TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Θα καλλιεργήσωΕυκολάκι. Ο ρινόκερος.
Θα καλλιεργήσωΕυκολάκι. Ο ρινόκερος.
Θα καλλιεργήσω
Καλή ιδέαΠροτείνω υδροπονική φούντα. Αν δεν την πιείτε όλη μόνος σας, θα χεστείτε στο τάληρο.
Καλή ιδέα
Στημένη πάνω σε ενυδρείο
ΌχιΚαι μπορείτε κάλλιστα μέσα στο ενυδρείο να καλλιεργείτε μακαρόνια Νο 5.
ειδες οτι μονο εγω ειμαι ο "φιλος σου" εδω μεσα ;πεταξα 2 παναντολ μεσα στην πεπσι μαξ λετε να γινει κανενα περιεργο?
ειδες οτι μονο εγω ειμαι ο "φιλος σου" εδω μεσα ;
Εγω θα σου δωσω σημασία
Πες μου αγορινα μου τι έχεις ....
ειχα πονοκεφαλο αλλα μου περασε απο το φαρμακο που εφτιαξα μονος μουειδες οτι μονο εγω ειμαι ο "φιλος σου" εδω μεσα ;
Εγω θα σου δωσω σημασία
Πες μου αγορινα μου τι έχεις ....
μονο εμενα εχει , ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ..Άσε ρε με τον φιγουρατζή... Θέλει να μας πει ότι έχει τόσο μεγάλο εγκέφαλο που όταν τον πιάνει ημικρανία τα παίρνει δυο - δυο τα παυσίπονα... Δεν τον φτάνει ένα.
τιποτα δεν εκανε το φαρμακο , χημικέ απο το Κορδελιο..ειχα πονοκεφαλο αλλα μου περασε απο το φαρμακο που εφτιαξα μονος μου
παναντολ+πεπσι μαξ να ξερεις
ΟΧΙπεταξα 2 παναντολ μεσα στην πεπσι μαξ λετε να γινει κανενα περιεργο?
Όταν έχεις πονοκέφαλο να βαράς μια καλή μαλακιαειχα πονοκεφαλο αλλα μου περασε απο το φαρμακο που εφτιαξα μονος μου
παναντολ+πεπσι μαξ να ξερεις
Δηλ τα βιαγκρα που παιρνω εγω 2-2 για να καταφερω πρωκτικη διεισδυση, τα παιρνω επειδη εχω μεγαλο εγ-κεφαλο; οχι βεβαια.Άσε ρε με τον φιγουρατζή... Θέλει να μας πει ότι έχει τόσο μεγάλο εγκέφαλο που όταν τον πιάνει ημικρανία τα παίρνει δυο - δυο τα παυσίπονα... Δεν τον φτάνει ένα.
ελα και εσυ σε εμεναΔηλ τα βιαγκρα που παιρνω εγω 2-2 για να καταφερω πρωκτικη διεισδυση, τα παιρνω επειδη εχω μεγαλο εγ-κεφαλο; οχι βεβαια.
Έχω κάνει μπράτσα εγώ με τα βιαγκραΔηλ τα βιαγκρα που παιρνω εγω 2-2 για να καταφερω πρωκτικη διεισδυση, τα παιρνω επειδη εχω μεγαλο εγ-κεφαλο; οχι βεβαια.
Όταν έχεις πονοκέφαλο να βαράς μια καλή μαλακια
Βάλσαμο
Εχω και εγω ενα ζωντανο στο σπιτι, 40 χρονια τωρα.ελα και εσυ σε εμενα
εδω τα παιδιά αν δεν εχεις Πετ σιτυ δεν σε παίζουν
Πρέπει να έχεις κλειστό το αντίστοιχο ματιΕσείς που είστε ειδικός...
Στην περίπτωση της ημικρανίας, παίζει ρόλο με ποιο χέρι την βαράς;
Δηλαδή αν σε πονάει το αριστερό ημισφαίριο, αποδίδει καλύτερα η θεραπεία να την βαράς με το αριστερό;
τσακω και αυτο για σεναελα και εσυ σε εμενα
εδω τα παιδιά αν δεν εχεις Πετ σιτυ δεν σε παίζουν