athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.600
- Πόντοι
- 12.756
τι τσιμπησες μαν;
τι τσιμπησες μαν;
Δυνατός παίχτης. Αν έχει και θέρμανση υποκλίνομαι στο ανώτερο πορτοφόλι τουεχει λακερδα και τσιρο ΑΑΑ ο ρετρο μαν...
Tι σκυλο πηρες?Μηπως εχει πλουσιο τριχωμα και τον πηρες για να τον αγκαλιαζεις και να ζεστενεσαι τον χειμωνα?Δεν νομιζω να το ρωτησαν αυτο τα παιδιατι τσιμπησες μαν;
μετρημεμενα μεχρι τωρα.....τι τσιμπησες μαν;
νταξ τωρα και εσυ...δεν εχειΔυνατός παίχτης. Αν έχει και θέρμανση υποκλίνομαι στο ανώτερο πορτοφόλι του
Αδελφέ από τώρα κάνω ζεσταμα εγωμετρημεμενα μεχρι τωρα.....
για της 10 εχει μπουκωσει το ε φουντ και εχουν παθει πανικο τα τριγυρω ντελιβερι....θα τα γαμησει ολα με την πρωτη νικη θρυλου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νταξ τωρα και εσυ...δεν εχει
tha pethaneis re malaka me aytaεχω παρει ριο μαρε μεξικανα γαμανε
κοτομπουκιες αδερφε?Αδελφέ από τώρα κάνω ζεσταμα εγω
ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΥΡΝΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥTι σκυλο πηρες?Μηπως εχει πλουσιο τριχωμα και τον πηρες για να τον αγκαλιαζεις και να ζεστενεσαι τον χειμωνα?Δεν νομιζω να το ρωτησαν αυτο τα παιδια
Συμφωνώ ορισμένες ρατσες προορίζονται για φυλακες...Ε βέβαια!
Τα σκυλάκια δεν είναι για προσωπική απόλαυση και ηρεμία μόνο. Δύσκολοι καιροί όλοι πρέπει να συνεισφέρουν στο εισόδημα του νοικοκυριού
Όχι ρε αδελφέ τι είμαι μωρό για Λουλού,κάτι χάμπουργκερ για αρχή πίτσες πεινερλι,και μετά τα κρεατακοτομπουκιες αδερφε?
perimenoyme na anebaseis esyΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΥΡΝΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ
Δε βγάζει το κινητό του χάλασεperimenoyme na anebaseis esy
συγγνωμη ρε αδερφε μου....ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗΌχι ρε αδελφέ τι είμαι μωρό για Λουλού,κάτι χάμπουργκερ για αρχή πίτσες πεινερλι,και μετά τα κρεατα
Ενταξει,ειδα.Μην νευριαζεις ρε,αρχικα νομιζα οτι ησουν εσυ,μετα ειδα οτι ειναι το σκυλιΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΥΡΝΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ
Ρε μλκΕνταξει,ειδα.Μην νευριαζεις ρε,αρχικα νομιζα οτι ησουν εσυ,μετα ειδα οτι ειναι το σκυλι
Αμα παει να βγαλει,θα χαλασει πισι,ρουτερ και κανενας μετασχηματιστης της ΔΕΗΔε βγάζει το κινητό του χάλασε
Κυρία μου ,η γαλατική μου αβροφροσύνη ,όπως φαίνεται και από την ονομασία μου ,θα έπρεπε να σας καθησυχάσει ότι μόνος μου σκοπός είναι η τιμωρία των μη ενάρετων.Συμφωνώ ορισμένες ρατσες προορίζονται για φυλακες...
.η ένσταση μου ήταν στις κοινωνικές ομάδες που μαθαίνεται να επιτίθεται
μην εισαι σαλιας....Κυρία μου ,η γαλατική μου αβροφροσύνη ,όπως φαίνεται και από την ονομασία μου ,θα έπρεπε να σας καθησυχάσει ότι μόνος μου σκοπός είναι η τιμωρία των μη ενάρετων.
Θέλω να καταφέρω ένα χτύπημα σε σκοτεινές δυνάμεις που ερπονται και διαπράττουν δολοφονία χαρακτήρος
νομιζω το εχω πει και σε αλλον τυπο .. με λεφτα γαμας απευθειας .. απλα σε ενημερωνωΚυρία μου ,η γαλατική μου αβροφροσύνη ,όπως φαίνεται και από την ονομασία μου ,θα έπρεπε να σας καθησυχάσει ότι μόνος μου σκοπός είναι η τιμωρία των μη ενάρετων.
Θέλω να καταφέρω ένα χτύπημα σε σκοτεινές δυνάμεις που ερπονται και διαπράττουν δολοφονία χαρακτήρος