Γιολάντα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 28.933
Τι όνομα θα της δώσεις ?πηρα αμπουλα,σπρευ κλπ...την εχω εξω τωρα να φυγουν ολα,μετα μπανιο και μεσα
Τι όνομα θα της δώσεις ?πηρα αμπουλα,σπρευ κλπ...την εχω εξω τωρα να φυγουν ολα,μετα μπανιο και μεσα
ολα θα τα βαλω
Καλύτερα σπρέυ. Είναι μικρή ακόμα για αμπούλα.
ΚΑΡΛΑΤι όνομα θα της δώσεις ?
Μπρούνι?ολα θα τα βαλω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΡΛΑ
πανεμορφη σαν την Μπρουνι ειναιΜπρούνι?
Τι όνομα θα της δώσεις ?
Δεν σχολιάζω μολονότι εχω καιρό να τσακωθώ....Μουνοπαγιδα ο σκύλος,εύχομαι να βγει πιστός ,να δαγκώνει Αλβανούς (κλέφτες η μη) και να σου φέρνει τις παντουφλες όταν θα μπαίνεις στο σπίτι
σιμελαΤι όνομα θα της δώσεις ?
θα σε γαμησει η Καρλα μουνισιμελα
ωχ .. αρχισαν τα εξοδα ...πηρα αμπουλα,σπρευ κλπ...την εχω εξω τωρα να φυγουν ολα,μετα μπανιο και μεσα
και αυριο κτηνιατρος εμβολιο,τσιπ κλπ..τροφες,αμπουλες,σπρευ γαμησε τα..ωχ .. αρχισαν τα εξοδα ...
τι της εκανα τυπε?θα σε γαμησει η Καρλα μουνι
ειπες λαθος ονομα Σιμελατι της εκανα τυπε?
Αν σε κάνει να ξεδώσεις ευχαρίστως να τσακωθούμε. Έχω και εγώ τα δικά μου ψάχνω αφορμή ,ένα μπινελίκι προσφέρει εξαγνισμόΔεν σχολιάζω μολονότι εχω καιρό να τσακωθώ....
να μαζευτουμε να σπασουμε κανεναν ενοχλητικο αν ειναι....Αν σε κάνει να ξεδώσεις ευχαρίστως να τσακωθούμε. Έχω και εγώ τα δικά μου ψάχνω αφορμή ,ένα μπινελίκι προσφέρει εξαγνισμό
τι της εκανα τυπε?
ελα να παμε βιλα Νιπλη να κανουμε πλιατσικονα μαζευτουμε να σπασουμε κανεναν ενοχλητικο αν ειναι....
Όχι ρε ,εύκολο στόχο και έτσι;να μαζευτουμε να σπασουμε κανεναν ενοχλητικο αν ειναι....