ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.102
- Πόντοι
- 5.006
ΑΣΤΑΚΟΥΔΑΚΙΑ
ΑΣΤΑΚΟΥΔΑΚΙΑ
Ρε γαμιολη 1 είναι ο Ολυμπιακός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Barf καλύτερα....όχι σκύλο τροφή
Γνώμη μου
για αυτο μας πρηζεις τα παπαρια απο χθες???οτι θα παρεις σκυλο???ελα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑΡΑ
ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ,ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ..
ναι ρε τυπε με τον χαζο ναπουμε , σαν τις γκόμενες ..για αυτο μας πρηζεις τα παπαρια απο χθες???οτι θα παρεις σκυλο???
Τον ξεφορτώθηκεελα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑΡΑ
φιλος σου ειναι,μην τον βριζειςναι ρε τυπε με τον χαζο ναπουμε , σαν τις γκόμενες ..
ερχομαι και εγω .. αν και 2 μερες αυτο τρωωΑΣΤΑΚΟΥΔΑΚΙΑ
ναι ρε τυπε με τον χαζο ναπουμε , σαν τις γκόμενες ..
Και εγω θελω ...❤
Ηθικός αυτουργός είσαι να ξέρειςΑρκεί να σας αναφέρω, ότι κατά την πρώτη τους επαφή κατουρήθηκαν και οι δύο. Η φουκαριάρα η σκύλα από την τρομάρα της που είδε τον σκατόφατσα, και ο σκατόφατσας από την χαρά του που είδε την σκύλα.
Ηθικός αυτουργός είσαι να ξέρεις
Μουνοπαγιδα ο σκύλος,εύχομαι να βγει πιστός ,να δαγκώνει Αλβανούς (κλέφτες η μη) και να σου φέρνει τις παντουφλες όταν θα μπαίνεις στο σπίτιελα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑΡΑ
nai kala ...Αδίκως πασχίζετε να μου φορτώσετε τύψεις.
nai kala ...
πηρα αμπουλα,σπρευ κλπ...την εχω εξω τωρα να φυγουν ολα,μετα μπανιο και μεσαΑντιθέτως φρονώ πως έκανα μια καλή πράξη που συνάδει και με το ιερατικό μου σχήμα.
πηρα αμπουλα,σπρευ κλπ...την εχω εξω τωρα να φυγουν ολα,μετα μπανιο και μεσα
Αντιθέτως φρονώ πως έκανα μια καλή πράξη που συνάδει και με το ιερατικό μου σχήμα.