Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.276
- Πόντοι
- 10.411
Το πιο πιθανό ναι,αυτά να είναιαμπελοφασολα λες και συ μαλλον
Το πιο πιθανό ναι,αυτά να είναιαμπελοφασολα λες και συ μαλλον
3€?αμπελοφασολα λες και συ μαλλον
Τυπε ο άντρας όταν παραγγέλνει κοιτάει και διαβάζει σπο τα αριστερά στα δεξιά πιάτο τιμή οι βρωμες είναι σα να διαβάζουν το κοράνι από τα δεξια στα αριστερά άμα δεν έχει 30 πλας το πιάτο δεν το ζητάνε οπότε δεν έχουν τα αμοελοφασουλα καμία τύχηΑν όμως τα δει σε κατάλογο "αμπελοφασουλα αχνιστα με κρέμα καρύδας και αβοκάντο" παίζει και να το παραγγείλει
δεν ξερω τυχαιο γκουγκλ ηταν. Στην λαικη καπου τοσο τα βρισκω και τωρα.3€?
Ποια χρονιά ήταν αυτό???
Καλησπέρα φίλε Βάρορε δε γαμιεστε καλοκαιριατικαν θα δουλεψετε καθολου?
Καλησπέρα φίλε Βάρο
γιατι το ειπες στα κυπριακα;ρε δε γαμιεστε καλοκαιριατικαν θα δουλεψετε καθολου?
Κάνει προπόνηση ,για την ημέρα που θα μεταναστεύσειγιατι το ειπες στα κυπριακα;
ειναι απο αυτα τα φαγητα που αν δεν τα φας με 2 κιλα φετα και 1 κιλο ψωμι δεν τα τρωει ουτε πεινασμενο γουρουνι
μπαμιες, φασολακια, σπανακορυζο κτλ
τα φασολια ομως ειναι δυναμη. γιγαντες φουρνου, ή εστω μαυροματικα σε σαλατα, πρωτεινη, τεστοστερονη και βαθυ αντρικο κλανιδι
εβαλες το μιτσουμπισι σε λειτουργια;ααχ δροσαδα
τυπε εχω πατησει κι ενα κουμπακι στο κοντρολε που λεει χαι παουερ και βγαινει και καλα στην οθονη ενα ανθρωπακι να σφιγγει μπρατσα αισθανομαι οτι εχω βαλει μεθανολες και τορκο ενισχυτικο οκτανιων αρ 32 και ειμαι ετοιμος να πατησω στη βουτα απο δευτερες στα 18000 μπιτιγιουεβαλες το μιτσουμπισ
Τι τσιμπίσες για πρωινό , παραλία είσαι;εβαλες το μιτσουμπισι σε λειτουργια;
εγω ανεμιστηρα μονοτυπε εχω πατησει κι ενα κουμπακι στο κοντρολε που λεει χαι παουερ και βγαινει και καλα στην οθονη ενα ανθρωπακι να σφιγγει μπρατσα αισθανομαι οτι εχω βαλει μεθανολες και τορκο ενισχυτικο οκτανιων αρ 32 και ειμαι ετοιμος να πατησω στη βουτα απο δευτερες στα 18000 μπιτιγιου
ναι ΒαρκιζαΤι τσιμπίσες για πρωινό , παραλία είσαι;
Έχει κόσμο;ναι Βαρκιζα
ναι φουλΈχει κόσμο;
Να περάσω από εκεί ,θα φέρω και ταπερακι με φρούταναι φουλ