Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
μόνο εμένα έχεις εδω μέσα τύπε μουμονο εσυ με καταλαβαινεις στοιχηματικα καλε μου φιλε αεριτζη
μόνο εμένα έχεις εδω μέσα τύπε μουμονο εσυ με καταλαβαινεις στοιχηματικα καλε μου φιλε αεριτζη
4 στα 5 χθες....επιασες τιποτα η στα φαγε παλι η ρουλετα?μόνο εμένα έχεις εδω μέσα τύπε μου
επαιξα το ενα που δεν βγηκε , και μετα μου εφαγε και άλλα η ρουλετα ..4 στα 5 χθες....επιασες τιποτα η στα φαγε παλι η ρουλετα?
Πριν κατουρήσετε όμως. Γιατί μετά θα φύγουν οι κατουροκάβλες.Καλημέρα φιλαράκια
Μόλις ξύπνησα και σκέφτομαι να τον παίζω
Τώρα χτυπάω μία για πάρτη σουτα γνωστα ΡΕΜΑΛΙΑ που τους πληρωνω ΕΓΩ με τους φορους μου και τις εισφορες μου χαραμιζουν εργατοωρες στο μπου
τι θα σκεφτεσαι;η εισαι οπτκος τυπος;Τώρα χτυπάω μία για πάρτη σου
Οπτικόςτι θα σκεφτεσαι;η εισαι οπτκος τυπος;
τι χρωμα;Οπτικός
Θα κοιτάω ένα πλακάκι που έχει ραγίσει στο μπάνιο
Παλιό πλακάκι λευκό με σχέδιο οινοπνευματιίτι χρωμα;
εγκρινωΠαλιό πλακάκι λευκό με σχέδιο οινοπνευματιί
Είναι γκαβλα το ξέρωεγκρινω
o τελευταιος που το εκανε πηγε να πολεμησει εθελοντικα στον πολεμο του βιετναμ,τους βιετκονγκ,το 2022....πεταξα 2 παναντολ μεσα στην πεπσι μαξ λετε να γινει κανενα περιεργο?
Εμείς σε πειράζουμε όχι ο άλλος που την παίζει για πάρτη σουτα γνωστα ΡΕΜΑΛΙΑ που τους πληρωνω ΕΓΩ με τους φορους μου και τις εισφορες μου χαραμιζουν εργατοωρες στο μπου
τι γινετε ρε συ,εχει γινει σαν τον τζαστιν μπιμπερ ο αθηνεζος,ειδωλο....Εμείς σε πειράζουμε όχι ο άλλος που την παίζει για πάρτη σου
πότε θα βγεί εξω και θα αρχιζουν να του σκίζουν τα ρούχα περιμένουμε .. και επίσης το πρωτο sex tape που θα βγαλειτι γινετε ρε συ,εχει γινει σαν τον τζαστιν μπιμπερ ο αθηνεζος,ειδωλο....
αν βγαλει σεξ τεηπ θα τρεξω στα γκισε να σηκωσω οτι προλαβω....τα ιδια ειχαν γινει και με τζουλια!πότε θα βγεί εξω και θα αρχιζουν να του σκίζουν τα ρούχα περιμένουμε .. και επίσης το πρωτο sex tape που θα βγαλει