brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.765
- Πόντοι
- 2.606
να φερω και φιλες δηλαδηΑγορά 6άδα μαζί με την ομπρέλα.
να φερω και φιλες δηλαδηΑγορά 6άδα μαζί με την ομπρέλα.
θα ερθω και εγω....να φερω και φιλες δηλαδη
Την Κω την γυρίζεις σαν Ευτύχης Μπλέτσας ή σαν Τάσος Δούσης?οι ξαπλωστρες εχουν 100 ευρω? αλλιως δεν παω
να φερω και φιλες δηλαδη
Θείο δεν θα πάμε Ουγγαρία για τον αγώνα??θα ερθω και εγω....
239....ουγκαντα
Μπαρμπάδιαροι79 μεθ ...παμε κοκαρι
Fethiye και Marmaris να πάτε....Είναι όμορφη η Αλικαρνασσός. Προσοχή στο νερό (μόνο εμφιαλωμένο), και στις ωμές σαλάτες. Επίσης μην ψωνίσετε τίποτα αν δεν σας το δώσουν κάτω από ήμισυ της αρχικής τιμής.
Σιγά την Κυανή Ακτή....Fethiye και Marmaris να πάτε....
και Κας να παςΣιγά την Κυανή Ακτή....
Τα έχω γυρίσει επί 5.....και Κας να πας
μαχιμος ομως φιλε πετυχα τον 1ο περσικο στο νησιΜπαρμπάδιαροι
ελα να παμε Βραυρωνα φιλε-Τρουμπ...εχω παρει ψαθες,2 ομπρελες απο τα τζαμπο,φιεστα φραπεδακια και ψυγειακι φελιζολ με παγο και μπυρακια απο τα λιντλκαι αλιμο...πανε τα μισα κοριτσια της νυχτας της αθηνας,,,,τα μη καβατζωμενα.
ολα εγω θα σας τα λεω
Μιλτιάδη εσύ?μαχιμος ομως φιλε πετυχα τον 1ο περσικο στο νησι
βραυρωνα ειχε παει και μια θεια μου και μετα απο 2 μερες την χασαμε απο αφορητη πληξηεγω θα παω Βραυρωνα παιδια
θα ειμαστε εκει εμεις αρα ΟΧΙ πληξηβραυρωνα ειχε παει και μια θεια μου και μετα απο 2 μερες την χασαμε απο αφορητη πληξη
θα ερθω....η καλη παρεα ΜΕΤΡΑΕΙ !!!!ελα να παμε Βραυρωνα φιλε-Τρουμπ...εχω παρει ψαθες,2 ομπρελες απο τα τζαμπο,φιεστα φραπεδακια και ψυγειακι φελιζολ με παγο και μπυρακια απο τα λιντλ
ποιος ειναι παλι τουτοςΜιλτιάδη εσύ?
Στους γυμνιστές?ελα να παμε Βραυρωνα φιλε-Τρουμπ...εχω παρει ψαθες,2 ομπρελες απο τα τζαμπο,φιεστα φραπεδακια και ψυγειακι φελιζολ με παγο και μπυρακια απο τα λιντλ