Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
γαμαει αυτό τύπε αλλα μια στο τοσο σε καμια γιορτη κλπ να μη συνηθίζει ο οργανισμός στο γκουρμέ
σαν το γκουρμέ φαγητό δεν έχει
γαμαει αυτό τύπε αλλα μια στο τοσο σε καμια γιορτη κλπ να μη συνηθίζει ο οργανισμός στο γκουρμέ
λακερδα τυπε? καθε ποτε?γαμαει αυτό τύπε αλλα μια στο τοσο σε καμια γιορτη κλπ να μη συνηθίζει ο οργανισμός στο γκουρμέ
κοροιδια ρε μλκ, το πληρωνεις στην τιμη του ψαριου και εχει μεσα καλαμποκια και φασολιαεχω παρει ριο μαρε μεξικανα γαμανε
εννοεις να παμε να μας καλεσει τυπε? η να "μπουκαρουμε"?κοροιδια ρε μλκ, το πληρωνεις στην τιμη του ψαριου και εχει μεσα καλαμποκια και φασολια
αμα παμε βιλα νιπλη θα τσιμπησουμε τους σολωμους και τα χαβιαρια μαζι με τις τηλεορασεις. Σαν κατι τσιγγανους που μπηκαν σε ενα μαγαζι με ρουχα στη γειτονια και πηραν μονο τα adidas
τύπε σκάω που και που με μπαρό μανδραγόρα φορτωνουμε ρέγγα λακέρδα και λοιπές γκουρμεδιες και μετα σβήνουμε με ΜΠΟΓΑΤΣΑ απο το σαραηλακερδα τυπε? καθε ποτε?
δεν ξερω η προταση που μου εγινε στην προηγουμενη σελιδα ηταν για πλιατσικο. Αμα μας καλεσει θα φορτωσουμε ολο το σπιτιεννοεις να παμε να μας καλεσει τυπε? η να "μπουκαρουμε"?
ξερεις,νυχτα με αναισθητικα σπρευ κλπ....
Αυτο θα το παρουν οσοι το παιξουν ασσο....Πάρε μουνί με χειρονομία-τιμωρία ΠΡΟΔΟΤΗ
ΜΠΑΝ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ!!!!!!!Αυτο θα το παρουν οσοι το παιξουν ασσο....
καθαρα στοιχηματικα μιλαω αγαπημενε φιλε μουνη τρουμπακηΜΠΑΝ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ!!!!!!!
καλε μου φιλε βιρλα καριολη
ποτε με τον θρυλο φιλτατε αρχιδαμπουρα βιρλα...καθαρα στοιχηματικα μιλαω αγαπημενε φιλε μουνη τρουμπακη
Αυτο θα το παρουν οσοι το παιξουν ασσο....
Για πες......Αν σε κάνει να ξεδώσεις ευχαρίστως να τσακωθούμε. Έχω και εγώ τα δικά μου ψάχνω αφορμή ,ένα μπινελίκι προσφέρει εξαγνισμό
Τον φάγατε τον άνθρωπο!3 ,των 120 γραμμαρίων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένα σκύλο του ζήτησα όχι να στείλει κανέναν νοσοκομείο που θέλει και λαδακι ο κωλος του….
Και αυτό επειδή τους είχε έκπτωση και μου μείνανε
οντως υπερβολικός ο τυπος με το σκυλί του. επρεπε τουλαχιστο να εξαιρέσει πατωματζηδες και πλακαδεςΓια πες......
Όχι μπινελίκια όμως
Έτσι εκπαίδευεις εσυ τα σκυλάκια?
Ε βέβαια!Για πες......
Όχι μπινελίκια όμως
Έτσι εκπαίδευεις εσυ τα σκυλάκια?
Κύριε με συγχωρείτε ,οι καιροί είναι δύσκολοι και το ζωνάρι μου δεν εχει αρκετές τρύπεςΤον φάγατε τον άνθρωπο!
Τι τσιμπησες μαν?Κύριε με συγχωρείτε ,οι καιροί είναι δύσκολοι και το ζωνάρι μου δεν εχει αρκετές τρύπες
Τίποτα τύπε μου.Τι τσιμπησες μαν?
Τίποτα τύπε μου.
Κάτι κονσέρβες παλιές έχω και προσπαθώ να κάνω κονε με αθηνεζο να μοιραστούμε το συσσίτιο μου αλλά μου κάνει νερά
εχει λακερδα και τσιρο ΑΑΑ ο ρετρο μαν...Τίποτα τύπε μου.
Κάτι κονσέρβες παλιές έχω και προσπαθώ να κάνω κονε με αθηνεζο να μοιραστούμε το συσσίτιο μου αλλά μου κάνει νερά