Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Πολύ ωραίο φαγητό τα φασολάκια :vomit:
ειναι απο αυτα τα φαγητα που αν δεν τα φας με 2 κιλα φετα και 1 κιλο ψωμι δεν τα τρωει ουτε πεινασμενο γουρουνι :tooth:
μπαμιες, φασολακια, σπανακορυζο κτλ

τα φασολια ομως ειναι δυναμη. γιγαντες φουρνου, ή εστω μαυροματικα σε σαλατα, πρωτεινη, τεστοστερονη και βαθυ αντρικο κλανιδι
Angry Sponge Bob GIF by SpongeBob SquarePants

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.425
Πόντοι
606
ειναι απο αυτα τα φαγητα που αν δεν τα φας με 2 κιλα φετα και 1 κιλο ψωμι δεν τα τρωει ουτε πεινασμενο γουρουνι :tooth:

τα φασολια ομως ειναι δυναμη. γιγαντες φουρνου, ή εστω μαυροματικα σε σαλατα, πρωτεινη, τεστοστερονη και βαθυ αντρικο κλανιδι
Καλά είναι ρε τυπε αλλά δε θα τα παραγγείλω και στη ταβέρνα..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Καλά είναι ρε τυπε αλλά δε θα τα παραγγείλω και στη ταβέρνα..
ναι στην ταβερνα μονο ξυγκι και ψαρι. Οτι ειναι πρασινο να το βαλουν στο πατο τους. Και το ψωμακι το σαπιο που φερνουν, αμα δεν το ψησουν με λαδοριγανη κι αυτο στο πατο τους να το βαλουν.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.276
Πόντοι
10.411

Υπάρχει συνταγή για φασολάκια που βάζουν μέσα φέτα χωριάτικη,άλμη και παστό τσιγαρίδα,τα συνοδεύεις με κόκκινο κρασί χύμα και τα ξεχνάς όλα:rockon::rockon:
Είναι κάποιο συγκεκριμένο είδος όμως

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Υπάρχει συνταγή για φασολάκια που βάζουν μέσα φέτα χωριάτικη,άλμη και παστό τσιγαρίδα,τα συνοδεύεις με κόκκινο κρασί χύμα και τα ξεχνάς όλα
μπορει να ειναι νοστιμα. Αλλα δεν ειναι φασολακια. Ειναι ΨΩΜΙ, φέτα χωριάτικη, άλμη και παστό τσιγαρίδα με κόκκινο κρασί χύμα και λιγα φασολακια :tooth:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.276
Πόντοι
10.411
μπορει να ειναι νοστιμα. Αλλα δεν ειναι φασολακια. Ειναι ΨΩΜΙ, φέτα χωριάτικη, άλμη και παστό τσιγαρίδα με κόκκινο κρασί χύμα και λιγα φασολακια :tooth:
Πίστεψέ με,αν δεν το φας δεν μπορείς να διανοηθείς τι μάσες και βούτες με την φραντζόλα κάνεις

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.425
Πόντοι
606
Κανεις στην άκρη τα φασολάκια και τρως τα υπόλοιπα :tooth:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Πίστεψέ με,αν δεν το φας δεν μπορείς να διανοηθείς τι μάσες και βούτες με την φραντζόλα κάνεις
λιγα φαγητα δεν τρωω (μπαμιες), σιγουρα ακουγεται νοστιμο. Απλα πολλοι παινευονται οτι "τρωνε λαδερα" και οτι "οι μπαμιες ειναι τελειες", και οταν βαζουν να φανε, ειναι 100 γραμμαρια μπαμιες, 1 βραστη πατατα, 500γρ φετα, μια φρατζολα φρεσκο ψωμι :tooth: Ε και εγω λεω, δεν σου αρεσουν οι μπαμιες, απλα τις ανεχεσαι μαζι με ολα τα αλλα καλα.
Δηλαδη, αν μου πεις οτι τα καπνιστα κρεατα ειναι καρκινογονα (μαλλον ειναι), εγω θα συνεχισω να τα τρωω επειδη ειναι νοστιμα. Αν τυχει και αποκαλυφθει οτι οι μπαμιες ή το κουνουπιδι ειναι καρκινογονα, υπαρχει ανθρωπος που θα συνεχισει να τα τρωει επειδη ειναι νοστιμα; :tooth:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.689
Πόντοι
2.606
Υπάρχει συνταγή για φασολάκια που βάζουν μέσα φέτα χωριάτικη,άλμη και παστό τσιγαρίδα,τα συνοδεύεις με κόκκινο κρασί χύμα και τα ξεχνάς όλα:rockon::rockon:
Είναι κάποιο συγκεκριμένο είδος όμως
Που συμβαίνει αυτό?
Νομίζω πως κι' εγώ θα έκανα στην άκρη τα φασολάκια και θα προχωρούσα στα υπόλοιπα.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.276
Πόντοι
10.411
λιγα φαγητα δεν τρωω (μπαμιες), σιγουρα ακουγεται νοστιμο. Απλα πολλοι παινευονται οτι "τρωνε λαδερα" και οτι "οι μπαμιες ειναι τελειες", και οταν βαζουν να φανε, ειναι 100 γραμμαρια μπαμιες, 1 βραστη πατατα, 500γρ φετα, μια φρατζολα φρεσκο ψωμι :tooth: Ε και εγω λεω, δεν σου αρεσουν οι μπαμιες, απλα τις ανεχεσαι μαζι με ολα τα αλλα καλα.
Δηλαδη, αν μου πεις οτι τα καπνιστα κρεατα ειναι καρκινογονα (μαλλον ειναι), εγω θα συνεχισω να τα τρωω επειδη ειναι νοστιμα. Αν τυχει και αποκαλυφθει οτι οι μπαμιες ή το κουνουπιδι ειναι καρκινογονα, υπαρχει ανθρωπος που θα συνεχισει να τα τρωει επειδη ειναι νοστιμα; :tooth:
Με τις μπάμιες δεν το έχω ούτε εγώ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.425
Πόντοι
606
Τυπε κ εγώ τα πάντα τρώω. Φασολακια μαγειρευτά δεν τρελαίνομαι. Αμπελοφασολα όμως με λάδι και ξύδι τραβάω μαλακια :cum:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.276
Πόντοι
10.411
Που συμβαίνει αυτό?
Νομίζω πως κι' εγώ θα έκανα στην άκρη τα φασολάκια και θα προχωρούσα στα υπόλοιπα.
Θα τα έτρωγες και αυτά,άκου με που σου λέω....
Δεν είναι όμως τα φασολάκια που ξέρουμε όλοι,αλλά κάποιο άλλο είδος που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα
Μόνο τα συγκεκριμένα φτιάχνονται με αυτόν τον τρόπο
Στον Πύργο τα έχω φάει

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.425
Πόντοι
606
Τυπε φαντάζεσαι να είσαι με το γκομενετο στο τραπέζι και να πεις ε ψιτ μικρέ φέρε και μια αμπελοφασουλα
:tooth:
Αν όμως τα δει σε κατάλογο "αμπελοφασουλα αχνιστα με κρέμα καρύδας και αβοκάντο" παίζει και να το παραγγείλει :headbang:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.689
Πόντοι
2.606
Θα τα έτρωγες και αυτά,άκου με που σου λέω....
Δεν είναι όμως τα φασολάκια που ξέρουμε όλοι,αλλά κάποιο άλλο είδος που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα
Μόνο τα συγκεκριμένα φτιάχνονται με αυτόν τον τρόπο

Anyway, από φασόλια έχουμε διάφορες ποικιλίες.
Μαυρομάτικα, αμπελοφάσουλα, γίγαντες είναι αυτά που τρελαινομαι.
Τα κλασσικά οκ, τα υπόλοιπα ούτε από μακριά θα έλεγα (τα πράσινα).

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.276
Πόντοι
10.411
Anyway, από φασόλια έχουμε διάφορες ποικιλίες.
Μαυρομάτικα, αμπελοφάσουλα, γίγαντες είναι αυτά που τρελαινομαι.
Τα κλασσικά οκ, τα υπόλοιπα ούτε από μακριά θα έλεγα (τα πράσινα).
Αυτά που λέω είναι πολύ σκούρα πράσινα και λεπτά

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom