειναι επιεικως ψιλομετριο νησι στα παντα (διασκεδαση, φαι, παραλιες, αξιοθεατα, τιμες), οποτε οποιος πηγαινει, καλο ειναι να πεταγεται κι απεναντι για την εμπειρια.
Τωρα αν πας αποκλειστικα μποντρουμ και κατσεις μια βδομαδα πχ δεν εχω αποψη, ειναι ομορφο μερος και σχετικα φτηνο αναλογως απαιτησεων. Ειχε φουλ τουριστες θυμαμαι, το νου σου γιατι συνηθως η τουριστικη τουρκια ειναι σαν να μπαινεις σε τσιγγανικο καταυλισμο, ολοι θελουν να σε ψειρισουν με καποιον (καθε) τροπο.
Αποτι καταλαβα τα εχουν πλακακια με τους ελληνες οι μαγαζατορες επειδη τους στελνουν τουριστες, οποτε δεν θα εισαι ο τυπος τουριστα που θα τον ταισουν σκατα τουλαχιστον
Πλοίο-κατάκολο έγραφε στο γοογλε...το νουρ 1 ειναι τυπε?
εχεις μπει στο σκοπελιτη για κουφονησι με φουρτουνα η εισαι του γλυκου νερου?Πλοίο-κατάκολο έγραφε στο γοογλε...
Σποράδες...Που πάς;
Έχω μπει και σε Δημητρούλα τις παλιές κακές μέρες...εχεις μπει στο σκοπελιτη για κουφονησι με φουρτουνα η εισαι του γλυκου νερου?