troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.861
- Πόντοι
- 5.506
με σεσκουλα τα πας καλα?ωραια ειναι εδω περα, θα κατσω λιγο να πιω ενα καφεδακι
ισως να ξεχαστουν οι γαμπροι που θελουν τσαμπα βιδεακια απο σελεμπριτις
με σεσκουλα τα πας καλα?ωραια ειναι εδω περα, θα κατσω λιγο να πιω ενα καφεδακι
ισως να ξεχαστουν οι γαμπροι που θελουν τσαμπα βιδεακια απο σελεμπριτις
Και τι θα κεράσει με το πενηντάρικο; Από ένα ορφανό πιτόγυρο και μια πατάτες;Ένα 50 λέει θα έχει
δεν θελω να στεριωσω πουθενα φιλε ρετρε, οπου με βγαλει το κυμα πανω στη σανιδα μουτύπε αν θες να στεριωσεις σε τούτο το νήμα και να σε κανουν παρεα οι μυστες, πρεπει να επιδιώξεις βερι με καποιο μελοσ κοινής αποδοχής. πχ σεσκουλα
Ναι! Ειδικά τώρα που θα του δώσει ο Βάρος τη συσκευή μεγέθυνσης πέους.τύπε αν θες να στεριωσεις σε τούτο το νήμα και να σε κανουν παρεα οι μυστες, πρεπει να επιδιώξεις βερι με καποιο μελοσ κοινής αποδοχής. πχ σεσκουλα
την εχει φτιαξει φτιαξει μονος του ο βαρος την συσκευη....οποτε κλαιμε πουστη-σεσκουλα σε πειραμαΝαι! Ειδικά τώρα που θα του δώσει ο Βάρος τη συσκευή μεγέθυνσης πέους.
Συσκευή ή το TITAN GEL?Ναι! Ειδικά τώρα που θα του δώσει ο Βάρος τη συσκευή μεγέθυνσης πέους.
Συσκευή δικής του έμπνευσης, με ρεύμα.Συσκευή ή το TITAN GEL?
νομιζω πυρηνικα ,βιολογικα και οπλα με ρευμα απο βαρο πρεπει να απαγορευτουνΣυσκευή δικής του έμπνευσης, με ρεύμα.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Να στείλουμε ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας στον Ο.Η.Ενομιζω πυρηνικα ,βιολογικα και οπλα με ρευμα απο βαρο πρεπει να απαγορευτουν
αλοιφη δικης μου εμπνευσης.Συσκευή ή το TITAN GEL?
Δακο60 με 70 δέντρα δλδ, not bad...
Έχουν τίποτα??
αλοιφη δικης μου εμπνευσης.
Την έχεις δοκιμάσει ο ίδιος?αλοιφη δικης μου εμπνευσης.
Καμία κοιραλοιφη ξέρεις...Την έχεις δοκιμάσει ο ίδιος?
για μαλακες ψαχνεις?Την έχεις δοκιμάσει ο ίδιος?
για πες κανα μεζεδοπωλειο,ξερεις απ'αυτα που γεμιζεις το τραπεζι μεζεδακια και καταληγεις να τρως περισοτερο.Καμία κοιραλοιφη ξέρεις...
για μαλακες ψαχνεις?
Αγοράζω τα δικαιώματα ,5 τσουρέκια και 5 πιτογυρα από Φίνοαλοιφη δικης μου εμπνευσης.
Ρε φίλο Σεσκουλάκο γιατί σε λένε ότι είσαι λίγο ?Αγοράζω τα δικαιώματα ,5 τσουρέκια και 5 πιτογυρα από Φίνο
πηγαινε να δωσεις προκαταβολη για το αμαξιΑγοράζω τα δικαιώματα ,5 τσουρέκια και 5 πιτογυρα από Φίνο