Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.651
- Πόντοι
- 1.406
αν κρυωσεις πολυ αναψε και το τζακι τυπετσιμπαει λιγο δροσια σπιτι , εβαλα ενα μακρυμάνικο που ειχα
αν κρυωσεις πολυ αναψε και το τζακι τυπετσιμπαει λιγο δροσια σπιτι , εβαλα ενα μακρυμάνικο που ειχα
επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα το κανω...θα ανασανουν χιλιαδες κοσμου...θα μου στησουν ανδριαντα,θα περασω απο αψιδα του θριαμβου μεχρι και για δημαρχος αν βαλω θα βγωΔεν νομίζω είσαι καλός Άνθρωπος
Εγώ κατέβασα την ζακέτα από τα χειμωνιάτικατσιμπαει λιγο δροσια σπιτι , εβαλα ενα μακρυμάνικο που ειχα
οριακα ειμαι , ΟΡΙΑΚΑαν κρυωσεις πολυ αναψε και το τζακι τυπε
Και ο όρκος του Μιτς?
Ο Σπονδυλίδης του bouεπειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα το κανω...θα ανασανουν χιλιαδες κοσμου...θα μου στησουν ανδριαντα,θα περασω απο ασπιδα του θριαμβου μεχρι και για δημαρχος αν βαλω θα βγω
Και εγώ σαλάτα με ένα σνίτσελ κοτόπουλου
τσιμπαει λιγο δροσια σπιτι , εβαλα ενα μακρυμάνικο που ειχα
επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα το κανω...θα ανασανουν χιλιαδες κοσμου...θα μου στησουν ανδριαντα,θα περασω απο ασπιδα του θριαμβου μεχρι και για δημαρχος αν βαλω θα βγω
δεν εχεις κανα μισθωτο να τον στειλεις πανω στο δημοκριτο να κόψει ;Εγώ σε λίγο θα μείνω από ξύλα.
ρε συ και μενα...οταν βαζω το κλιμα ηρεμει και χαλαρωνει.....Μαλάκα η σκύλα τα έχει παίξει... Προσπαθεί να μπει στο ψυγείο να κουρνιάσει.
επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα το κανω...θα ανασανουν χιλιαδες κοσμου...θα μου στησουν ανδριαντα,θα περασω απο ασπιδα του θριαμβου μεχρι και για δημαρχος αν βαλω θα βγω
τωρα το πηρα πρεφα απο σενα
Τα θέλει ο κώλος σου γαύρε κάπταιν αμέρικα.....
ποτε συμβαινει αυτο?ρε συ και μενα...οταν βαζω το κλιμα ηρεμει και χαλαρωνει.....
πως φαινεται ο βλαχος οτι εχει παει μεχρι το λαγονησι
Ετοιμάζεται για διαρκείας στο Οακα για πανδαισία μπασκετ φέτος και για πολλά χρόνια ακόμα....
Που λιώνεις τύπε? Εγώ είμαι στη πισίνα περιμένω τώρα και δύο ουκρανες να μου τρίψουν τη πλάτηΡε γαλιολες όλη μερα καυλαντα και εμείς λιώνουμε