ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.464
- Πόντοι
- 5.006
Γαμαει πετάς μέσα και τρία τρουφακιαΑπό το Βάρσο.
Γαμαει πετάς μέσα και τρία τρουφακιαΑπό το Βάρσο.
Γαμιολα αθηναιε θα το θυμάμαι με το νερό γαμιολα, έσταζα και δεν μας πήρες νερο.
πάρτε και τα τρουφάκια να είστε κομπλέ.Γαμαει πετάς μέσα και τρία τρουφακια
Ποια παραλία?Τι γίνεται ρε μαλακα ξεκολιαρικα 16χροναμε στριγκους στην παραλία σε τι κόσμο θα βγάλουμε τα παιδιά μας Νίκο τσιαμτσικα
ρε αντε γαμησου σου ειπα να σου παρω Εβιαν απο το φιλο μου τον περιπτερα και μου ειπες βιαζομαι μουνοπανοΓαμιολα αθηναιε θα το θυμάμαι με το νερό γαμιολα, έσταζα και δεν μας πήρες νερο.
Τι τσιμπήσατε;ρε αντε γαμησου σου ειπα να σου παρω Εβιαν απο το φιλο μου τον περιπτερα και μου ειπες βιαζομαι μουνοπανο
2 μπεργκερακιαΤι τσιμπήσατεα
Ο καθένας υποθέτω...2 μπεργκερακια
μονος μουΟ καθένας υποθέτω...
Δε μπορώ να πω λεπτομέρειες...
θα με γαμησει η ΔΕΗΔε μπορώ να πω λεπτομέρειες...
Γιατί, τι έκανες?θα με γαμησει η ΔΕΗ
κλιμα συνεχεια ....θα πεσει γαμησιΓιατί, τι έκανες?
Λίγο ή πολύ τα ίδια συμβαίνουν σε όλους.
Άρα καλύτερα στην δουλειά...κλιμα συνεχεια ....θα πεσει γαμησι
Αν θυμάμαι καλά,γνωστός ηλεκτρολόγος σε έχει συμβουλέψει σε παλαιότερη σελίδα τι πρέπει να κάνεις για οικονομία στο ρεύμαθα με γαμησει η ΔΕΗ
καλα που δουλευω ΠΑΡΑ πολλες ωρεςΆρα καλύτερα στην δουλειά...
Αν θυμάμαι καλά,γνωστός ηλεκτρολόγος σε έχει συμβουλέψει σε παλαιότερη σελίδα τι πρέπει να κάνεις για οικονομία στο ρεύμα
Τι τσιμπήσατε;
Αν θυμάμαι καλά,γνωστός ηλεκτρολόγος σε έχει συμβουλέψει σε παλαιότερη σελίδα τι πρέπει να κάνεις για οικονομία στο ρεύμα
... ... ... ... ... ...Ένα βιντεάκι με τριολέ θεοδωρίδου-Βανδή-Μπισμπίκης, ένα βιντεάκι με Μανωλίδου-Άδωνη, και κάτι vintage φωτό της Καιτούλας της Γαρμπή.