TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Να το βγάλεις Μαντόνα τότεκανε κορσο
Να το βγάλεις Μαντόνα τότεκανε κορσο
εχει βγει το ονομαΝα το βγάλεις Μαντόνα τότε
Για πεςεχει βγει το ονομα
Χαρης ή Χαρούλα?εχει βγει το ονομα
ΧαρουλαΧαρης ή Χαρούλα?
η κυρα κανει χαρουλα,η σε βλεπω με μαντολινο και το σκυλακι στην πανεπηστημιου?Χαρουλα
το αγαπησε απο την πρωτη στιγμη...η κυρα κανει χαρουλα,η σε βλεπω με μαντολινο και το σκυλακι στην πανεπηστημιου?
Αρα εσυ θα κοιμασαι στο χαλακι εξω απο την πορτα απο εδω και περατο αγαπησε απο την πρωτη στιγμη...
κατσε να πεσουν οι κατρουλες και οι σκατουλες και μετα μου λες.το αγαπησε απο την πρωτη στιγμη...
εχω σχεδον τα παντα...αυριο τα υπολοιπα πριν τον κτηνιατροκατσε να πεσουν οι κατρουλες και οι σκατουλες και μετα μου λες.
τροφη καλη βρες και ενα κλουβι να μαθει μεσα,παιχνιδια μπολακια αρχιδακια κλπ.
στον χελ θα το πας?εχω σχεδον τα παντα...αυριο τα υπολοιπα πριν τον κτηνιατρο
φοβαμαι οτι θα το εκπσιδευσει για να λιντσαρει τον νιπλη,εχεις δει την ταινια κολομπιανα?Eν τω μετεξυ του την εχω πει 10-20 φορες του μισθωτου κι απ' την χαρα του ολο γελια και λαικ κανει
ουτε περιστερι δεν του εμπιστευομαι.Ρε μαλάκα
Φώντας.Για πες
της εχω ανοιχτη την πορτα απο το κλουβι ας το πουμε την κοπανησε και ηρθε διπλα μου και ροχαλιζειουτε περιστερι δεν του εμπιστευομαι.
Δεν θυμαμαι αν την εχω δει,κατι μου λεει σαν στορυ.Η ζωη αντιγραφει το μπου τελικαφοβαμαι οτι θα το εκπσιδευσει για να λιντσαρει τον νιπλη,εχεις δει την ταινια κολομπιανα?
οτι και να πουμε παντα κατι θα εχει σχεση με το μπου,κολομπιανα αλεξης σκυλος αθηναιος απατεωνας νιπλης.
Να του ζήσει, εύχονται ρε χαλβά.τωρα τι ευχονται?