ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.533
- Πόντοι
- 5.006
Με τη μανικα τη γεμίζεις?Που λιώνεις τύπε? Εγώ είμαι στη πισίνα περιμένω τώρα και δύο ουκρανες να μου τρίψουν τη πλάτη
Με τη μανικα τη γεμίζεις?Που λιώνεις τύπε? Εγώ είμαι στη πισίνα περιμένω τώρα και δύο ουκρανες να μου τρίψουν τη πλάτη
Ρε νιμου με αμφισβητείς θα κλείσω όλες τής ταβέρνες που πας και θα πεθάνεις από ασιτίαΜε τη μανικα τη γεμίζεις?
Έρχομαι για βουτιά,βάλε και τη καντινα μπροςΡε νιμου με αμφισβητείς θα κλείσω όλες τής ταβέρνες που πας και θα πεθάνεις από ασιτία
μαλακα εχω λιωσει....ζεστη,απνοια,ηλιος,θερμοπληξια,πονοκεφαλος,ιδρωτας,κακουχια...Έρχομαι για βουτιά,βάλε και τη καντινα μπρος
μαλακα εχω λιωσει....ζεστη,απνοια,ηλιος,θερμοπληξια,πονοκεφαλος,ιδρωτας,κακουχια...
ΛΙΓΗ ΔΡΟΣΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ
Αφού σπίτι είσαι ρε μπουστημαλακα εχω λιωσει....ζεστη,απνοια,ηλιος,θερμοπληξια,πονοκεφαλος,ιδρωτας,κακουχια...
ΛΙΓΗ ΔΡΟΣΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ
Αφού σπίτι είσαι ρε μπουστη
ημουν.....Αφού σπίτι είσαι ρε μπουστη
τι να κανουμε φιλε μου...μεροκαματο να πληρωσουμε ΔΕΗ και σουπερ μαρκετ...
τι να κανουμε φιλε μου...μεροκαματο να πληρωσουμε ΔΕΗ και σουπερ μαρκετ...
παππουλη ειναι μεγιστος τσιγκουνης.....ουτε νερο δεν δινει ...μπροστα του ο χαρτοπολεμος μοιαζει ωσαν κιμπαρηςΚάντε ρευματοκλοπή από το Σέσκουλο, και πείτε του να σας φέρνει κάθε μήνα ένα τενεκέ λάδι, μια κούτα γάλατα νουνού, μια κούτα μακαρόνια και ένα κεφάλι γραβιέρα.
παππουλη ειναι μεγιστος τσιγκουνης.....ουτε νερο δεν δινει ...μπροστα του ο χαρτοπολεμος μοιαζει ωσαν κιμπαρης
Ειναι ακριβή η γραβιεραΚάντε ρευματοκλοπή από το Σέσκουλο, και πείτε του να σας φέρνει κάθε μήνα ένα τενεκέ λάδι, μια κούτα γάλατα νουνού, μια κούτα μακαρόνια και ένα κεφάλι γραβιέρα.
Ναι η γαμιολα τώρα ήταν γρηγορη πάει να πάρει το σισιτιο και για τα περιστεριαο αθηναιος λες να ζει ακομα ? γερο σκαρι ο πουστης
γαμω της πουτανας τα βασανα και της ζωης οληςΝαι η γαμιολα τώρα ήταν γρηγορη πάει να πάρει το σισιτιο και για τα περιστερια
Γραβιέρα Ζαλόγγου γαμάειΕιναι ακριβή η γραβιερα
Καποιος τυπος με προφιλ 3-4 ημερών ειπε να ευχαριστησει το φορουμ για την παρεα και να μας αποχαιρετησει πριν την κανει για τόπον χλοερόν λόγω σοβαρής ασθένειας. Προφανώς παλιό μέλος. Προφανώς μοναχικός -αυτό λίγο πολύ το είπε βασικά. Κατι ηθελε να αφησει. Και του σβήσαν το θρενττι νημα ηταν; δεν το ειδα