Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
για το μονο που ειμαι χαρουμενος ειναι οτι στην πεινα δεν θα πεινασει το σκυλακιτσακω και αυτο για σενα
ΘΑ ΦΑΕΙ ΕΣΕΝΑ
για το μονο που ειμαι χαρουμενος ειναι οτι στην πεινα δεν θα πεινασει το σκυλακιτσακω και αυτο για σενα
Τα κιλά μου είναι κανονικά.
1.90 στα 132
Μαλλον ο ιδιος ο Βαρος ειναι.Μηπως το δερμα σου ειναι λιγο πιο σκουρο απο το καμελ το μαυροΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΒΑΡΟς αν ειναι.....
Τυπε, μια απορια εχω απο τοτε σχεδον που αρχισα να τον παιζω:Έχω κάνει μπράτσα εγώ με τα βιαγκρα
Πρέπει να έχεις κλειστό το αντίστοιχο ματι
Τυπε, μια απορια εχω απο τοτε σχεδον που αρχισα να τον παιζω:
Το χερι μας ταλαιπωρει την πουτσα μας, η, η πουτσα μας το χερι μας;
Έχει να κάνει με τη λειτουργία του εγκεφάλου και την αδράνεια στην οποία τον θέτειςΕνδιαφέρον!
Γιατί όμως; Για να μην βλέπεις τις μαλακίες που κάνεις και σε πιάσει ημικρανία από το άλλο;
ματι ηταν οντως με φαγανε παλι μολις ξεμυτισα απο το σπιτιτιποτα δεν εκανε το φαρμακο , χημικέ απο το Κορδελιο..
Εγω σου εριξα ενα καλο ξεματιασμα και εγινες καλά , ματι ειχες
εχει μια λογικηΌταν έχεις πονοκέφαλο να βαράς μια καλή μαλακια
Βάλσαμο
Έχει να κάνει με τη λειτουργία του εγκεφάλου και την αδράνεια στην οποία τον θέτεις
Αν όμως δεν έχεις σπουδάσει ιχθυοκαλλιέργειες Μεσολογγίου είναι δύσκολο να στο εξηγήσω
Οχι, αλλα εχει φτυσει αιμα απο την πολυ την μαλακια.Απλό!
Έχει πάθει ποτέ η πούτσα σας τενοντίτιδα από το ψωλοβρόντι;
Οι αρχαίοι λέγαν το σοφό " συν Αθηνά και χείρα κίνει"Τυπε, μια απορια εχω απο τοτε σχεδον που αρχισα να τον παιζω:
Το χερι μας ταλαιπωρει την πουτσα μας, η, η πουτσα μας το χερι μας;
Σίγουρα η λιμνοθάλασσα είναι παράγοντας που δεν μπορεί να αγνοηθεί.Εχει σχέση με τις ιχθυοκαλλιέργειες ή με το Μεσολόγγι;
Έχανε σε εμφάνιση και για να ανταγωνιστεί Αφροδίτη έκανε όλα τα γούσταΔηλ. τους τον έπαιζε η Αθηνά των αρχαίων. Πόσο χρέωνε τον φραπέ, άραγε;
Αυτο ελεγα κι εγω.Καλως ορισεςμαθαν πως γαμιωσαστε.....................................
Φίλε εγώ μόνο τον παίζωμαθαν πως γαμιωσαστε.....................................
....η καλυτερη, αλλα ανεβαζει πολυ THC και φευγεις αδιαβαστοςΠροτείνω υδροπονική φούντα. Αν δεν την πιείτε όλη μόνος σας, θα χεστείτε στο τάληρο.
Φίλε παπαροτριφτουλα σε ευχαριστώ πολύη μαλακια πηγε συννεφο
καταγγελω μελος τι εν τι για στοχευμενη υποβαθμιση και δημιουργια συγχυσης
Σίγουρα η λιμνοθάλασσα είναι παράγοντας που δεν μπορεί να αγνοηθεί.