Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Ok, λίγο δύσκολο όμως να γίνει αυτό που προτείνεις.
Κάποτε ναι, τώρα δε νομίζω.
φιλε παραδοξως ειναι ακομα το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο, αλλα ας μην επεκταθουμε. Με τις τιμες που εχουν τους αξιζει ολο και περισσοτεροι να μυηθουν. Η βενζινη ισως να θεωρειται πολυτελεια, το ρευμα ομως ειναι βασικη αναγκη...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.942
Πόντοι
12.756
φιλε παραδοξως ειναι ακομα το ευκολοτερο πραγμα στον κοσμο, αλλα ας μην επεκταθουμε. Με τις τιμες που εχουν τους αξιζει ολο και περισσοτεροι να μυηθουν. Η βενζινη ισως να θεωρειται πολυτελεια, το ρευμα ομως ειναι βασικη αναγκη...

Βασικη αναγκη ειναι το ρευμα για να μαγειρεψεις πες και να εχεις φως , να μην ζεις στο σκοτάδι..

Οχι να αναβεις κλιματιστικα να το παιζεις μπρουκλης

Και καλα θα κανει να μπει ο Αλεξ και να γραψει : πριν καποια χρονια που ειχαμε 40αρια και δεν ειχατε κλιματιστικο τι πάθατε ;; τιποτα δεν παθατε , αλλα θελετε ο καθενας απο ενα κλιματιστικο σε καθε δωματιο !!

Να τα ξεχασετε αυτα , αν εχετε να βαλετε , αν δεν εχετε δεν θα παθετε και τιποτα

Παμε παρακατω

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.502
Πόντοι
5.006
το κανουν πολλοι εγω δε θελω ομως και ας γαμιεται το σπιτακι τους
:tooth::tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βασικη αναγκη ειναι το ρευμα για να μαγειρεψεις πες και να εχεις φως , να μην ζεις στο σκοτάδι..

Και καλα θα κανει να μπει ο Αλεξ και να γραψει : πριν καποια χρονια που ειχαμε 40αρια και δεν ειχατε κλιματιστικο τι πάθατε ;; τιποτα δεν παθατε , αλλα θελετε ο καθενας απο ενα κλιματιστικο σε καθε δωματιο !!

Να τα ξεχασετε αυτα , αν εχετε να βαλετε , αν δεν εχετε δεν θα παθετε και τιποτα

Παμε παρακατω
Μόνο Daikin

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336

Κοιτα, εγω να συμφωνησω, και με ανεμιστηρα ανετος θα ημουν (αλλα ειμαι μπρουκλης :happy:), για τον μπαρμπα τον γειτονα που το σπιτι του ειναι ενεργειακη κλαση Ω και αν δεν αναψει κλιματιστικο θα παθει θερμοπληξια ομως, ειναι βασικη αναγκη.
Και ειχε 2-3 νερατζιες εξω απτο σπιτι να κρυβουν τον τοιχο, αλλα εσκασε ο δημος και του τις ξηλωσε :confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.263
Πόντοι
10.411

Παμε παρακατω
HLglpCx.webp

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Τυπε πωσ είναι δυνατόν σε παρέα 6 κοριτσιών 6 στριγκοι κι όλα τέτοιες ηλικίες συμμαθήτριές ήταν μάλλον
ρε χτες εκανα βολτα ολο το κεντρο (ερμου μοναστηρακι πλακα) και 7 στις 10 δεν φοραγαν σουτιεν.
FREE THE NIPPLE το καλοκαιρι ειμαι φεμινιστης, πεταξτε τα ολα εξω πουταναρες μεγαλες μικρες :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.763
Πόντοι
2.606
Βασική ανάγκη είναι οι ξαπλώστρες παιδιά

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.942
Πόντοι
12.756
Κοιτα, εγω να συμφωνησω, και με ανεμιστηρα ανετος θα ημουν (αλλα ειμαι μπρουκλης :happy:), για τον μπαρμπα τον γειτονα που το σπιτι του ειναι ενεργειακη κλαση Ω και αν δεν αναψει κλιματιστικο θα παθει θερμοπληξια ομως, ειναι βασικη αναγκη.
Και ειχε 2-3 νερατζιες εξω απτο σπιτι να κρυβουν τον τοιχο, αλλα εσκασε ο δημος και του τις ξηλωσε :confused:

Αδερφε δεν του φταιει κανεις ....
Εκανε ο κουλης εξοικονομώ ;; ΕΚΑΝΕ
εδωσε κουπονια για κλιματιστικα ;; ΕΔΩΣΕ

Τι αλλο θες να κανει δηλαδη ;; Ημαρτον πιά !!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.576
Πόντοι
28.246
ρε χτες εκανα βολτα ολο το κεντρο (ερμου μοναστηρακι πλακα) και 7 στις 10 δεν φοραγαν σουτιεν.
FREE THE NIPPLE το καλοκαιρι ειμαι φεμινιστης, πεταξτε τα ολα εξω πουταναρες μεγαλες μικρες :rockon:
Να εισαι σιγουρος οτι δεν φοραγανε και κυλοτα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.763
Πόντοι
2.606
Τύποι ωραία φάση το τριφασικό ξέρει κανείς αν μπαίνει και σε μερκιουρι;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.