κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Λέω να πάρω κουνελάκι για πετ. Γνώμη σας.
Πάρτο και στείλτο και σε μένα.Λέω να πάρω κουνελάκι για πετ. Γνώμη σας.
Θα σου κρατήσω και εσένα ένα.Πάρτο και στείλτο και σε μένα.
Θα με πάρεις φέτος μαζί ή θα μου την παίξεις πάλι την πουστιά σου;Θα σου κρατήσω και εσένα ένα.
Θα το σκεφτώ. Θέλει και ο Τρουμπακης να έρθει, θα μου χαλάσετε όλα τα κορίτσια εκεί κάτω με την πιρφοριαση σαςΘα με πάρεις φέτος μαζί ή θα μου την παίξεις πάλι την πουστιά σου;
Άμα πάρεις τον Τρουμπάκη και όχι εμένα δεν θα σου ξανα μιλήσω.Θα το σκεφτώ. Θέλει και ο Τρουμπακης να έρθει, θα μου χαλάσετε όλα τα κορίτσια εκεί κάτω με την πιρφοριαση σας
Πρέπει να τον πάρω τηλ. να δω τι κάνει, είναι ακόμα στο νησί;Άμα πάρεις τον Τρουμπάκη και όχι εμένα δεν θα σου ξανα μιλήσω.
Α, έχω βάλει και τον άλλον να μου βρει καμιά Παριζιάνα να γίνουμε μπατζανάκια.
Εκεί είναι στα μαζέματα. Καλά είναι λίγο που μίλησα μαζί του πριν κανά πεντάρι μέρες.Πρέπει να τον πάρω τηλ. να δω τι κάνει, είναι ακόμα στο νησί;
αυτα τρωνε πολυ και γαμιονται ολη την ωρα!..γνωμη μου....Λέω να πάρω κουνελάκι για πετ. Γνώμη σας.
οτι θελεις το εχει ο ψαραδελης...Παλιό πλακάκι λευκό με σχέδιο οινοπνευματιί
τυπε τελικα διεγνωσθει με καλαζαραραγε το cam-girl του αλεξ ξεπερασε τον αιμορραγικο πυρετο που αρπαξε στις φυτειες κοκας που εργαζεται?
μερες εχει να μας ενημερωσει
2 κεντρικους αμυντικους,1 αριστερο μπακ και 1 δεξι...ποσο???οτι θελεις το εχει ο ψαραδελης...
τυπε τελικα διεγνωσθει με καλαζαρ
σαν δεν ντρεπεσε λεω εγω...2 κεντρικους αμυντικους,1 αριστερο μπακ και 1 δεξι...ποσο???
πουτσα μαςΛέω να αλλάξω το Νικ μου σε Τακα Τακα μάν.
Τι λέτε;
Και αυτό καλό είναιπουτσα μας