troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.048
- Πόντοι
- 5.506
ειδα νιπλη να υπογραφει τεκ στα πετ σιτυ για 20 χρονια τροφης στην καρλα...ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Η ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
ειδα νιπλη να υπογραφει τεκ στα πετ σιτυ για 20 χρονια τροφης στην καρλα...ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Η ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
βλεπω λακαβουλιν να μην ξαναπινεις ουτε την πρωτοχρονιαΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Η ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
ΑΡΧΙΔΙΑ...ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΣειδα νιπλη να υπογραφει τεκ στα πετ σιτυ για 20 χρονια τροφης στην καρλα...
δυστυχως πολυ το φοβαμαι...ηδη η κυρα σημειωνει τα εξοδα σε μπλοκακιβλεπ λακαβουλιν να μην ξαναπινεις ουτε την πρωτοχρονια
ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Η ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Θα σου δώσει ο μπρουκλης με μόνο 30% τόκοΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Η ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤ
Αν μου νοικιάσεις το σκύλο για έναν εκφοβισμό που θέλω να κάνω με χαρά να σου παρω ένα πακέτο τόνους. Όχι ΡΙΟ Μάρε,μαρατα αν είναιΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Η ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Με λάδι η με νερό?Αν μου νοικιάσεις το σκύλο για έναν εκφοβισμό που θέλω να κάνω με χαρά να σου παρω ένα πακέτο τόνους. Όχι ΡΙΟ Μάρε,μαρατα αν είναι
ακομα ειναι μικρο δεν μπορει να εκφοβισει ουτε 4 μηνων δεν ειναιΑν μου νοικιάσεις το σκύλο για έναν εκφοβισμό που θέλω να κάνω με χαρά να σου παρω ένα πακέτο τόνους. Όχι ΡΙΟ Μάρε,μαρατα αν είναι
ακομα ειναι μικρο δεν μπορει να εκφοβισει ουτε 4 μηνων δεν ειναι
τύπε αν σου μενει κανα ριο μάρε καβάντζα εδω ειμαστεΑν μου νοικιάσεις το σκύλο για έναν εκφοβισμό που θέλω να κάνω με χαρά να σου παρω ένα πακέτο τόνους. Όχι ΡΙΟ Μάρε,μαρατα αν είναι
ετσι τον παλιομπουστη...Πάρε μουνί με χειρονομία-τιμωρία ΠΡΟΔΟΤΗ
σκυλο εχει οχι γατα ρεΑν μου νοικιάσεις το σκύλο για έναν εκφοβισμό που θέλω να κάνω με χαρά να σου παρω ένα πακέτο τόνους. Όχι ΡΙΟ Μάρε,μαρατα αν είναι
με λαδι η νερο τυπε?τύπε αν σου μενει κανα ριο μάρε καβάντζα εδω ειμαστε
εχω παρει ριο μαρε μεξικανα γαμανεμε λαδι η νερο τυπε?
παντα με λαδακι τύπε. στο καλο φαι δεν θελει τσιγκουνιέςμε λαδι η νερο τυπε?
3 ,των 120 γραμμαρίων.σκυλο εχει οχι γατα ρε
εκφοβισμο κανουμε και εμεις, ποσους τονους μαρατα εχει το "πακετο";
Ένα σκύλο του ζήτησα όχι να στείλει κανέναν νοσοκομείο που θέλει και λαδακι ο κωλος του….παντα με λαδακι τύπε. στο καλο φαι δεν θελει τσιγκουνιές
γαμαει αυτό τύπε αλλα μια στο τοσο σε καμια γιορτη κλπ να μη συνηθίζει ο οργανισμός στο γκουρμέεχω παρει ριο μαρε μεξικανα γαμανε