κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.957
- Πόντοι
- 19.795
Καταλαβα. Κωλο-σκυλα απογονους θα κανουν.Είναι κύριος σαν το αφεντικό του. Θα περιμένει να λογοδοθούν πρώτα.
Καταλαβα. Κωλο-σκυλα απογονους θα κανουν.Είναι κύριος σαν το αφεντικό του. Θα περιμένει να λογοδοθούν πρώτα.
Όχι τυπε που τέτοια τύχητι εγινε γκαμουσες?
νιπλης ακομα γκαμαει?
εμεις το ξερουμε πρεπει να το αποδεχτητε ΚΑΙ εσεις.Όχι τυπε που τέτοια τύχη
Τυπε θέλω λίγη στοργή μην μου φέρεσαι έτσιεμεις το ξερουμε πρεπει να το αποδεχτητε ΚΑΙ εσεις.
3 σελιδες σε διαβαζω , σε εχει φαει η μαλακίαεμεις το ξερουμε πρεπει να το αποδεχτητε ΚΑΙ εσεις.
σημερα εχει ρεντα πιστευω λεει καλα πραματακια3 σελιδες σε διαβαζω , σε εχει φαει η μαλακία
Θα μας καλεσεις στα βαφτισια; Να κανεις τον Νιπλη νονο να του κανει δωρα στην γιορτη του.εχει βγει το ονομα
Θα μας καλεσεις στα βαφτισια; Να κανεις τον Νιπλη νονο να του κανει δωρα στην γιορτη του.
ο νιπλης κανει δωρα μονο οταν κοιμαται στα ονειρα τουΘα μας καλεσεις στα βαφτισια; Να κανεις τον Νιπλη νονο να του κανει δωρα στην γιορτη του.
τιμη μου που με ακολουθεις.3 σελιδες σε διαβαζω , σε εχει φαει η μαλακία
πυροβολο μαλακίας ειναισημερα εχει ρεντα πιστευω λεει καλα πραματακια
δεν συμφωνωπυροβολο μαλακίας ειναι
με στεναχωρεις.πυροβολο μαλακίας ειναι
ζηλευει που δεν εχει σκυλακι.δεν συμφωνω
Κάτι ξέρει3 σελιδες σε διαβαζω , σε εχει φαει η μαλακία
σπιρτο εισαιμε στεναχωρεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ζηλευει που δεν εχει σκυλακι.
Τωρα θα δεις τι φιλος ειναι ο Νιπλης, που θα σου κανει παρεα στις 5 το πρωι που θα πηγαινεις τη σκυλα για κατουρημα και κακα.ο νιπλης κανει δωρα μονο οταν κοιμαται στα ονειρα του
αυτο που το παςΤωρα θα δεις τι φιλος ειναι ο Νιπλης, που θα σου κανει παρεα στις 5 το πρωι που θα πηγαινεις τη σκυλα για κατουρημα και κακα.
αφου δεν κοιμαται ο κοκακιαςΤωρα θα δεις τι φιλος ειναι ο Νιπλης, που θα σου κανει παρεα στις 5 το πρωι που θα πηγαινεις τη σκυλα για κατουρημα και κακα.
καποιος πρεπει και να δουλευει , που μου γινατε ολοι χομπίστες, γαμιοληδες φτωχατζεςαφου δεν κοιμαται ο κοκακιας
βρε ΜΑΛΑΚΑ αν δουλευες οπως εγω θα ειχες ΨΟΦΗΣΕΙκαποιος πρεπει και να δουλευει , που μου γινατε ολοι χομπίστες, γαμιοληδες φτωχατζες