Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
αληθεια ειναι αυτο , ποιος να αντεξει 45 ολιγολεπτα διαλλείματαβρε ΜΑΛΑΚΑ αν δουλευες οπως εγω θα ειχες ΨΟΦΗΣΕΙ
αληθεια ειναι αυτο , ποιος να αντεξει 45 ολιγολεπτα διαλλείματαβρε ΜΑΛΑΚΑ αν δουλευες οπως εγω θα ειχες ΨΟΦΗΣΕΙ
Ψάχνω δουλειά 20 χρόνια και δεν βρίσκωκαποιος πρεπει και να δουλευει , που μου γινατε ολοι χομπίστες, γαμιοληδες φτωχατζες
Ψάχνω δουλειά 20 χρόνια και δεν βρίσκω
καλημερα διαδικτυακε μου φιλεοταν τελειωσεις καθαρισμα πες μου
α ναι?καλημερα διαδικτυακε μου φιλε
ελα ρε σε ψαχνω 2 μερες..καλημερα φιλε-Ρεζ..α ναι?
οι υπολοιποι δλδ ουτε να μας χεσεις και ειμαστε γαμημενα μπασταρδια αυτο εννοεις μηπως?
Μην απαντήσεις Ρεζ είναι παγίδα, δυο μέρες σε γράφει στ’ αρχίδια του εδώ μέσαελα ρε σε ψαχνω 2 μερες..καλημερα φιλε-Ρεζ..
να σου πω..το ειδες το nope παρολες τις προειδοποιησεις μου;
ναι ρε καψιμο εντελωςελα ρε σε ψαχνω 2 μερες..καλημερα φιλε-Ρεζ..
να σου πω..το ειδες το nope παρολες τις προειδοποιησεις μου;
Tωρα που πηρε και σκυλο να δεις.Αν και επρεπε να το βγαλει βολτα,το κοβω να το εχει στον καναπε να βλεπει ταινιες και να το ταϊζει δρακουλινια,πιτσινια κλπΜην απαντήσεις Ρεζ είναι παγίδα, δυο μέρες σε γράφει στ’ αρχίδια του εδώ μέσα
ρε κυφηνα τωρα ξυπνησες;Tωρα που πηρε και σκυλο να δεις.Αν και επρεπε να το βγαλει βολτα,το κοβω να το εχει στον καναπε να βλεπει ταινιες και να το ταϊζει δρακουλινια,πιτσινια κλπ
Κοιμαμαι ακομα,αλλα μην το πεις και στους αλλουρε κυφηνα τωρα ξυπνησες;
πεσανε να σε φανε για τον γαυρο ολοι .... τωρα τι εχουν να πουν ;
τωρα με την ευκαιρία που θα πας κτηνίατρο πες να ριξει και μία ματιά σε εσενα ..ρε κυφηνα τωρα ξυπνησες;
μονο εσυ με καταλαβαινεις στοιχηματικα καλε μου φιλε αεριτζηπεσανε να σε φανε για τον γαυρο ολοι .... τωρα τι εχουν να πουν ;