Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.291
- Πόντοι
- 3.656
i am sorryμου χακαρε τον λογαριασμο ο ανηψιος μου φιλε βιρλα
ΙΒΑΝ GR174569357598326284595673
i am sorryμου χακαρε τον λογαριασμο ο ανηψιος μου φιλε βιρλα
ΙΒΑΝ GR174569357598326284595673
Μην είσαι σκληρός, έρχεται και 3ήμερο...i am sorry
θειο τι νουμερο παπουτσι φορας?Μην είσαι σκληρός, έρχεται και 3ήμερο...
Επιστρέφω Αθήνα από δουλειά. Πέτυχα στο ράδιο έναν κουκουρούκου σταθμό που μιλούσαν για τους χθεσινούς αγώνες. Σχεδόν 2 ώρες κλάψα για τον Ολυμπιακό...
Και έτσι να κάνουν στον νέο προπονητή, να τον περπατήσει η 7, να τον διδάξει ο ένας και να τον νταντέψει ο άλλος...
Τιναφτοίρε... και κάποιοι έχουν και οικογένειες και μεγαλώνουν και παιδιά...
θειο τι νουμερο παπουτσι φορας?
σε εχει τσεκαρει ο ροπαο τωρα....δυσκολα τα πραγματα.
Θείο το σχόλιο είναι γενικό, όποιος και αν μιλούσε έτσι το ίδιο θα έλεγα. Γενικά τα σιχαίνομαι όλα αυτά.
Θα πάω Μονακό για απομόνωση...σε εχει τσεκαρει ο ροπαο τωρα....δυσκολα τα πραγματα.
Θα προσπαθησω να σε φυγαδευσω εξω απο την χωρα
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ με εχει απασχολησει το συγκεκριμενο θεμα..κοιμαμαι και ξυπναω με αυτη την εγνοια...θα τα καταφερει ο καινουργιος ή οχι??τεραστια αγωνια με εχει κυριευσει...Μην είσαι σκληρός, έρχεται και 3ήμερο...
Επιστρέφω Αθήνα από δουλειά. Πέτυχα στο ράδιο έναν κουκουρούκου σταθμό που μιλούσαν για τους χθεσινούς αγώνες. Σχεδόν 2 ώρες κλάψα για τον Ολυμπιακό...
Και έτσι να κάνουν στον νέο προπονητή, να τον περπατήσει η 7, να τον διδάξει ο ένας και να τον νταντέψει ο άλλος...
Τιναφτοίρε... και κάποιοι έχουν και οικογένειες και μεγαλώνουν και παιδιά...
Ακροατές ή δημοσιογραφοκάφροι?Πέτυχα στο ράδιο έναν κουκουρούκου σταθμό που μιλούσαν για τους χθεσινούς αγώνες. Σχεδόν 2 ώρες κλάψα για τον Ολυμπιακό...
Αυτό που έκανε ο Μπα χτες στο 2-0 θα παίζει για καιρό στα funny sports highlights κάθε τέλος του χρόνουεν τω μεταξυ,βεβαια,εχω κανει καινουργιο συκωτι απο τα γελια(και τσεπη) με αυτα που κανουν μεσα στο γηπεδο οι τυποι που εχουμε για ποδοσφαιριστες...να ναι καλα ο κυριος μαρινακης να συνεχισει να μας διασκεδαζει...
Το δεύτερο, υποτίθεται...Ακροατές ή δημοσιογραφοκάφροι?
Αληθώς αγαπητέ! Να είσαι πάντα καλά
Είδες μουνι και μπήκες ρε λιγουριbre κοπροσκυλα δεν πηδιεστε.
Είδες μουνι και μπήκες ρε λιγουρι
bre κοπροσκυλα δεν πηδιεστε.
μη μου ξαναφωνξεις μες τη μουρη ενταξει.
Είδες μουνι και μπήκες ρε λιγουρι